Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

ой я вже біжу, кажіть коли, де???

не брала я участі, а тут такі призи класнючі, ех...(робота не дає мені часу)...

а всі тістечка ну просто на вигляд прекрасні, а я думаю і на смак теж!!!
    коли б це все спробувати?давайте точно на форумівці з врученням призів попросимо приготувати переможців свої шедеври і принести спробувати!

2. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

цитата
    та то ще й половина не голосувала, поки рецепти перепробують, час аж до 31 є, куди спішити)) Я от ще тільки "смакую" рецептики і облизуюсь, роздивляючись фото, "зрію" до голосування

я аналогічно
    перевірила , чи є дома зараз сушені вишні та мигдаль і чорнослив :)
    ех - "мы решение найдём только опытным путем" :)

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

коржики просто супер!!! хочеться за всі проголосувати, дівчата молодці! Треба потрошки пробувати.
    щойно спекла імбирне печиво, дуже-дуже смачно!:girl_claping:

4. Olenka

Olenka Well-Known Member

Сьогодні була в Метро, є і для корзиночок і для трубочок.
    ціна для трубочок за 10 шт. 25,08 грн.
    для корзиночок - поки їхала додому забула... :o
    У мене в планах оті для трубочок, я їх на дотик попробувала, дійсно кращі за ті "краківські", останні як стиснеш зразу вгинаються :sad:
    Ще хочу подивитися в магазинчиках на вул. Краківській (щось все краківське :)) у них таке теж може бути.
    Дівчата, я так думаю, що треба взяти 2 упаковочки (тобто щоб було 20 шт), щоб швидше процес випікання проходив. Чи вистарчить однієї?

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ось і у мене такі а щей зі швом збоку видимим таким.

6. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Спекла щойно Яблучні "Вуста", і "Різдвяні Хрумки"! Вийшло бесподобно!!! В перших печивок вийшло дуже ніжне і м'яке тісто, дуже "теплий" смак!
    Хрумки цілком відповідають своїй назві, і ДУЖЕ смачні!!! Обидва рецепти дуже прості, навіть такий "кулінарний експерт", як я, може їх осилити з гарним результатом :haha:)
    Хочу подякувати обом авторкам даних рецептів, а також величезна подяка організаторам та спонсорам за чудове свято в мене на кухні сьогодні :) Якби не конкурс - точно не мала би такої смакоти!!!!

7. Leila

Leila Well-Known Member

Я пекла сьогодні імбирне печиво, дуже смачне, на другий раз запланувала спекти італійське біскотті. та по-маленьку всі перепробую, а як куплю трубочки і формочки на кошички, то й ті коржики спечу

8. Маруся-мама

Щоб наступний раз ніхто собі лікті не кусав, кажу вже, що купила призи на наступний конкурс. Вже все готово тільки чекає одного замовлення і дуже шкоро поїде до Львова. Призи включають різні цінні прибамбаси до кухні.

Пропоную наступний конкурс - "Обід коханому за одну годину" або "Нагодую ненажерку за лічені хвилини". :D Хіба маєте інші пропозиції?

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Чим більше, тим краще. Можна і 3 упаковки.

На Привокзальному ринку ціна 10 штук найменших корзиночок - 8 грн. Цілком можна собі дозволити купити багато, щоб зараз все спекти.

Останнє редагування модератором: 26 Січень 2010
  10. Дана

Дана Well-Known Member

Я би не радила купувати багато формочок кошичків чи трубочок, максимум 20 штук, поясню чому -тісто що на кошички , що на трубочки як правило пісочне, яке дуже не любить тепла, до випічки я тісто тримаю в холодильнику, виймаю по трохи і зразу виробляю кошички чи трубочки, після того як наповнили кошичики тісто чи скрутили трубочки варто їх одразу пекти, щоб тісто не нагрівалося, тоді сам виріб буде крихкий і смачний,тобто 10 трубочок накрутили і в духовку, поки трубочки печуться ви крутите іншу порцію. Я маю форми на кошички з Краківського базару - досить нормальні, маю декількох розмірів, думаю дорогих не варто купувати, ви ж не будете кожен день ними користуватися.

11. галичанка

Я пекла пісочні кошички кілька разів, пусті і з начинками, по 30 штук зразу, нічого з тістом не траплялось, були потім м'якенькі смачненькі, може в нас просто різні рецепти?

12. Дана

Дана Well-Known Member

Я пишу власну думку, звичайно що і рецепти різні, та й кожна господиня робить так як їй краще. Мені простіше робити усе партіями. :girl_smile:

13. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

а то має бути перша чи друга страва? чи і те і друге і холодна закуска?

14. Маруся-мама

А ваш коханий що вимагає на обід? Бо мому має бути перве, друге і десерти. :D:D:D

Думаю що вистарчить щось гаряче, або зупка або мяско якесь з гарнірчиком, салатка до того всього і щось солоденьке. Такі мені думки рояться, що солоденьке можна напів-приготувати за день до того.

Ну правильно. А як в мене тілько шість?:girl_devil: То мої будуть чекати довго поки я аж 20 штук напечу.:girl_crazy:
    Хіба поїду Лільку розкуркулювати, правда вона ще сама не має...:girl_in_dreams:

15. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я можу вам купити і при нагоді передати. І Лілі :)

16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я позавчора прийшла до мами, і знаєте, що вона приготувала?:) - яблучні вуста!:girl_smile:
    ні мама, ні коліжанка, яка й дала їй цей рецепт, в неті не тусуються (ну хіба шо підпільно), але-але, я починаю їх в цьому підозрювати, а то спочатку вуста, потім салат Фіяни з моїми заувагами..шось тут точно не так:girl_crazy:

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну що... кулінарний конкурс також завершився.
    Кому який перепис належить, можна подивитися зараз.
    Крім того, я в кожному конкурсному дописі додала до заголовку ім'я форумлянки. ;)

Інформація для спонсорів:
    Різдвяне імбирне печиво - Ная - 18 голосів
    Імбирне печиво - Olenka - 16 голосів
    Яблучні "вуста" - Дана - 10 голосів
    Крихкі цукрові трубочки з сметанковим кремом, чорносливом та горіхами - Дана - 10 голосів
    тістечка "Різвяна вишня" - cleonata - 9 голосів
    “Різдвяні Хрумки за 20 хв.” - Фіяна - 7 голосів
    Ням-ням... - Nadijka - 6 голосів
    Тістечка “Їжачки” - Олюська - 6 голосів
    Італійське біскотті - Kasia - 5 голосів
    Різдвяні сніжки - Ная - 5 голосів
    Різдвяні кошички з маково-вишневою начинкою - Галичанка - 4 голосів
    Різдвяна троянда - Ivanna - 3 голоси
    Коржики пісочні з маком - Маруся-мама - 2 голоси
    Різдвяні зірочки - Галичанка - 1 голос

Чекаємо вердикту спонсорів!!! :girl_cool:

Дорогих форумляночок дуже прошу утриматися від вітань до оголошення офіційних результатів у темі конкурсу. :girl_smile:

Останнє редагування: 1 Лютий 2010
  18. галичанка

Конкурс завершився, а більшість рецептів я ще не випробувала..., але збираюсь! На цих вихідних смакувала різдвяну троянду (сирне тісто з начинкою білок з горіхом), дуже смачні тістечка!

19. Маруся-мама

О... то всі чекають мого вердикту?:girl_flirt: А я хитаюсь щось як терези, ніяк не можу вирішитись чи часом не замало?

Усьо! Як діти нині не будуть перешкаджати то ввечері оформлю подарунки і покажу. Ще мусите трошки почекати.

20. галичанка

Olenka, де ви купували формочки лосів, ялиночок? І поділіться будь ласка, як ви прикрашали печиво :girl_smile: