Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

Зрозуміло. А конкурс справді видався на славу! Завдяки ньому і завдяки Марусі-мамі, в нас стільки нових цікавих рецептів!
    Обовязково! Я вже давно думаю і чекаю, який буде наступний кулінарний конкурс:girl_in_dreams:, не так як для участі, а для того кулінарного пожвавлення серед нас, смачних рецептів та ідей!

• Подобається Подобається x 10
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ну, що тримаю кулачки за Касюню....зараз беру футбольну дуду, шалик і підключаю групу підтримки..так ся хоче цукру з гамериканських ложечок до кави покласти:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

КАСЮНЯ, КАСЮНЯ!!!!!!!!!!!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping:

П.С. ну і оладки Данині "зе бест"....казала то усім нашим, що якби пАдруга не брала участь в конкурсі, то голосувала б за Данусю...але форумлянки мудрі і все вирішили класно.....

• Подобається Подобається x 10
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну все. відбулося... тепер головна інтрига приз від Марусі таємний...:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Касю, вітаю!! [​IMG] Шкода, що вам до канапки горнятка не дісталися, але рушнички та ложечки теж у господарстві згодяться! :girl_claping:

Ная, вітаю з другим місцем!!! Боротьба була запекла, але ваш перепис мамусі не оцінити не могли! [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Дано, за вас ми навіть не сумнівалися!
    Заслужена, можна вже тепер сказати, що загальнофорумна перемога!

[​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 8 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 24
  5. Дана

Дана Well-Known Member

Сама я не дуже гарно вмію говорити, але скажу словами героя популярного фільму: -" Я старый солдат и не знаю слов любви...."
    Дякую за ваші голоси, за довіру, за те що спробували приготувати, дякую за відгуки. Також тякую Марусі:girl_in_love:за те що вона дала можливість брати участь у конкурсі.
    Я вас усіх Лю

• Подобається Подобається x 22
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я всім дуже дякую за участь, бо в якийсь момент мені видалось що тим конкурсом ніхто не цікавиться і все це намарно, навіть розхотілось придумувати наступні конкурси. Але якщо вам і справді сподобалось то я з задоволенням проспонсорую при першій ж нагоді наступний конкурс. :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Але так як треба спочатку їдно скінчити а тоді вже братись за друге, то так і зробимо.:girl_cool:

• Подобається Подобається x 17
  7. Liliyah Romanova

АААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Який мені класний приз дістався!!! :radist: :radist: :radist:
    Боротьба за третє місце була запекла, але мої пахучі цинамовові печені сливочки заробили мені (страшній шокоманці:girl_flirt:) симпатичного наборчика! Щиро дякую усім форумляночкам за підтримку!!! [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Обіцяю, що наступного разу, як буду у Львові, то привезу рікотти й запрошу вас на свої сливочки!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Марусенько, :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: обов*язково роби ще один конкурс! Тобі цей так класно вдався!!! :girl_claping: :girl_claping: :girl_claping:
    І я не підлизуюся, бо приза дістала, а дійсно так вважаю![​IMG] [​IMG] Ти дуже гарно все продумала й зорганізувала. А головне - не тягнула ґуму! [​IMG]

Останнє редагування: 8 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  8. Ная

Ная Well-Known Member

Дуууже всім дякую:girl_in_love:! Беручи участь в конкурсі навіть і думки не мала про призове місце..,я так рада,шо вам сподобалися наші вареники! В мене аж самооцінка кулінарна піднялася,хочеться готувати ше чогось нового і смачного. А чоловік як тішиться,шо я друге місце зайняла!
    Марусю,дякую за конкурс і за чудові призи:girl_claping: :girl_in_love:!

• Подобається Подобається x 11
  9. галичанка

Відповідь: Конкурси на ДП

Конкурс канапок :girl_sad:? Половина дівочих посиденьок сидить на системі -60, частина на інших системах. Звичайно, що це непогана ідея, але хотілося б, щоб наші кулінарні конкурси пропагували страви здорового харчування :girl_smile: Тому я за конкурс фаршированих продуктів: фаршировані овочі складуть альтернативу канапкам, але вони на відміну від канапок є не тільки прекрасним перекусом і смачні, але і корисні :girl_smile:. А інші фаршировані продукти... :girl_in_dreams:..таке гарне поле для кулінарної фантазії! Ця ідея мені дуже подобається :girl_claping: :girl_in_love:

Останнє редагування: 20 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  10. Liliyah Romanova

Є ідея щодо фаршированих продуктів. Фаршировані помідори, перці, гриби, хлібці, баклажани, кабачки, картопля... будь-що.
    Оскільки сніданок у нас був, то тепер пора закуски (апетайзери) робити. ;)
    А ти точно потягнеш? У тебе стільки клопотів...

Допис Галичанки тільки після написання свого помітила. :)
    Я теж схиляюся до фаршированих, але ніяк назву конкурсу не придумаю.

• Подобається Подобається x 3
  11. галичанка

Може щось таке: "Смачне фарширування" "Фарширування на щодень і свята" :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  12. Liliyah Romanova

Ще попитаємо Марусю, може, вона які ідеї скаже. :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Маруся-мама

А що я можу придумати??? «Заталовані овочі» - запакую щось на згадку, щось смачне та не канапку, а напихані овоце або фрукти й що хто хоче.

• Подобається Подобається x 8
  14. Дана

Дана Well-Known Member

Варіант "Надівані страви" або "А що там усередині":girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  15. Liliyah Romanova

А як вам "фаршировані таємниці" або "фарширована скринька"?
    Хоча, Данині варіянти мені більше подобаються.

• Подобається Подобається x 4
  16. Маруся-мама

Відповідь: Конкурси на ДП

Думаю що якщо ми хочемо фаршироване якесь чудо-овоч, то треба робити вже поки ще такі овочі вільно-доступні більшості форумлян. Ну хіба ви вже не хочете... тоді інша справа.

• Подобається Подобається x 4
  17. Liliyah Romanova

Сформулювати правила й можна запускати. :)

• Подобається Подобається x 1
  18. Маруся-мама

Думаю що правила будуть майже такі самі як в попередньому, тільки обмежимось одним переписом від особи.

• Подобається Подобається x 3
  19. галичанка

А чого тільки одним :girl_sad: Минулого конкурсу як раз було добре: хтось один рецепт представив на розсуд, хтось два. Хіба було забагато страв-учасників? А за те стільки гарних рецептів можна довідатись. Наприклад, мені дуже сподобався другий Данин рецепт тіста налисників, тепер їх постійно готую :girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

тобто це не обов'язково мають бути овочі? от наприклад , крученики - можна вважати фаршированим продуктом?