Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

не те слово, сиджу облизуюсь і мрію про супер-меню на завтра -

На сніданок їду до Касі, до її сонячних млинців захоплю гарбузового варення від Іриски :nyam2:
    На обід хочу до Дани - гарбузовий суп на перше, палюшки на друге :nyam2:
    По такому файному обіді належиться випити доброго чаю зі смачною випічкою - Гарбузова Бабка від Марусі :nyam2: - саме те що треба
    Вечеряти буду вже вдома (в Китаї) :)

пс. ех, мрії-мрії... йду на кухню, їсти тааак захотілось, ну і що, що вже майже перша ночі :girl_blum:

2. loreniya

loreniya Well-Known Member

хотіла я взяти участь в гарбузовому конкурсі... як побачила що дівчата понавиставляли то передумала, куда мені з моїми гарбузами!!! сьогодні іду купляти гарбуз - буду випробовувати варення і запіканку з манкою!!

3. Златка

Златка Well-Known Member

готувала вчора пізно ввечері запіканку від Пупсика. хм, уже зранку її не було :girl_haha: нині маю плани на "осінні барви" від Карапуза, бо та страва за мною просто ходить!!!

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я вчора "осінні барви" готувала :nyam2: Свинину замінила телятиною, бо першу не дуже люблю. Карапуз, велике дякую за чудовий рецепт!

5. Іриска

Іриска Well-Known Member

аааа...... я щойно побачила! так тішусь)))) я буду знову робити, але спробую порізати усю м"якоть апельсинів (усіх 3-х) і не збивати блендером гарбуза частину, а все зварю кубиками, бо він чудово карамелізується, відчувається чудово смак гарбузика в кусочку)))

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Я прихільниця більш нетрадиційних рецептів, тому найбільше сподобались "Осінні барви" Карапуза і "Гарбуз з Пекіна" від Фіяни. Взагалі, дуже люблю східну і китайську кухню, тому останній рецепт припав до душі ( чи до живота, радще ).
    Всім дівчаткам дякую за дописи, усі страви хочеться спробувати негайно !!! :girl_tender:

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

І я робила варення від Іриски...всім сподобалось,таке солодке як справді мармелад,вийшло в мене 1,5літри(навіть трошки більше)-то так має бути з однієї порції?

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

тішусь як "дурний цв"яшком":connie_pull-pigtail так, виходить не багато, але якість того...мммм.... у мене також вийшло трохи менше 2 літрів))))

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

А мої малята і немалята зараз наминають карапузикові оладки для малят . Людоньки, смакота неймовірна. Подобається навіть Юстині, яка в нас дуже консервативна в своїх харчових уподобаннях. На черзі з гарбузового - запіканочка від Пупсика. Дякую, дівчата, за свіжі ідеї.

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

спробувала китайський рецепт Фіяни-смакота неймовірна, величезне спасибі!!!! На черзі -м"ясо від Карапуза та запіканочка від моєї сусідки Пупсика-і головне після цього влізти у джинси.

11. Златка

Златка Well-Known Member

готувала сьогодні - смакота неймовірна :kiss: такий ніжний смак, все просто тане в роті

хм, з такими смаколиками я точно про довагітну вагу буду тільки мріяти :connie_pull-pigtail

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

В мене навіть холодні вчорашні оладки для малят їла з кавою свекруха (мене не було вдома, а син не догадався підігріти) і хвалила невістку.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ЧАЧА, ну ти і видала номер...на фото дуже кльово виглядає..ще б попробувати!!!!!!!!! МАЛАДЕЦ!!!!

14. Angel

Angel Well-Known Member

я їла ту смакоту!кажу чесно-пречесно- такої смакотіщи я ше не їла!рулетик настільки ніжний,що хочеться ще і ще його їсти! мені навіть перепало кілька шматочків додому цього рулетика,муж як занюхав то добро,казав шо можу навіть не надіятись на той останній кусочок!:connie_pull-pigtail

15. Дана

Дана Well-Known Member

Ух ти скільки класних рецептів,оце конкурс так конкурс:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

Рецепти просто клас:connie_pull-pigtail
    буду сьогодні пробувати аж 2 рецепти:Карапузикові "Оладки для малят" і Гарбузове рагу "Осіння смакота" від Ная

17. meri5

meri5 Well-Known Member

На вихідних випробувала "гарбузові пампушки" від Ндя К., дуже смачні і ніхто невірив, що з гарбуза.

18. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

А мені мама готувала запіканку від Пупсика (бо я майже цілодобово з малятком) - дуже смачно! (Хоча взагалі я до гарбузів байдужа.)

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І ніхто тепер не має права казати, що гарбуз лишень для пацєт. Ми можемо тиждень тепер готувати лишень гарбузові страви бо маємо гарбуз і на сніданок, і на обід і на десерт. Тепер тільки йти на кухні і готувати, готувати, готувати. :connie_pull-pigtail

Дуже тішусь що так файно проводимо конкурс!:girl_tender::kiss:

20. Angel

Angel Well-Known Member

робила я тільки що оладки для малят,незнаю що пішло не так....але вони мені просто розпливлись на сковорідці:girl_emo: і муки вроді добре дала,незнаю... я вже собі зараз аналізую,може яблуко і гарбуз треба було терти на самомій дрібній терці(така як для дерунів),а я потерла на трошки грубшій?? але я вийшла з ситуації,додала до цієї маси трошки манки,залила в форму,і в духовку....надіюсь вийде запіканка:girl_flirt: