Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

Дівчатка - вм справжні господиньки! Такі смакоти!!!
    Але мені трохи сумно, що не всі заявки відповідають вимогам!!! Де личка Лілі і Марусі-мами або їх малят?! (Відмазки газетами не канають!)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як буду ставити личко в кожному конкурсі, то мене більше на ДП не побачите. :girl_haha: Чи ти якраз того й домагаєшся? :girl_wink:

Зрештою, мої фото мають розпізнавальний "водяний знак" - смугасту червоно-помаранчеву скатертинку. [​IMG]
    І робила їсти тоді, коли Дарка вже не було поблизу. :ninja:

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А як де? Та в відповідній темі, ніби є.:girl_cool::girl_cool::girl_cool:

Плюс, мене усунули з претендента на призи, бо я для кількості, так би мовити заповнити пусте місце.:girl_in_dreams: Падумаєш! Я собі ще і не таке куплю.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

4. Liliyah Romanova

Альо! Шо за наклеп!!! Я ж твої слова цитувала! :girl_mad: :beee::beee::beee: Ми з Умою теж брали участь для кількості. Але, може, якраз що перепаде... :girl_in_dreams:

5. Маруся-мама

Хе..хе... вже і познущатись трохи не дадуть.:girl_blum::girl_blum::girl_flag_of_truce: :girl_flag_of_truce:

Я справді не претендент, не тому що спонсор а тому що просто хотіла щось для себе придумати, бо для мене кухня це зняття повсякденного стресу.:girl_curtsey:

6. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

То не до мене претензії, а до умов конкурсу!!! Було обіцяно страву з личком!!! Вимагаю!

7. Liliyah Romanova

Можу, викинути звідти свій допис і зняти перепис із голосування, якщо без личка не проходить. :)

8. Маруся-мама

або ґазетою. Але я можу з повною відповідальністю сказати що це Лілін стіл, бо я його сама руками рухала і мої діти на ньому їли і під нього кришки кидали і сік розливали.

9. Liliyah Romanova

Марусь, як на мене то умова пришпильна, але навряд чи її варто обов*язковою робити.
    Прикіл в іншому. Якщо забрати всі без личка чи газети, лишаться тільки 4 переписи. :xaxa:
    Не зовсім розумію Ксенин пункт сидження. :)

10. Ная

Ная Well-Known Member

Шойно повечеряли фаршированими печерицями від Дани.Дуууже смачно!:girl_claping:,чоловік навіть добавки просив,а вже не залишилося,хоча готувала потрійну порцію:girl_smile:.
    Мені печериці таки пустили сік і трохи плавали,на смак ніяк не вплинуло,то так мало бути?чи шось я зробила не так? духовка була нагріта попередньо,може вони просто води натягнули,поки я начинку готувала?..
    На завтра в нас будуть м"ясні торбинки від Галичанки:girl_smile:.
    Не знайшла в продажі баклажанів,шоб зготувати за переписом Уми:girl_sad:.
    І шось ніяк не натраплю на базарі на маленькі гарбузики,шоб зафарширувати як Маруся-мама,а дуже хочеться спробувати,буду ше шукати,бо вдома маю тільки величезні гарбузи,то хіба всі в гості прийдете:girl_smile:

І ще,Хочу тут подякувати Марусі-мамі за призи з попереднього конкурсу,я в захопленні від своїх нових горняток!!!:girl_claping:

11. Маруся-мама

А ви нафаршируйте запечену бараболю або кабачок якийсь, також піде.:girl_claping:

А за призи, прошу дуже.:girl_curtsey: Частуйте своїх домашніх канапками і кавою на здоров*я.

12. Дана

Дана Well-Known Member

Надь ти знаєш я навіть про таке не подумала, досить вірогідно що так і є, треба буде спробувати навпаки. спочатку приготувати начинку, потім почистити печериці зразу зафарширувати і запекти. Тішуся що сподобався вам рецепт.

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я фарширувала гарбузик по рецепту Марусі мами, начинка дуже смачна! (хоча дотриматись рецепту повністю не змогла, в мене не було кукурудзи і зелені селери). Цю начинку можна використовувати і для іншого. Робила недавно запіканку картопляну і запхала її туди, також було дуже смачно :girl_smile:

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Все ніяк не добиралася сюди щоб написати про фаршировані бурячки від Наї. Робила я їх дівчата то смакота неймовірна, швидко готуються а як оригінально виглядають на столі!!!. Я правда до маси начинки додала дрібно нарізаний чорнослив, смак суперовий.
    .

15. Ная

Ная Well-Known Member

Грильяжко,дякую за доопрацювання рецепту:girl_curtsey:,з чорносливом направду ше смачніше буде:girl_claping: і радію,шо вам сподобалось!

16. Маруся-мама

Дякую, що попробували.:girl_curtsey: Я он як робила то ту начинку чуть всю саму по-собі не з*їла, бо справді вийшла смачнюча і універсальна. А кукурудзу можна було дати з баньки але мені сподобалась власне свіжа-молода.

17. галичанка

Думала про таку заміну, але не хотіла використовувати консервованої... А вам дякую за смачний рецепт!

18. Ная

Ная Well-Known Member

Я якраз хотіла питати за кукурудзу,чи можна консервовану:girl_smile:. Як кажете,шо замість гарбуза можна печену картоплю фарширувати,то на вихідні в нас буде картопля запечена з двома начинками: від Марусі-мами і від Лілі. Але все ж гарбуза маленького ше пошукаю,бо хочу таки спробувати:girl_smile:.

19. галичанка

Зробила сьогодні буряки Наї, смачно і оригінально :girl_smile: Дякую Наю за цікавий рецепт!

20. Ная

Ная Well-Known Member

А я взаємно буду хвалити м"ясні торбинки від Галичанки,бо нині домашні хвалили за них мене:girl_smile:.Дуже смачно:girl_claping:! Для чоловіка я посмажила,як в рецепті,а всім решта запекла торбинки у фользі в духовці. Смакота теж:girl_claping:!Лишилося мені трохи начинки,то вимішала з ціленькою вареною картопелькою,на гарнір.
    Якби вибирати між вчорашніми печеричками і нинішніми торбинками,навіть не знаю як,бо і те,і те дуже смачне і просте в приготуванні.

Цікаво з тими конкурсами,на тиждень наперед знаю шо готувати,і то неабищо! Але я вас прошу,не організовуйте конкурсу солодощів,бо то буде називатися "прощай фігура":girl_crazy:(Хоча у мене вона і так наразі "прощай",надіюсь все ж тимчасово:girl_smile:)