Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

а в мене дитинство не було з машинками, конструкторами і всяким хлопчачим причандаллям... я бавилась посудкою, шила суконочки... і мені того хочеться ще... навіть моя племінниця вся в Тимофія - тіко би на мечах битися і ганяти один за одним... Термінатори...

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

такого не має: тільки жовтий, синій і зелений :) і то шматками.

Я вгадала Еспозу (бо то тільки вона вміє вишивати на першій тканині, що під руки попаде :d23: і по паперу) і Мілітарію (набір + відсутність часу на оформлення)

я також, але наразі активно освоюю принципи гри з машинами, тракторами і м"ячами.

3. kitka

kitka Well-Known Member

Звичайно, що хоче, дуже-дуже:girl_tender:. Але моя інтуїція мені підказувала, що ЦЯ рукодільниця мріє саме про першу донечку. Така інтонація в тому коментарі до роботи:girl_yes2:.

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Конкурси бомбезні - все таки класно, коли вони є:girl_dance:
    Вітаю нашого Холмса з безперечною Ґрандіозною перемогою - стільки повідгадувати:khomyak::khomyak: Клас!!!
    Мене заскочили Октавія, Роксоланка і Ума! Не знаю чому я пропустила Октавію як учасника:girl_cray:, подумала що то ntv вишила будиночок, Роксоланка зараз рідко дописує:girl_in_dreams:, а ось Ума зашифрувалась конкретно! Я собі подумала що вишивала рукодільниця, в котрої ще немає діток, чомусь не було мислІ що може бути хлопчик:girl_wink: Умину роботу я приписала НікаЛавлі - погодьтесь, стиль подібний:girl_in_love:
    Я теж відгадала лише Еспозку - по якості фото і по паперу;) На будиночок біля моря не мала варіантів, бо Каті приписала другий номер, хоч там і писало по підбору, але як я могла знати що то Роксоланка:connie_pull-pigtail А власницею замку вибрала Флорену, чомусь мені фото більше на її роботи були схожі, ніж на Оксанчині:girl_blush2: І стиль вишивання такий подібний:girl_yes2:

Хто мене вразив - усі!!!
    Октавія - мегашвидкість і таємничість!
    Роксоланка - роздрукувати паспарту - не проблема, але оформити в таке шкло - то для мене вищий пілотаж (хіба десь набори такі продаються:dntknw:) + справжня темна конячка - ні пів-словом не натякнула!
    Іруська-Еспозка - як я люблю твої роботи - такі ж сонячні як ти:girl_in_love: (а ще це мій план давній - Ума в курсі;))
    Про Умцю я вже писала, але оті три дні - вбили мене наповал:khomyak: На наступний раз ти пиши в тексті "вишила за три дні" хоч полегшиш холмсам роботу:girl_haha: Дівчатко надзвичайне:girl_in_love: вітаю з заслуженою перемогою:girl_in_love::kiss:
    Катя-Мілітарія - як я шукала, хто так графить тканину:girl_cray: Під підозру впало купа люду! А то, виявляється, наша Катя тихенько такі стрілочки малює:girl_haha: Така гарна і швидко втілена мрія просто не могла лишитись без приза:girl_yes2:
    Оксана-Левиця - чудова мрія і бомбезний розмах:khomyak: У тебе треба вчитись вишивального терпіння до таких мега-проектів!

Дівчатка - мрії ваші дуже гарні!!! Бажаю, щоб вони обов'язково збулись, на те вони і мрії, щоб збуватись:girl_in_love:

п.с. а я свою не встигла вишити(( тому буду фотати, показувати і просити підганялок:girl_haha: може ви мене трохи пришвидшите, бо не можу відірватись від книжок)))
    п.п.с. я так бачу, нас тут компанія назбирується - непоказОвих)))

Останнє редагування: 9 Червень 2011
  5. Анута

Анута Well-Known Member

Всі пишуть, що впізнали Еспозку по паперу.
    Я поняття не маю який у кого папір ;) доречі, бачила якийсь подібний на листівці Велани.
    Я Еспозку пізнала по опису "квітничок біля будинку та кактуси на підвіконні" ;)

Всі роботи дуже гарні!!! Дівчатка молодці!

6. Ума

Ума Super Moderator

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

я вгадала 2 роботи.
    на жаль, тільки " стареньких" рукодільниць.
    решта вибирала просто за певними дописами в конкурсній темі. почерку робіт рукодільниць. що рідко нам показуються , я не знаю.

відгадал Уму і Еспозу.
    1. Еспозу виключно за знимками.фотоапарат видав.
    2. Уму - тут веселіше. думала Фіяна,але відкинула за банальність мислення. Ліля- за відсутністю часу. роботу вишита з набору, ще й дуже не типоовго - і гудзик, і крейнік.. і оформлення лаконічно- не типове нашим багеткам. залишилася Ума, яка могла і набір і рамку привезти з чужих країв. іііііі, я мала короний аргумент: ЯКШО ВИ УВАЖНО ГЛЯНЕТЕ НА ФОТО, ТО ВСЕ ЗРОЗУМІЄТЕ.

[​IMG] [​IMG]

точно була впевнена в участі Мілітарі, але 2 робота не тягнула на набір, бо паспарту паперове, а інший набір - за описом не змогла вирахувати. на жаль. і не поставила її до таблички.
    решта робіт приписала Хомці, НТВ та Каліні.

8. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Ну нарешті і я відпишусь.
    Роботу на конкурс вишивала зовсім іншу, бо мрію як і багато дівчат про власний будинок, але оскільки робота за обсягом була дуже велика і на оригінальний набір чекала більше місяця - за тиждень до початку конкурсу вирішила вишивати щось інше, бо не встигала остаточно. На мору не була вже років зо 3, тому ідея якось сама напросилась. Вишила за день, а от оформлення зайняло решту тижня. По-перше - не могла знайти потрібної рамки, по-друге - не могла вгадати з розміром паспарту, бо в оригіналі вишивка мала бути на Аїді 16, а в мене такої не було вдома (до Львова не мала можливості переїхати), тому вишила на 18 (і скажу я вам півхрестик в 5 ниток на 18 - це щось!!!). Паспарту роздруковувала енну кількість раз і так і не вгадала з розміром та ще через півхрестик (його там дуже багато) вишивку перекосило - дуже намучилась поки натягнула її рівно. В кінцевому результаті роздрукувала приблизне паспарту, а тоді підігнала під розмір серединку, бо чомусь сама вишивка в мене вийшла не квадратка, а прямокутна, а паспарту - квадратне. Зрамкою була така історія. Вирвалась я на пів дня до Львова, оббігала купу магазинів - нічого подібного не знайла, бо хотіла оформити як оригінал. Тому купила псевдорамку формату А3 і підігнала під свій розмір. Тут участь приймали всі рідні: свекр вирізав скло, чоловік зашліфував зрізи, брат вирізав задню стінку, а я вже зробила в ній отвори для зажимів ну і оформила вишивку. Зробити якийсь підпис намагалась цілий вечір - нічого не подобалось, тому і використала уривок свого улюбленого вірша про море,бо він саме точніше характеризував мою мрію. От така історія з моєю конкурсною.

П.с. Я є на форумі постійно, але хіба тільки читаю і переглядаю, бо писати не дуже є час та і настрою щось не було - якась дипресія чи що. Ще мало пишу, бо весь вільний час вишиваю рушник на замовлення, ось планую цього тижня його закінчити, то може і більше часу буде на форум і дописи
    П.с.с. Якби знала, що назбирається стільки людей на конкурс, то певно не вишивала б моря, а так коли Ума відписала, що зголосилось лише 3 учасника з яких одна була я - не могла підвести організаторів...

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Касю, змилуйся, розкажи тлумку:girl_blush2: Вже як не дивлюсь - чогось ТАКОГО не бачу:girl_cray: Хіба кусюнчик зеленого фону... але то хіба аргумент?

п.с. вже мені Фіянка розкрила секрет про дитячий столик:)

Останнє редагування: 9 Червень 2011
  10. Ума

Ума Super Moderator

та з тим зеленим столиком, я конкретно попала. Коли Кася мені сказала, що впевнена, що то моя робота, бо там є зелений столик - то я мало не впала зі стільця - бо дуже ретельно вибирала фото і не могла повірити, що я не додивилася!!! Я ж навіть фотоапарат позичала в коліжанки, бо в своєму не знала як змінити об"єктив і фотки всі виходили мого почерку... ну, Кася в нас дедукцією володіє - це точно :girl_claping: справжній детектив

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

оооо. то самй крутий аргумент.:girl_cool:
    аж стілець під Умою захитався:girl_haha:

12. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Дякую за комплімент :) Чарівна робота, браво, Умо!

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

А мені складно ще було вгадувати, по почерку вишивки я ще не розрізняю, хоча, замок чомусь хотіла приписати октавії, а дівчинку єдину або Фіяні, або Умі, або Джуніор Скептік, потім по опису відкинула Фіяну, чомусь подумала, що вона якраз має зараз маленьку дівчинку, і навряд чи вже зараз хотіла би продовження, і Ума мені найбільше підходила до тієї роботи. Еспозу вгадала, як Кася написала - фотоапарат видав, але оскільки з іншими роботами не могла розібратись то так і не відправила лист.
    В процесі переглядання роботи про мрію в дитинство якось відкинула Оксану і ще додала Лілю і так до останнього не була впевнена чия то робота чи Ліліна чи Умина, хоч шпалери на фоні яких та робота сфотографована, явно мені нагадували вже якесь фото з роботою, але не могла пригадати де я їх бачила. Планувала вишити конкурсну роботу і почала її навіть, але ми хворіли той місяць і я якось не мала натхнення її завершувати, але ж є ще 2 конкурси, такщо у нас все попереду.

Дуже гарний конкурс вийшов, і дуже цікавий, хоч і робіт небагато:)

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

15. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Умочко, вітаю з впевненою перемогою. Я голосувала саме за цю дівчинку, така вона файна і мені нагадує мою Соломійку, така ж бешкетна і патлата;)
    Я Умину роботу присвоїла Фіяні, з опису я зробила висновки, що це пише вагітна жінка:)

Я відгадала дві роботи: Левиці і Еспози. Левиці за об"ємом роботи і фото, а Еспоси за якістю фото і паспарту)
    Всі дівчатка молодці, що знайшли час і прийняли участь в конкурсі.

16. simona

simona Well-Known Member

дівчинка ....так я голосувала за неї...вона чомусь відразу притягує до себе, напевно кожна з нас в душі мріє про це. Всі решта учасниці теж приємно вразили, дякую вам дівчатка проте, що нагадали, що мріяти варто

17. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

І я за дівчинку була, всі роботи гарні, але я також хочу в дитинство:connie_pull-pigtailтаке тихе, спокійне, коло мами.

18. talja

talja Member

Надихнула мене та дівчинка , знайшла на форумі схему от планую спробувати вишити, залишилось купити все необхідне, і буде заняття у Карпатах... Хоча востаннє це робила років 8-9 тому!

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Наша Умця вміє конкурсними роботами надихати!! :girl_yes2:

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо?

Я дочекалась!!!
    Надзвичайні роботи:girl_in_love:!!! Настільки стильні та чарівні!!! Неперевершано. Дійсно, я ніби здійснила подорож у таку красиву вишиту країну. Очі розбігаються! Усі такі молодці:girl_claping:.