Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

Пішла в тему перечитати. Я ту роботу Богданці приписала.

2. MYR

MYR Member

А я Мілітарі, бо теж подумала що то єдиний набір, а вона про набір писала. А Богданці я мрію про море приписала. Але вгадування в мене тільки одне.

3. Ума

Ума Super Moderator

Я є. зараз оголошу результати і пішла приз шукати :)))

4. La esposa

La esposa Moderator

Умцю, дякую за класну організацію конкурсу, і зокрема за ту інтригу, яку тримала до кінця! направду, дуже несподівані були учасники, Холмси губились у варіантах :girl_dance:

гарні, файні роботи!

5. Ума

Ума Super Moderator

підозрюю, що не тільки ти так думаєш, тому зроблю офіційну заяву - я НЕ в очікуванні. то на разі мрія! :girl_in_dreams:

6. Liliyah Romanova

А-а-а-а, як пришпильно бути Холмсом!!! :girl_dance:
    Дякую за файну забаву!!

Роксоланка мене заскочила!!
    А Мілітарію я підозрювала, але написала Богданку. В останній момент виправила...
    Ну, і Умця - то великий сюрприз!! Відки я могла знати, що вона літеру "ґ" навмисне копіюватиме?? Я була впевнена, що то або Фіяна вишивала, або Джуніор Скептик.

7. La esposa

La esposa Moderator

а ще в мене ґґґґґґ є :) окремою клавішею :girl_cool:

8. Liliyah Romanova

Ну, якщо квіти твої, то дівчинка вже ні. ;)
    Але в Уми тої клавіші нема!! І тим вона мене змилила настільки, що я зразу подумала, що не вона і що участі в конкурсі не брала.

А ти мене потішила, бо я переживала, де ти поділася й чого ніц не вишиваєш. :good:

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я одну Мілітарію і вгадала. На дівчинку теж написала Фіяну, але Ума була у варіантах. А про Левицю і замок подумала вже як відправила листа. Треба більше довіряти інтуіції.

10. Liliyah Romanova

Ще таки напишу, як вгадала октавію та левицю.

Спочатку думала, що хатка - ОксанкиФ, але побачила знимку вишитого фартушка в траві й вирішила, що таки октавія відпочивалочку вишивала. Ще оксу підозрювала, але таки спинилася на октавії.
    А щодо замку, то най мені левиця вибачить, але я по якості фото впізнала. :girl_blush2:

Останнє редагування: 9 Червень 2011
  11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я Еспозку тільки вгадала.по паспарту.десь пам"ятала,що вона такий папір мала.во:)

12. Ума

Ума Super Moderator

я думала напишу гудзик (бо букви нема), потім Лілька зробить зауваження :girl_haha:. то пішла в неї і скопіювала :p

а взагалі, я як зрозуміла, що конкурс має мало учасників, то вирішила терміново його рятувати - вишила роботу за три дні - на одному подиху!!! прада потім довго оформляла :)

13. kitka

kitka Well-Known Member

Я над "дівчинкою" ламала голову добрих три дні:xaxa:. Мала чотирьох претендентів, готові роботи яких виглядають саме так, як ця. Фіяну я відкинула відразу, бо такий коментар могла написати тільки мама хлопчика;). Лілю відкинула, бо не той напрямок хрестиків та й не до вишивання їй такого грандіозного. Я вагалася між Умою і Хомкою.
    В Еспозці була майже впевнена, а всіх інших - ну просто уявлення не мала, хто то може бути. Тому й не бавилася в Холмса.

14. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я, коли відправляла, таким поспіхом заповняла, що навіть не звернула на то увагу. Навіть взяла передивилася в наборі, пише муліне, та й я і переписала. Тай то мій перший дімОвський набір, тому навіть не вкурсі була, що до чого. Навіть вперше вишивала на аїді 18. А про оформлення взагалі мовчу, шукала по хаті, яку то рамочку можна прилаштувати.... Я не вишивала заради призу, просто мені здається, якби я не вишила її до конкурсу, то би робота затягнулася на тривалий термін, а так поставила ціль і йшла до неї :d64: І нарешті занесла свою мрію оформляти "по-людськи", тому чекаю вже, коли зможу повісити на стіні і любуватися.
    А про приз, як прочитала, то аж не повірила власним очам, за що Умі велике дякую!!!!

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А я вгадала Еспозу :girl_cool:
    і вшьо
    ще близбко була біля октавії та мілітарії, але влучити не вийшло
    чудову дівчинку я приписала Аделі :)
    якась така схема-що то тільки Наталя таке вишуковує, ну і оформлення дуже гарне і лаконічне
    як варіанти на мрію про дитинство ще були кітка, Джуніор Скептік та Ірка-Шкірка (Фіяна відпала, бо в неї дві маленькі донечки :))

ого, то вже вищий пілотаж
    йду ще раз читати :)

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

хМ,а мене той коментар начисто збив з пантелику, бо я думала що то вишила вагітна жінка, яка чекає донеччку. Ну бо я, як мама, хлопчика, в дитинство впала давно і надовго, от і подумалось...

17. Liliyah Romanova

Ага, вона папером себе видала. Ще Мар'яся має такий, але вона іншу роботу вишивала.
    Я тому її й не написала. Я ще й на тебе думала, до речі. Ірка-Шкірка також у варіянтах була. Написала Джуніор Скептік, бо голова відмовилася варити.
    Аделі я приписала море, бо вона мала серію морської тематики.

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а я тільки Умцю і відгадала :)

побачила роботу, миттєво проголосувала і потім чисто інтуїтивно зрозуміла, що то Ума так старанно вишила, зі смаком оформила, бездоганно зазнимкувала і тааакий душевний опис написала :girl_in_love:
    дуже тішусь, що розгадала свого фаворита :girl_flirt:

признаюсь вам вже пост-фактум - я також роботу на конкурс вишила, але так як в мене був ну абсолютно неписабельний настрій, то я її не подала :girl_blush2: не сваріть сильно :girl_flirt:

19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я як прочитала "муліне", то здогадалась, що то набір. А саме на Катю мене навело слово "стебнівка" - вона писала, що не чула такого терміну, а пізніше в описі котроїсь роботи (метрики здається, але можу помилятись) його вжила.
    А на Фіяну подумала через те, що вона мені в кармі колись писала, що мріє про третю дівчинку :) (хоча і Умця теж таке писала :) )

Останнє редагування: 9 Червень 2011
  20. Liliyah Romanova

Ага, ось чому Анута писала про 7 робіт. Має чуйку!