Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

Фухххх, нарешті все перечитала)

По-перше, хочу подякувати організаторам та спонсорам конкурса. Виявилося, що приймати участь в такій масштабній забаві дуже цікаво і приємно :girl_dance:

По-друге, вітаю Уму із заслуженою перемогою!
    Чесно признаюсь, я в перший день проголосувала за "Троянди", і в той самий день пізніше віддала голос "Незабувайкам", бо вони мені теж надзвичайно подобалися і так їх було шкода, бо за них тоді ніхто ще жодного голоса на віддав.
    Хоча Холмс з мене не вийшов ніякий, але останні три дні я була на 99% впевнена в тому, що "Троянди" Умині. Через розкидані хрестики і оте паспарту, яке трошки мені вибивалося по тону із загальної картини.

Коли я обирала роботу на конкурс, спочатку хотіла вишивати саме "Троянди на білому стільці", навіть вже перебрала номери ниток, які в мене були в наявності, але на той час в процесі було "Тріо тюльпанів" і мене трошки нудило від рожевих кольорів. Також серед кандидатів були "Колібрі і гібіскус" та "Танцюючі тюльпани" (недарма мені їх кілька разів приписали) :)
    Але потім я побачила "свою" картинку і закохалася. Першою думкою було: "Нехай маленька і простенька, вишию для себе і прийму участь в конкурсі для кількості". Тому я дуже, чесно, дуже була здивовала, коли за "Гортензії" почали голосувати, також здивована почесним другим місцем і мінімальним відривов від лідера.
    Доречі, робота, яка на перший погляд, здавалася простенькою, виявилася складнішою. Ніби і кольорів небагато, але всі вони розкидані дуже, без ноута б точно не вишила!
    І ще я думала, що мене всі розкусили, коли я написала, що збираюся вишивати (і вже почала) дизайн, який, в принципі, є логічним продовженням попередньої картинки:girl_yes:

Всі дівчата великі молодці! Ніколи б не здогадалася щодо авторства "Моїх туліпів" і "Осіннього подиху...". Чесно!

Цікаво, хто в якій номінації додатковій ще одержить перемогу ;)

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я в неті тепер наскоками, читаю-збираюсь з думками,хтось з домашніх шарпане і все забуваю,тому без цитат і спробую якнайкротше (не думаю,що в мене вийде,але....).
    Отже, рада, ні, щаслива, що то вже скінчилосі ,бо той конкурс добряче вдарив по моїй репутації мами. (блін,навіть не знаю з чого вам почати описувати...) Заходила на вернісаж,офігіла від того, що ви тут вишиваєте і захотіла собі:) в той час була вагітна і малювала картину олією (мо колись покажу) то був тигрик ( я і синочок , який був в животику тигри гррр) і тут дико мені захотілось тюльпанів-червоних-палаючих (від малювання мене відмовили через фарби,жиби тим не дихала), тоді (та й зараз) поняття скачування схем в неті не мала, полистала і впало в око кілька дизайнів. Якраз було оголошено конкурс, я оперативно мужа за руки і в Призму,полистала журнали і бац! МОЇ ТУЛІПИ (оригінальна назва Tulips Medley 1) чоловік сказав , що мушу то вишити, а я як я, погодилась. Ми обоє дуже емоційні, щось подобається то мусить бути наше:)вже і зараз! (думала собі, що за місяць вишию:girl_haha: ага,счас) Завжди роблю тільки те, що мені подобається і роблю то добре і швидко,або не роблю взагалі, але цього разу історія була зовсім інша, бо були обставини і люди (маленька така солодка людинка) від яких була залежна я. Пропускаю довгі історія і...одним словом вишивалось як Умі, спочатку дуже просто і весело,потім я ледь не ,пробачте, матюкала ту схему, бо то не реально ті піввідтінки, хрестик через вісім, а щоб зрозуміти, що то насправді три різні кольори жовтого на тому см квадратному чи 6 кольорів зеленого то треба лупу (і ніхто не розумів, що то я ТАКЕ вишиваю,тільки чоловік заспокоював, що то дуже ніжні переходи і вони мають сенс,мені самій почало щось вимальовуватись тиждень до завершення конкурсу, вже й плакала і сміялась і думала піти в Призму битись). І халепа, як тільки вирахую звідки куди треба починати обов"язково прокидається синочок , я все відкладаю і в такому режимі я робила реально по 8 хрестиків вдень. Потім закинула. Але я завжди доводжу справи до кінця. Останні дві ночі вишивала до ранку:girl_crazy:
    Мені шалено приємно, що за мою роботу голосували, писали захопливі відгуки, на призове місце я не розраховувала, спокійно до того ставилась (бо так вимордувалась сама і змучила тим вишиванням домашніх), головне я зробила-я вишила те, що запланувала, справді гігантську роботу для себе! (було не легко,але я легких шляхів ніколи й не шукала) Ті туліпи МОЇ, кожний той одиничний хрестик кожного кольору, я їх ТАК ЛЮБЛЮ:girl_tender:
    насправді вони живіші й яскравіші, в процесах покажу.

Те, що мої туліпи приписали мені, мабуть все ж через те , що видала себе описом, бо моїх вподобань як і мене добре покищо ніхто не знає:)
    Щодо решти робіт (я квітів, як не дивно, не люблю:girl_crazy: і синіх кольорів не люблю) та й вже не маю часу всіх описати, але хочу:
    Осінній подих вітру, бо на неї , як казала моя подруга,моя мама і як подумала я - хочеться дивитися ( я пів дня як стартував конкурс на неї дивилась). настрій тієї роботи дуже мій. ХОЧУ
    Тліючі жаринки - ну дуже стильні, троха мені сумні, але теж би в мій настрій пасували
    Незабувайки дуже ніжні, мені не властиві, але подобаються дуже
    Ума, троянди мега (розумію твої почуття , щодо розкиданості хрестиків). Здивувада Хомка, я просто впала зі стільця:) Тюльпани для мами і моїй мамі припали до душі;)
    може хоч щось їй вишию,бо ті не віддам вже точно (зараз просить хоч на деякий час повішати їй в хаті, але не дам, я жадна, вони тільки мої:girl_crazy:)
    всьо.побігла. може ще допишу. всім величезне дякую. я зараз розумію, яка то велика робота,скільки тепла, часу і життя вкладено в кожну з робіт:girl_tender:

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, Ліля подавала, але сумнівалася, що вишиватиме. Особливо, коли остаточно стало відомо, що батьки будуть цілий місяць гостювати. А саме на липень мала найбільшу надію...

Дівчаткам дуже хочу подякувати за масу задоволення!!! :girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    Ми з Романом разом переглядали й довго не могли вирішити за кого голосувати. Врешті проголосували за "подих вітру", бо захопив отой рух і майстерне його відтворення. :girl_claping:

Щиро вітаю дівчаток-переможниць!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Троянди Роман мені обіцяв у подарунок, коли завершу терасу, але щось мене Ума так настрашила, що навіть не знаю, чи коли зважуся їх шити. :girl_crazy:

4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Молодець чоловік!!!
    Я таки голосувала за цю роботу, бо вона мене вразила і зачіпила за живе.

Напишу як завжди - я у вишивці тлумок :girl_crazy: Мені може щось подобатися, чи не дуже, лише з точки зору "я хочу таку роботу бачити щодня у себе на стіні". А інших критеріїв у даному конкурсі не признаю. Для мене усі без виключення роботи - шедеври! Дівчатка, ви вклали в них стільки часу, натхнення, любові, поділилися своїм хорошим настроєм, а вони розділили з вами ваші смутки. Я бажаю лише нових робіт і більше часу на їх виконання, оскільки я на 100% впевнена, що це вам приносить РАДІСТь і ЩАСТЯ.
    Неможу, підпишуся, бо як вітальний лист вийшов
    Ваша Віка Абрайра :girl_tender:

5. Анута

Анута Well-Known Member

не знаю, що там тебе видавало, але оті всі ваші хитрунські штучки та обговорення я пропустила з відомих причин. Але коли відкрила конкурсні, то на трьох роботах (крім роботи Квітки, її потім "розгледіла") мені крупними буквами були підписані авторки. Я б дужк здивувалась якби ті троянди виявились не твоїми ;)
    З.І. я навіть тему з процесами не бачила

Останнє редагування модератором: 18 Вересень 2010
  6. Holly

Holly Moderator

Не маю як багато писати, тим більше все вище вже написано. Я голосувала за Тюльпани для мами. Як тільки побачила конкурсні роботи, то відразу ця робота найбільше сподобалась. І одразу подумалось на Фіяну. Але у вишивального Холмса бавилась за декілька днів, то чомусь вирішила, що можливо то Орман. Тим більше вона писала, що в її мами було день народження.
    А взагалі всі роботи мені подобаються. Декілька робіт і сама б вишила. Перемогти в конкурсі і не надіялась. Довго шукала дизайн, але щось нічого не подобалось. Тоді вирішила вишити лілії, які давно планувала вишити, тим більше нитки в мене були майже вс куплені. До тих лілії ще мають бути троянди і разом вони будуть висіти на стіні в коридорі.

7. окса

окса Member

Вітаю всіх переможців та учасників конкурсу! Молодці всі,хто "добрався" до фінішу.Молодці!!! Вже кілька днів любуюсь вашими шедеврами.Дякую за позитивні емоції і надіюсь до вас приєднатись у наступних конкурсах.
    Проголосувала зразу ж у перший день-довго не роздумуючи за Осінній подих,хоча було дуже важко визначитись,бо мала трійку робіт,які мені припали до душі (троянди і тліючі жаринки)Ще раз всім спасибі за вашу невтомну працю!

8. Orman

Orman Модератор-бомба

я голосувала за "жаринки" :) Раз увідєл і влюбльон!

9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я голосувала за Танцюючі тюльпани - я в них відразу закохалася:girl_tender:Супер робота,а Хомка велика молодець!!

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

я щойно побачила,що мені ще й втішного приза дали - тепер я взагалі у великому шокови!!!!!!!!!!!! мало зі стільця не впала!:girl_impossible:
    дякую за таке натхненне заохочення (сьогодні я вже почала нову роботу):d64:

11. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

а в мене нет пропав, так до вчора навіть не знала чи встигла ще проголосувати, чи ні. але таки встигла. вітаю дівчаток з перемогою, усі роботи - неперевершені. голосувала за троянди, бо дуже хочу собі такі вишити.....

12. kvVItKA

а чого ніхто конкурс дитячих метрик не обговорює? чи до завершення конкурсу не можна?
    :)

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я щось призів не бачу..хто спонсор..цікаво що вигадають..

14. kvVItKA

то я напишу кілька слів (поки дитьо заснуло), по-перше, довго милувалась кожною з робіт, бо навіть через монітор передається те тепло, з яким вишиті роботи, та й не дивно,то ж для солоденьких діток.:girl_in_love:, по друге, вперше мої вподобання і мужа розділились, але то таке...отже,
    Я млію від роботи "Моя Палазя", така ніжна і стильна, ще й як зазначено в описі- справді творча робота. Дуже гармонійна і тепла:girl_tender::girl_tender:
    балдю від "Кумедної пари" і "Прими-балерини" дуже мені ті метрики по-доброму кумедні і потішні. Перша не звична,оригінальна, добра дитяча картинка, а друга така мені весела і стільки там дрібної роботи мені видається, різні шви-ниточки, файно одним словом:girl_claping:
    "ведмедики-мандрівники", "маленькій "Тусі", "Ведмежа з кубиками" дуже позитивні-кольорові і такі легкі. :) "Весела компанія" (робота-фаворит в мужа) і "Солодких снів"(такий солодкий той хлопчик) мені дуже ліричні.
    "Для солодкого хлопчика","Для Дем"янка","Фотоальбом для найдорожчого" дуже милі роботи, особливо подобається оформлення "для солодкого хлопчика" і ідея з альбомом. Може хто пам"ятає, що мої "пінетки" мали бути на обкладинці альбому, але стали повноцінною картинкою, чому я дуже тішусь:) "чап-чап" не коментую, бо зрозуміло, що для мене то найрідніша робота:girl_in_love:

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Особливо файно що конкурси "відкривають" нам нові таланти:girl_in_love: І надихають до нових звершень, цікавих ідей:girl_claping:
    А обговорювати чомусь часу не вистарчає - задумки втілюємо;)

16. Vendy

Vendy Active Member

мені дуже сподобались всі роботи, видно по них, що виконані з любов'ю

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ну.... як завжди. Роботи настільки чудові, що хочеться поставити відмітку біля кожної роботи і натиснути "Проголосувати"!!! Мені теж потрібна метрика, але я просто розгубилась від такої кількості неймовірної краси.
    Дівчатка-рукодільніці-умілиці-чарівниці, ви просто молодці!!!!! :kiss:

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Всі роботи безподобні! Дуже сподобались замріяні "Ведмедики-мандрівники",веселі-кумедні "Прима-балерина", "Тусі"...:girl_in_dreams:

19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а конкурс дитячих метрик вийшов гарячим "не по дитячому" :), особливо останні дні голосування - змагання трьох робіт лідерів наввипередки з мінімальним відривом...

я маю двох фаворитів -
    перша - любов з першого погляду :girl_in_love:,
    друга - трепетна, знаменна та дуже особлива :girl_in_love:
    як шкода, що не можна розполовинити свій голос :girl_in_dreams:

20. La esposa

La esposa Moderator

АААААА, я ледь не пропустила голосування! чомусь навтіь не думала, що воно вже відкрите і завершується! :girl_impossible: :girl_impossible: :girl_impossible: кОшмар... але щойно проголосувала, не скажу за кого :girl_blum: