Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

ну то як писати свої здогадки чи ні?? просто най автори мовчать...

2. Ума

Ума Super Moderator

файно!!! то треба тоді написати список учасниць? (то на Хомкину пропозицію відповідь)

3. kati

kati Well-Known Member

Бесподобно, шикарно, просто нема слів:girl_claping:
    Всі роботи неймовірно гарні....ДІВЧАТКА ви всі чудо!

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

я проти. най самі вгадують де чи є.

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Умо, треба написати в темку "Оголошення про форумні конкурси" (чи як там її), що розпочалося голосування (Ліля так завжди робила :girl_flirt:)

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ні, якраз в тому й інтрига головна, що точного списку учасниць ми не будемо знати, бо якщо буде список, то навіть кого не вгадаєш, то методом виключення підбереш, так не цікаво. Є список робіт з номерами - до них кожен собі підбирає авторів і висилає на мейл.

7. lapocka

lapocka Well-Known Member

Дівчата роботи ну просто супер-пупер, всі молодці!!!:girl_in_love:
    Ще не вирішила за кого буду голосувати, треба подумати, хоча б деньк.
    екстрасенс з мене ніякий, думаю що знаю де робота Касіна, колись писала, що хоче вишити саме цю картинку:girl_in_dreams:, а може і ні..
    повноцінної вишивальної роботи не буде поки конкурс буде тривати:girl_crazy:

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я навпаки, буду тепер спокійно вишивати: все встигла, що могла зробила, нарешті все побачила!!!, залишилось обрати за кого проголосувати :)girl_crazy:) і можна вишивати - хоч заспокоюсь трохи:girl_curtsey:

9. Анута

Анута Well-Known Member

після цих слів чомусь ще більше переконалась в тому, що обрала правильну роботу від Умці ;)

Касю, доречі, Кітки робота для мене як підписана "Вишивала Кітка" (з кицею під одіялом ця робота ІМНО немає жодного відношення ;) )

О!!! зате я точно 100% знаю де робота Оддлі )))))))))))))))))))))))))))))))))))

10. Holly

Holly Moderator

З усіх робіт, я тільки впізнала свою. Про інші поняття не маю. Чиї вони? Так що екстрасекс з мене ніяий.А роботи - просто казка. Всі гарні по своєму.

11. Ума

Ума Super Moderator

Досить багато висновків можна зробити саме з коментарів: племінники, донечки, одна дитина, весільний салон, сестра вагітна і тп. :):):)

12. kitka

kitka Well-Known Member

:eek:Анутко, маєте скляну кулю?

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Кітко, я вам скажу що поняття не маю де ваша робота:girl_cray: і де Уми і Одлі, і, і, і, !!!!! пішла перечитаю пару вернісажних темок))) Умо, ті коментарі якраз все мені псують, так робота пасує Ануті скажімо, а тут бац - в підписі йдеться про донечку... ну яка ще донечка в Анути???!!!! хіба в пузіку і то не факт)))

14. Ума

Ума Super Moderator

На конкурс не попало шість робіт! Дуже гарних. Але просимо рукодільниць не ображатися і не розчаровуватись (хоча то дуже важко). Після цього конкурус будуть наступні і ті роботи можна буде надіслати на ці конкурси. Але до того треба зібльшити свою активність на форумі

15. kitka

kitka Well-Known Member

Но та то добре, нє:girl_crazy:?
    Мене теж ті коментарі спантелику збивають. Я собі так трохи прикинула, але то буквально може 5 робіт...

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ануто, чесно вам скажу, думаю ми з вами обоє помиляємося. Думаю Кітка пішла таким путьом - усіх ЗДИВУВАТИ!
    п.с. найсмішніше - що мене певно найшвидше розшифрують

17. Анута

Анута Well-Known Member

напевно. Але таки думаю що киця не її, хоч вона і Кітка

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

все, буду роботи дивитись. А з впевненістю скажу, що точно знаю лишень де робота Оддлі :) все. Наразі в телепата більше не бавлюсь!
    потім на свіжу голову....

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

ото важко!!!!
    ще якщо в кулінарних конкурсах я опиралась на власні смаки,то тут капєць...
    дивлюсь роботи,о, думаю,за цю голосуватиму,а потмі:"ні за цю!!! ні за цю!!!! ні за цю!!!!!"
    в результаті і зі злістю вийшла з теми і навіть повертатись не хочеться,я там безсила.... ну і за яку ж роботу..... дуже багато таких,що і око радують,і до душі "лежать"......
    а можна парочку вибрати???

19. kitka

kitka Well-Known Member

Правда? От якби можна було хоча б дві, нє три вибрати, то мене б так голова не боліла:girl_cray:. Ото навіжена, нє?

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

дівчата, ви своїми роботами змушуєте мене вилазити з хати і йти по нитки:)
    ніколи б не подумала, що вишивка може бути ТАКОЮ..
    а після "Парижанки" (забула точну назву роботи :shy:) в голові лише - вишивати! вишивати! вишивати!)