Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

Ви як читаєте мої думки. Я вже другий день ходжу і думаю що наступним конкурсом буде печиво до святкового столу. Різдво не за горами.

2. Ная

Ная Well-Known Member

Ойой,мені сюди не можна буде:girl_smile:,я вже солодке сама від себе ховаю:girl_crazy:

3. Маруся-мама

А я ні. Тільки лазю інтернетом і нові переписи вишукую.
    Намірилась випробувати все що Дарія Цвек назбирала. Я печу два рази на тиждень.

4. Leila

Leila Well-Known Member

І я кожен день хочу солодкого, але магазинного не можна, і тепер шукаю таке щоб без какао. Може б більше було учасників на тому конкурсі, а до літа може ше які вправи поробити та й можна на пляж!

5. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я проти :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    З того часу, як я почала читати гілку "на кухні", я поправилась на 3 кг. Це при тому, що поки витримую і не заходжу в гілку з тортами і шоколадом. Але надовго мене не вистачить. Скоро піду в гілку -60

6. Маруся-мама

Дивно, бо для мене читання кулінарних гілок на кількість кг набраних не впливає. Навіть можна сказати навпаки. ;)

А я всетаки голосую за конкурс солодкого. Я знаю в нас тут є багато файний господинь які печуть смачне солодке.

7. Дана

Дана Well-Known Member

І до мене дійшли призи. Як розглядала пакунок відчувала себе дитиною на ранок після Миколая, так приємно, тішилася, по сто раз переглядала і перескладувала:girl_in_love: - дуже дякую і організаторам і спонсорові за можливість поділитися чимось цікавим, та ще за це отримати такі гарні, і потрібні в господарстві речі. Дякую.:girl_tender:

8. Ная

Ная Well-Known Member

Нині пробували "картопляні скриньки" від Лілі. Але картоплю пекли у фользі на вогні,бо їздили на пікнік. А підливочку завчасно зробила вдома,там підігріли. Надзвичайно смачно і просто:girl_claping:! Правда,до підливки давала сир камамбер,а картоплю запікали просто половинками.Вперше готувала грибну підливку з сиром,ну дуже сподобалось,і не тільки мені:girl_smile:.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нає, дуже рада, що вам сподобалося! А я вже собі ваш перепис додала в список новорічних. Чомусь не уявляю Новий рік без бурякового салату. От цього року заміню на буряки.

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

а на мене впливає, я коли надивлюся фото або начитаюся всяких смачних шедеврів, частіше ходжу до холодильника, бо слюньки течуть.
    а взагалі це був жарт, я ж не серйозно

11. Олюська

Олюська Well-Known Member

Цокотухо, питання відносно ваших "колобків": а м'якуш з булочок не треба з'єднувати з начинкою?

12. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дорогі посиденьки, дуже дякую всім вам, хто голосував за мій рецепт! :girl_in_love:
    Так приємно, що він вам сподобався! Дуже тішуся з своєї перемоги в конкурсі! :radist:

Наю вітаю з другим місцем, а Лілю Романову з третім! :girl_in_love: Всі рецепти конкурсу були цікаві і оригінальні, ви всі прекрасні господиньки!

13. Liliyah Romanova

Вітаю Галичанку та Наю з першим і другим місцем!
    І впевнена, що з отриманням чудових призів також!!!

Усім дякую за участь, то приємність бути серед таких господиньок!!

14. Ная

Ная Well-Known Member

І я вітаю всіх учасників конкурсу,бо головне ж то участь:girl_claping:,Лілю і Галичанку з заслуженою перемогою:girl_claping:! Дякую всім,хто оцінив мій перепис:girl_in_love:!
    Я вже за половиною конкурсних переписів готувала,ше обов"язково спробуєм решту,бо всі з них заслуговують уваги.Дівчата,ви молодці:girl_claping:!

15. Маруся-мама

відповім за цокотуху. Ні мякуш висушуєте на булочку або залишаєте для шницлів. ;)

16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

!!!ВІТАЮ ТРІЙКУ СУПЕРОВИХ ГОСПОДИНЬОК!!!

Нарешті і я маю нагоду написати, що перемогли три мої фаворитки!

Саме так роблю як написала Маруся-мама.
    Правда цього разу моя помічничка не дала мякушу на шницлі дочекатись, ще того ж вечора як малий горобчик - видзьобала :)

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дякую:) Я вже, правда, сама розібралась (бо начинки вийшло рівно на 5 булочок без м'якуша:)).
    І за рецептик дякую, всім домашнім дуже сподобалось:) І мені теж:girl_smile:. Хоч я стараюся не їсти таких смаколиків, не дуже корисних для моєї хфігури, але, як ви і писали, "колобок" сам просився до рота:girl_haha:

18. Ная

Ная Well-Known Member

Подивилася на призи,Марусю,але то всьо гааааарнееее!!!:girl_claping: Не можу налюбуватися і не віриться,шо то всьо на другій знимці-моє:girl_smile:.Чоловік обіцяв в п"ятницю забрати.

19. Liliyah Romanova

А я вже дістала нині поштою свій приз за попередній конкурс:girl_in_love::girl_in_love:, а ще ЛФ-івське горнятко! :girl_claping: Дякую Марусі за приз і пересилку :girl_claping::girl_in_dreams:, а Умі та Мартіні за горнятко. :girl_claping::girl_claping:
    Умця, щодо теперішнього призу, то його бажано занести за адресою, яку ти знаєш, десь ближче до 19-го грудня. :shy::girl_flirt:

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я чекаю з нетерпінням конкурсу Випічки :girl_in_dreams: Так хочеться, якихось нових цікавеньких рецептів супер пупер пляцків! І сама хочу поділитися з вами дуже смачним рецептом тортика :girl_smile: