Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

я так відчуваю, що ми до другого туру не дотягнемо.... ну як можна жінці казати тримати язик за зубами ))))))))))))

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

точно-точно, тіко 2 руці маю
    вже на 99% впевнен в одній роботі Касі, бо мій хом"як теж має ту схему+властивий Касі коментар
    щодо роботи Уми-то по дизайну(-неру) визначала, якось згадалося

ще згадала-годинники в мне теж вже мають "мам"

3. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дівчата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я подивилась!!!!!!!!!!!!!!
    і в мене нема слів, одні емоції!!!!!!!!!!
    то така красота, я всі роботи по два рази переглянула (зі збільшенням), і все так розглядала, що мені тепер здається, що я взагалі вишивати не вмію.
    я не знаю, що сказати, ви молодці, ви найкращі, ви супер.... Я часто заглядала у вашу темку, але тепер я мушу приєднатись до вас, бо мені зразу захотілось ту всю красоту мати в себе вдома.
    Йду пити щось заспокійливе, бо мабуть спати вже не зможу.
    Ні, йду ще раз подивлюсь, а потім за валер"янкою.

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прокинулась в сьомій годині. вже 46 хвилин роздивляюсь вишивки! Красота!!! так і не можу вибрати за кого голосувати!

5. kitka

kitka Well-Known Member

А в мене стало, постояло, потім далі пішло, коли сьогодні зранку заходила на конкурсну сторінку. Руки як лід. Уявлення не маю, за яку роботу віддати голос. Сьогодні точно не проголосую. Я то ще буду роздивлятися і роздивлятися..... Я не знаю, як кому, але мені сам процес переглядання тих всіх шедеврів - як наркотик якийсь: хочу ще і ще...
    А де чиє, то взагалі в голові каша:girl_crazy:.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

ой дівчата. БОМБЕЗНО!!!!
    я 100 % знаю роботи Орман, Уми, Олюсі, Ніфертіті, Холлі, Катаріна85.,Альго, Анути і Одлі:girl_curtsey: ну принаймі я так думаю.:girl_haha:ну і моєї КІТОЧКИ!!!!:girl_in_love:
    не маю поняття де роботи - Кофі 13, Юстусі, Хельги, Оленки , Птасі, Іринки????

а то що можна писати де чиє на мою думку чи ні?

7. algo

Може не треба?а то зараз довгадуємся!! то ще не довго до "Відкриття завіси таємничості" всього два тижні наскільки я зрозуміла!

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ой дивлюся дивлюся - все таки не знаю де Кітки робота!!!!! усе! мій статус куратора впав нижче плінтуса.ааааааааааа:girl_crazy::girl_crazy::girl_cray::girl_cray:

9. kitka

kitka Well-Known Member

Всьо, не Штірліц ти:girl_crazy:!
    Касю, ти дві послала?

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А теж зранку Штірліцом влаштувалась...вичисляю....є вже кілька фаворитів...як голосувати?????????????????

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

Кітко, я чесно знаю що ваше. але ви ж панімаєтє, сомненія. а як не вгадаю?????

п.с. дві. а що теж не знаєте??:girl_devil:

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

так, детективи ..напишіть мені, чиї роботи є і я усіх вгадаю:girl_haha:....я ж дивлюся передачу БИТВА ЕКСТРАСЕНСІВ

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha: шаман, однако:girl_haha: ні назвати всіх не цікаво, то тоді легко вгадати буде, а так думай хто встиг, а хто обіцявся і не вислав:girl_in_dreams:

14. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ну все, тепер і в мене з самого ранку каша в голові. Всі так чекали, коли виставлять роботи, а тепер то каторга з тим голосуванням, бо подобається все. Ну як жінці вибрати щось одне? Ми ж хом"яки, нам треба все і побільше.
    Я проголосувала :)
    Також маю здогадки щодо власниць деяких робіт. Подивимося на скільки вони правильні :)

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

усі уважно читайте тему про вишивальні пристрасті хомячків. усе стане ясно!:girl_haha:

16. Ума

Ума Super Moderator

ой дівки, не могла дочекатися щоб попасти в це обговорення. Я сама поки ми готували голосувалку (а Ліля в останній момент виставляла фото) постійно її переглядала!! і зараз не можу натішитись усіма роботами.

Чесно, скажу, що якби я не знала де чия робота, то було б дуже важко відгадати, хоча є дійсно пару видних почерків!!!

для тих, хто дуже цікавився моєю роботою (навряд чи ви знаєте де вона :):)), то я прислала одну роботу і якщо ви мене порівнюєте з Інсоленс, то рухаєтесь в невірному напрямку (я розумію про який дизайн). Про мій дизайн знають дві форумлянки, але до кінця голосування прошу їх мовчати :)

взагалі я думаю, що висувати ідеї де б чия могла бути картинка можна, але підтверджувати ці ідеї ні :):):)

але, то тіко вишивальницям цікаво здогадуватися, то можна таку собі головоломку в гурті створити і там відірватися на повну :)

17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Дівчата, БРАВО!:girl_claping:
    Всі роботи дуже гарні. За деякими явно вгадується характер тих, хто створював всю цю красу.
    Від деяких робіт досі не можу щелепу підібрати!
    І дууууууже важко за одну роботу проголосувати.

18. algo

Ех, якби зараз хоч пару робіт можна було вибирати!!!!!!!!я працювати не можу спокійно!

19. Ума

Ума Super Moderator

Роботи дійсно БОМБА, мені повезло я всі лаври пожинаю за вас у вигляді карми :girl_haha:

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я придумала як можна вибрати переможця у конкурсі "Відгадай де чия робота":girl_smile:. Учасники можуть вислати на мейл ДП список "№картини - автор", а модераторам залишиться :)girl_crazy:) звірити з оригінальним списком. В кого найбільше співпадінь, той Пінкертон №1 на Посиденьках:girl_haha:, ну як ідея?

Ага, поставила вночі Умі карму, хоч легше стало, так ніби всім авторам робіт подякувала:girl_claping: