Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

  1. Ума

    Ума Super Moderator

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Ми з Маруською поділилися, я відвідую львівських, а вона заокеанських :)
     
  2. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Ура!!! Маруська, коли приїздиш? Я ВЖЕ чекаю!!!
     
  3. Галченя

    Галченя Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Чомусь в мене вже нічого не працює (ні дякую, ні цитата, ні розмір шрифта, ні колір...от дожилася... і навіть смайлики-то жах...)

    Лілю, тема дуже цікава!!! Взагалі будь-який конкурс це просто чудо! Величезне дякую організаторам і спонсорам! Ви молодці!
    Напевне, зараз просто обставини склались в форумлянок так, що вони не мають можливості прийняти участь в цьому конкурсі.
    Але деякі "активістки" могли б ще по одному рецептику "забацати" (якби не обмеження).
     
  4. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Я би пропонувала продовжити конкурс до неділі включно. У понеділок розпочати голосування. Голосування скоротити до 7-ми днів і результати оголосити 23-го числа. :)
     
  5. Галченя

    Галченя Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Було б добре продовжити до неділі. Адже якраз на вихідних і є трохи більше часу на приготування різних страв. Може ще хтось з бажаючих і встигне.
     
  6. Ная

    Ная Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Може до обіду в понеділок?,бо багато хто може тільки на вихідних приготувати,а в понеділок виставити перепис.
     
  7. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Теж хороша думка. Тоді чи я, чи Ума могли би додати голосування в понеділок о 15-ій за українським часом. :)
     
  8. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Дівчата я так хотіла взяти участь в конкурсі, но моя фантазія щодо фарширування маленька як наперсток-єдине що спало на думку фаршировані печериці (банальніше не буває) і баклажани-вже не сезон. Сиджу і слину ковтаю від ваших рецептів.Лілю спаржа не з конкурсу а з фотопереписів мене так зацікавила, але де таке диво купити у Львові не знаю, а так хочу, а ще завтра готуватиму рецепт від Наї. Поділюсь думками і враженнями.
     
  9. Фіяна

    Фіяна Творча муза 2013

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    свіжа спаржа досить часто продається в Метро, правда буває тільки зелена і як на мене неоправдано дорога...

    зате майже завжди є консервована - і біла, і зелена, так як вона не маринована думаю для того перепису з беконом згодиться (сама часто використовую її для гарніру - підігріваю або запікаю + соус).

    ну і щоб не офтопити, дуже сподабався перепис Лілі :girl_claping:, мої рецептори вже чітко уявили собі той сирно-грибний смак, і вимагають втілення на практиці ...
     
  10. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    А я думала перше робити фаршировані помідори, тільки вони в мене асоціюються з літом, тому зробила картоплю. :)
    А спаржа буває іншого кольору, ніж зелена?
     
  11. Ная

    Ная Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Підтримую,шо пізньої осені не так вже і багато овочів для фарширування:girl_in_dreams:. Але ше є перець,цвітну капусту можна фарширувати,капусту звичайну,голубці,то зрештою теж фарширований овоч,а начинки можуть бути дуже незвичі і різноманітні.
    Грильяжко,бажаю вдалого приготування за моїм переписом!:girl_smile:
     
  12. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Грильяжечко не скажи, печериці можуть бути фаршировані і такі і сякі, є простір для фантазій, перчики фаришировані чи помідори ніхто не хоче приготувати? а яблука фаршировані на десерт?
     
  13. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Навіть звичайну цибулю можна нафарширувати.
    О, морозивом наприклад... мммм...
    От тільки цей конкурс не передбачав десертів, по ідеї.

    Дано, а ви участі цього разу не берете??
     
  14. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Так є перець, який можна зафарширувати, чи ще щось. Ба, навіть печериці. Я завжди кажу, що головне не перемога а участь.

    Он Галичанка також казала щоб побільше переписів було а виходить що?:girl_cray:

    Одним словом я на вас загнівалась :girl_sad:і сприймаю малочисельність переписів в конкурсі особистою образою. УСЬО!!! Я пішов, гордо тріпнувши дверима.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

    Лілю, а що мені до тебе йти як ти вже всю бараболю поїла а я пляцка не спекла бо яблук вже нема в хаті. А щоб нові купити треба дупцю з хати витягти.:girl_haha::girl_haha::girl_haha: Ну бо з пустими руками не піду вгості.
     
  15. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Лілю я писала що мала хворіла, не до готування було, але може ще встигну щось на вихідні забацати, тільки би моє золото було здорове:girl_smile:
     
  16. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    Не переживай. Я зробила вже готову начинку, маю в холодильнику на вечерю якраз. І картоплі зробити - поки ти доїдеш, якраз спечеться. :girl_wink: :girl_haha:
    А яблук у нас в хаті ціла купа, так що можна 2 пляцки спекти, не лиш оден. :girl_blum:
    Уточнюю. То на тих, котрі на конкурс ніц не зробили, правда? :shy:
     
  17. Ума

    Ума Super Moderator

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    переконали, для чисельності виставлю свій рецепт :) тіко не гнівайтесь
     
  18. Фіяна

    Фіяна Творча муза 2013

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    так, біла, і вона, як на мене, має набагато ніжніший смак.
    жила 4 роки в Німеччині, полюбила спаржу там - в них там є офіційний сезон спаржі навесні, - кілька тижнів німці-фаворити думають тільки про те, щоб наїстись на рік наперед :)
    приготування досить одноманітне - її використовують як гарнір або як основну страву, обов'язково подають зі спеціальним соусом дуже схожим на бешамель; або готують спаржевий суп - звичайний на овочевому бульйоні або пюре.
     
  19. Фіяна

    Фіяна Творча муза 2013

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    ви дуже праві і здогадливі :), німці з натяком кажуть - Spargelkoepfe - "головки спаржі", і вважають її сильним афродозіаком :)
     
  20. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

    дівчата, я хоть і не приймаю участь, з відомих причин, але думаю, таки варто продовжити конкурс в термінах. ну бо 5 переписів - то щось дуже мало.