Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

Я не встигла проголосувати, забула зовсім.
    Всі роботи варті уваги і захоплення, кожна по своєму.
    Найбільше сподобалась робота "Моя палазя", ніжна і гарна, це "моє"
    ведмежа з кубиками і балеринка - мені здається, що вони найбільш дитячі, дітки на них би звернули увагу в першу чергу.
    три ведмедики з солодкими дупцями на кульках і кумедна пара - хотілось би колись вишити. Ці дизайни винні в тому, що я закинула свою метрику для подруги, вона мені вже зовсім не подобається. До кумедної пари обовязково тре такі подушечи, як в Лілі.

Останнє редагування модератором: 28 Листопад 2010
  2. simona

simona Well-Known Member

Погоджуюсь із всіма, відкриваєш сторінку "Конкурс дитячих метрик" і відразу віє теплом, любовю. Я не можу визначитись хто найбільше подобаються, бо кожна робота мені припала до душі, кожна з них передає стан вишивальниці, кожна з них показує, що в світі найщиріше, найтепліше, наймиліше.
    Дякую всі за дописи в кармі - від них пару днів ходила сама до себе сміючись. Молодці дівчата

3. Анютка

Анютка Well-Known Member

Дівчатка, всі роботи просто чудесні, барвисті та яскраві!!! Краса неймовірна!!!:girl_claping:

Але мені найбільше припав до душі монохром:girl_in_love: Ну така тепла....., нічого зайвого, акцентує увагу на найголовнішому - дівчинці, з чудовим та рідкісним іменем.

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Вітаю Оксану JuniorSkeptic з заслуженою перемогою у конкурсі :girl_in_love:
    Щиро тішуся за роботу, що була моїм фаворитом! Найкраща!

5. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Дівчата, щиро дякую вам за теплі відгуки і за голоси, віддані за мою роботу. Я вперше брала участь у рукодільному конкурсі - виявляється, це дуже захоплюючий процес. Також дякую організаторам за чудовий приз - ще не придумала, які саме рукодільні штучки обрати, але це точно буде щось дуже необхідне і бажане :)

Всі метрики були дуже достойні. Мені ж найближчою виявилася робота "Солодких снів" Мар'ясі - від неї прямо віє умиротворенням і ніжністю. Також серед моїх фаворитів були "Прима-балерина" Хомки та "Кумедна пара" Фіяни.

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Дівчата, вітаю вас із перемогою. Не забувайте хвалитися подарунками, які собі оберете.
    Нарешті сіла, щоб написати враження від робіт. Скажу чесно, що голосувала за "Кумедну пару", бо лиш глянеш на ту роботу і повертаєшся в дитинство. Мабуть, у мене тепер Фіянині красуні будуть асоціюватися з тими милими зайчиком і ведмедиком :girl_in_love:
    Безперечно, дитяча метрика це робота, яка випромінює ніжність і любов, тому кожна заслуговує на перемогу. Про кожну писати не буду, але зазначу, що чоловік (і я також, звичайно) тепер хоче, щоб в нашої доні була така баляринка, яку вишила Хомка. Тому мої плани знову ростуть. Дуже гармонійною є "Чап-чап" для Роміка-Доміка" - ніжна картинка та ідеально підібране до неї оформлення. Мар"ясині роботи :girl_in_love: особливо, то ведмежа (ну люблю я ведмедів і все :girl_cool:). "Моя Палазя" надзвичайно ніжна робота. Ще один план, лиш розглядаю її як нашу майбутню весільну метрику.
    Дякую Лілі і Умі за море позитиву, який отримали від робіт, бо хто знає, чи були б деякі метрики вже завершені, якби не конкурс ;)

7. kitka

kitka Well-Known Member

Хочу подякувати Умі за тактовне і стримане підведення підсумків цього конкурсу. Більше не скажу нічого.

8. La esposa

La esposa Moderator

Шукала я за ідеями, і назріло в мене питання. От тільки не знаю, як сформулювати...

якщо та "дрібничка" буває, наприклад, розкладеною і складеною (не сприймайте буквально, просто маю на увазі два варанти використання однієї речі), а фото треба зробити лиш одне - що робити?

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

дрібницями паришся

раз такоє дєло-зроби 2 знимки, я вже розберуся

10. La esposa

La esposa Moderator

Ірцю, а я ще трохи ідей поперебирала, і що подумала: більшість дрібничок бувають двосторонні - ті ж біскорнюхи, закладки, гольнички, ялинкові іграшки, листівки, щось кухонне, рукодільне, чохли всякі... ну мало там 1 фото :girl_crazy: може, вартувало би переглянути те правило? :d64:

11. нталька

нталька Well-Known Member

Переглядала конкурс "1001 новорічно-різдвяна дрібниця", і хочу сказати - які всі учасниці молодці! Такі милі, гарні, з нахненням зроблені роботи!!! Будь-яку з них з радістю би отримав у подарунок! :) Які ви всі талановиті, дівчата!!!
    просто після перегляду захотілось таке написати!

12. La esposa

La esposa Moderator

Я в шоці, вже майже 300 людей проголосувало! ото рух!

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ху, проголосувала, три дні верталась до тої теми!ходила і думала що мені б самій хотілось!тепер слідкуватиму за голосуванням!дівчата МЕГА-молодці!!!!

14. talja

talja Member

Учасниці і вправду молодці,:yes: хороші роботи! Поки оприділилась два рази переглянула, вибирала довго поміж двома роботами, і одна і друга сподобалась, а проголосувати можна тільки за одну:scratch_one-s_head: От так..

15. sirudenka

sirudenka Member

Дівчата , ви просто молодці, шкода, що не можна одразу за декілька робіт проголосувати. Класні ідеї, треба на наступний рік щось таке спробувати зробити

16. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Цікаво, це тільки я не бачу в новому вишивальному конкурсі жодної роботи конкурсантів

17. окса

окса Member

І я не бачу:girl_nea:

18. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я теж,може їх ще немає ....:girl_nea:

19. Анута

Анута Well-Known Member

Не думаю щт Умця відкрила конкурс без знимок робіт. Певно знову глюки радикалу :sad:

20. левиця

левиця Well-Known Member

Я теж не бачу зображення жодної конкурсної роботи. Але хтось один та й побачив???!!! Бо вже свій голос віддав.......... Може то десь окремо ті роботи виставили?