Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

А я вже знаю свій конкурсний перепис! Тепер би ще здоров'я й часу на реалізацію...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

думала що не допишу того допису... діти як заповзялись не давали мені дихнути. Але з горем пополам щось там написала.

3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

величезне спасибі Галичанці за рецепт м.ясних клубочків)
    попри те, що я не мала перцю (де ж би то на Рясне-2 перці завозити:girl_mad:) і цибульки (моя мавпа з.їла всю цибулю і навіть не попередила про її закінчення:girl_cray:), клубочки вийшли фантастичними:girl_claping:
    що чоловік, що кіт (а він особливий гурман :girl_haha: ) таки визнали мене чудесним куховаром і просили ще:girl_cool::girl_curtsey:

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні готувала "М"ясні торбинки" від галичанки . Сходила на базар і купила мускатний горіх,щоб все було "як книжка пише " :girl_smile: .Торбинки вийшли смачнючі :girl_in_love: ,я їх навіть зазнимкувала,завтра покажу фото.Дивлячись на допис галичанки,я подумала,що за годинку справлюсь,але ,як виявилось, з"їдаються вони швидше,ніж готуються:girl_in_dreams:. Все, було б набагато простіше,якби куряче філе ,продавалось як полотно - метрами,тоді б чик-чик, накраяв собі квадратики,відбив та й усьо.А так, як у мене філе було невелички,то довелось ті торбинки, трохи штукувати,але на смакові якості,то ніяк не вплинуло:girl_curtsey:.
    Дякую,Іринко :girl_smile:! Чоловікові дуже сподобалось,тому наступного разу буду шукати метрове філе :girl_haha:

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ось фото як і обіцяла.:girl_smile:
    Стільки було :girl_curtsey:

А стільки залишилось :girl_crazy:

6. levandivka

levandivka З яйцями...

7. Liliyah Romanova

Левандівко, долучайтеся, бо скоро голосування, а переписів лише п'ять... :sad:

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Дякую., але мій талант на це діло не поширюється. Я луччє звичним займатимуся, критикою. :)

9. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Лілю! А де ж личко щасливого дегустатора або самої господиньки?!
    П.С. Нью-Йорк Таймз не підходить!!!;)

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Завтра також робитиму торбинки від Галичанки...

11. Liliyah Romanova

Шифруємося. Були такі голодні, що не було бажання до фотосесії.
    Мої фотопереписи за стилем схожі, зрештою.
    А газет не купуємо.

12. Liliyah Romanova

Схоже, треба подовжити термін конкурсу... У гілці лише 5 переписів, до того ж один від спонсора. Катастрофа якась!!!
    Умо, де згадуваний перепис і фото???
    Дівчатка, невже нецікава тема, що цього разу мало-хто зголосився?? :girl_sad:

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Версія: наклалося все на раз. З тим карантином усі на вухах стоять, не до забави.

14. Liliyah Romanova

Продовження термінів порятує?

15. Дана

Дана Well-Known Member

Скажу за себе, немала ні часу а головне бажання готувати , трохи Соня моя прихворіла, і я практично з нею, вона постійно в мене на руках - щось готувати, а тим більше фотографувати нема сил. Маю надію що ще зможу щось встигнути приготувати, тільки би дитина надалі шла на поправку :girl_smile:

16. Ума

Ума Super Moderator

та мені не дуже подобаються фото, то я й вагаюся. У мене на кухні повоєнний стан, ремонт ся називає, і я то вечері готувала, освітлення погане, бо той кавальчик столешниці, що я знайшла для приготування і фотографування дуже темний був... а ще я й фотографувати не вмію... певно ви без мене :sad: (хоча я вже призи бачила і там є один такий, що я би дуууже хотіла, але най його :sad:

17. Ная

Ная Well-Known Member

Може варто всім призи наперед показати і охочих прийняти участь в конкурсі побільшає?:girl_smile: Ну і термін проведення продовжити.Бо п"ять переписів то не конкурс:girl_sad:

18. Liliyah Romanova

Я також тільки ввечері готую. Тому мені такі фото із сонячним світлом, як у дівчат, лише мріються... Мене рятує супермакро. У ньому виходить ліпше, ніж у звичайному режимі.
    Але як на мене, то не фотоконкурс, а кулінарний. Так що не вигадуй і виставляй. Що за "а шо люди скажуть"? :beee:
    Призи будуть оголошені в день оголошення результату, цього міняти не будемо.
    А от щодо того, аби продовжити, то тут я однозначно згідна. Тільки треба Марусі спитати, на скільки дозволить.

19. Ума

Ума Super Moderator

призи будуть відомі, як Ліля каже, в день оголошення результатів (щоб не побилися за місця, жартую). А знаю я, бо призи вже в мене вдома :) і з першого конкурсу теж. Ото я буду тепер наших переможців відвідувати, куштувати конкурсну страву і віддавати чесно зароблений приз :) А ви думали, що я так віддам? нє! :) Так що готуйтеся :)

20. Liliyah Romanova

Я вже готова. Заходь нині на вечерю. :girl_wink: