Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

ДІВЧАТА, а там такі призи в конкурсі "Ходить гарбуз по городу":girl_claping::girl_claping::girl_in_dreams:я хочу всі:girl_claping:побігла, а ви за мною, приймати участь:girl_flirt:

2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

То як про мене....Таке все файне і головне, то все мені тре:)Я вже, навіть, визначилась, що буду готувати - тепер головне знайти час + встигнути, щоб аналогічний рецепт хтось не забацав швидше:girl_haha: А де той час взяти? Сьогодні на забаву, завтра також ні, хіба вже з понеділка.....:girl_in_dreams:

3. antique

antique Member

natka75, скажіть, будь ласка, скільки Ви солі в пиріг даєте.

4. natka75

посолила трошки тісто, і на кінчику чайної ложки дала солі до яєць.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Давайте знаходьте час бо хто не приймає участі я приз собі залишаю :girl_blush2:

6. галичанка

галичанка Well-Known Member

Всі рецепти такі цікаві, напевно, тепер в нас в меню буде постійно гарбуз :girl_wink:, бо так цікаво все попробувати!

Останнє редагування: 5 Жовтень 2010
  7. Нюта

Нюта Well-Known Member

Неможу зрозуміти чому мій рецепт тут, я ж подала його на конкурс "Ходить гарбуз по городу", в мене поганий рецепт і він не відповідає умовам конкурсу?

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

На жаль :girl_in_dreams: :

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Шкода, гарний перепис...:girl_sad:
    А я вчора готувала гарбузові пампушки від Наді К.:girl_smile: Було так цікаво, бо вперше розчиняла дріжджі не в молоці чи воді, а в гарбузовому пюре:girl_crazy: Розчинила, чекаю, за якийсь час пюре так гарно підніялось з дна посудинки, як і молоко з дріжджами :girl_smile: Пампушки смачні:girl_smile:

Гарбузовий пиріг natka75 не готувала, бо знаю, що смачний, тільки недавно готувала подібний :girl_smile:

10. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А я сьогодні приготувала ZUCCA FELICE (marmellata) від Іриски. Смакота неймовірна!!!

11. Маруся-мама

Так ніхто не забороняє йому приймати участі в конкурсі. Як вдасться форумлянці настукати ще дописів щоб було 300, то прошу дуже. Чому ні.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

З такими порадами про "настукування" обережно, бо ніхто не відміняв покарань за оффтоп та флуд. :connie_pull-pigtail

13. Маруся-мама

Я налисники дуже люблю, тому нині попробую Касині з гарбузом. :connie_pull-pigtail

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я хочу,щоб карапуз прийшла і мені то з мнЄсом зробила!!!!!!!!!!!!!!

15. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну що ж, приготувала я пекінський гарбузик - ну дуже оригінально і смачно!!! респект Фіяні:girl_tender: я приготувала ще до тої страви рисові макарончики (пера) і салатик зі сирої цвітної капусти та яблучка))) Гарбуз посів почесне місце!

16. Ная

Ная Well-Known Member

Але Дана апетиту на ніч нагнала!))) Запланувала на завтра інший сніданок але вже хочу тих гарбузят!
    Дана,а якшо гарбуз варити в пароварці,то теж відціджувати треба? Ічи добре буде з печеним?..

17. Дана

Дана Well-Known Member

Надя можна на пару, можна пекти головне щоб гарбуз не мав зайвої вологи, до речі можна зробити з пластівцями як ти свої сирні робиш:girl_yes2:
    Тісто буде трохи липке але не критично, зате на смак будуть легкі і не забиті.
    Я спішила відправити бо два дня мене не буде от і проти ночі розмістила:girl_wink:

18. Маруся-мама

Ная, печений підійде дуже добре. Просто коли ви готуєте гарбуз з мікрохвильовій з нього виділяється вода, он її і треба злити.

то добре, бо я вже думала що Дана не хотіла приймати участі в нашій дефіляді :girl_blum:

Останнє редагування модератором: 9 Жовтень 2010
  19. natka75

ну все, пропала моя надія на хоч якийсь там приз :sad: :sad: :sad:, коли Дана і Маруся-мама беруть участь...

20. Маруся-мама

Маруся-мама, поза конкурсом.