Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

Дійсно роботи всі класнючі такі, просто супер!!!!!:girl_in_love:
    Обирала між двома зовсім не подібними одна на одну роботами, і зупинилась все ж таки на тій, яка заставила мене помріяти :haha:
    Дівчатка ви просто МОЛОДЦІ!!!!!!

2. MYR

MYR Member

А мені дуже шкода що робота "Десь на Середземному морі" має так мало голосів. Коли голосувала обирала між нею і "Спогадом про Париж", переважила остання. Але я була впевнена, що обидві будуть в лідерах, а тут так мало голосів. Робота виконана акуратно, масштабна, оформлення - класне, ну фото одні з кращих. Напевно форумлян вже не вражає Середземне море.

3. terezka

terezka котяка-вишивака

голосуючи довго не думала, що перше сподобалось, за те і віддала голос
    хоча все гарне, і дещо уже пригледіла на майбутні вишивальні мрії
    тепер буду чекати результатів, аби знати хто таку красу вишив:)

4. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

якщо чесно я голосувала за неї, бо така вона мені рідна :girl_in_love: сама таку хочу вишити. І була теж дуже здивована що так мало має голосів (побачила вже як проголосувала, бо на перід іколи голоси не дивлюсь, так цікавіше).
    Але все таки дуже важко обирати між такою красою, бо роботи всі дійсно достойні 1-шого місця.

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

прошу відновити справедливість
    я вгадала 3 роботи :connie_pull-pigtail

6. Ума

Ума Super Moderator

ага. то тре було написати, що Найбільше відгадала Людмила, до неї наблизилась Кіточка, а до Кіточки Імель, а всі решту наблизились до Імель :girl_haha:

7. natscorp

natscorp Well-Known Member

Я вагалась - чи "Галицький лев", чи "Спогад про Париж". І таки проголосувала за перший, бо такий вже мені гарний і контур чіткий, і ніжний, а формат такий незвичний... Люблю таке.:kiss:

8. kitka

kitka Well-Known Member

Напевно, маю право тут подякувати, як призер.
    Можна? Я коротко:).

Отож.
    1. Дякую своєму чоловікові :kiss3:sad:хоч він цього допису і не читатиме) за те, що не подивився на мене як на дурнувату, а пішов разом зі мною ввечері на сусідню вулицю в пошуках купи гравію, аби на ній сфотографувати ту картину:girl_haha:. Ну бо нема в Мукачеві морської гальки:smile:.

2. Дякую кожному, хто віддав свій голос і кому хоч трохи сподобалося моя робота .

3. Дякую всім іншим конкурсантам за достойну участь і за чесну гру. І особливо одній конкурсантці, котра скакала зі мною з третього на четверте протягом 4-5 днів і спостерігати за тим було одне задоволення:girl_claping:.

4. Ну і найбільше вдячна організаторам ( і Умі, і Фіяні, і всім причетним), які вклали в той конкурс частинку своєї душі, свого часу... Дякую за приз (він просто чудовий:girl_yes2:) і я його приймаю, навіть якщо він мені інколи нагадуватиме про неприємні моменти. Але я вже трохи доросла людина, тому ціную й поважаю деякі нюанси, які залишу зараз при собі. Власне, вони й були для мене основним призом:girl_yes2:.

Чи приїду я 25-го? Гаразд, не буду вас інтригувати: так, приїду:girl_dance:. Сподіваюся, дощу не буде і все там файно у вас вивітриться до того часу:girl_haha:.

9. MYR

MYR Member

Я теж хотіла всім подякувати, по-перше, організаторам за чудовий конкурс і просто відпадні призи, по-друге всім хто віддав за мою роботу свій голос і допоміг мені виграти,(про що я навіть мріяти не могла, оскільки не вважаю себе настільки крутою рукодільницею) і по-трете всім учасникам за чудові роботи, направду перемога здається ще яскравішою коли змагаєшся з такими майстринями.
    Під час конкурсу в мене було кілька моментів коли я скакала від радості по хаті. Перший це коли знизили барє'р дописів і я змогла взяти участь, другий - коли продовжили подачу робіт на 4 дні, бо реально не встигала, третій-коли чоловік домовився в Клейноді що роботу оформлять протягом дня, четвертий коли встигли сфоткати і вислати лист з конкурсною на ДП, п'ятий - коли побачила що більше ніхто не вишив цей же дизайн на конкурс( з деяких дописів зараз я зрозуміла що це не зовсім так, правда?), і ще коли зранку після відкриття голосування побачила що голосують за мою роботу, бо це перший мій конкурс і я переживала що моя робота залишиться без голосів.
    На екскурсії я теж планую бути і тішуся з того що зможу та гарно провести час, бо хоч живу я не так далеко, і у Львові буваю досить часто, всі мої візити в основному по справах, і часу на вивчення міста завжди бракує.

10. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Роботи надзвичайно гарні!!!!!!!!!!!!!Всі дівчата молодці. Переможцям вітання!!!!!!А призи мрія кожноі вишивальниці)))))))Удачі Вам та натхнення на подальші роботи.

11. Kalina

Kalina Active Member

Всі роботи, дуже гарні, молодці. І, дякую Касі за приємні спогади і нові плани. Голосували разом з чоловіком і після перегляду цієї роботи такі гарні спогади з нашої медової подорожі.

12. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Мені чи не вперше було досить складно одразу визначитися, за яку роботу проголосувати. Врешті обрала Лондон за ті дивовижні стібки, якими вишито будівлі, - вирішила, що гарних робіт багато, але завдяки цій я побачила щось нове для себе.
    п.с. А, ну і ще я просто дуже люблю Лондон :)

Останнє редагування: 12 Вересень 2011
  13. Аделя

Аделя Active Member

Я також довго вагалась, перш, ніж проголосувати :girl_in_dreams:. Не хотілось піддаватись першому враженню, а віддати свій голос за картину, яка дійсно причаровує... Гарне оформлення, чудові фото і прекрасний опис - я за Бретань :). Хоча всі роботи є достойні, всі дівчата молодці! З нетерпінням чекаю екскурсію і дякую Умі за проведення конкурсу і чудові призи :girl_in_love: (навіть за останнє місце :girl_claping:) !!!

14. simona

simona Well-Known Member

а я навпаки враженням надаю перевагу, бо потім як починаю аналізувати переглядати по пару разів, то гублюсь, очі віфд краси розбігаються і в результаті голос не віддаю. Щодо конкурсу - як завжди без коментарів якось так по літньому тепло і низький уклін організаторам. Дякую вам всім за приємні відчуття

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Так швидко час пролетів... вже й "Вишивальне люстерко" показало відображення рукодільниць. Новий конкурс - нові плани на майбутнє :girl_tender: Я вже проголосувала. Свій голос віддала за котяче сімейство. Вранці вагалася між двома роботами, ввечері зрозуміла, що з кожним переглядом мені починає подобатися все більше і більше робіт, тому вирішила не відкладати вибір на завтра. Як і кожного разу кожна робота заслуговує уваги, купи компліментів, захоплення... Я проголосувала за котів, бо вони на даний момент найкраще підходять до мого настрою. Якісь вони класні, щирі, люблячі і ніжні всередині своєї сім"ї.

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я ніяк не можу визначитись. Вже пару раз заходила! Переночую з тим, а завтра вирішу!

17. рижик

рижик Well-Known Member

І я проголосувала за сім"ю котиків. Більше того, я вже хочу цю схему, бо просто закохалась в цих коцурів :girl_tender:Ой дівки, заразили ви мене вишивкою, так сказать, на голку посадили!:d64:

18. MYR

MYR Member

А я балдію від кавової феї, вона насправді як ранішня кава надихає на новий чудовий день, коли побачила фото воно мені навіть запахло.

19. kitka

kitka Well-Known Member

Я то вже маю за собою. Вагалася між кількома роботами, але переважила "чудернацькість" (в хорошому сенсі слова:xaxa:). Тому цвірінькало доцвірінькалося))).

20. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

а я проголосувала за діток і маму-так розчулилась від цієї роботи:girl_dance: