Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

Я по тому, що поприписували теж вишивальні плани мрії трошки побудую, на майбутнє, може, якось... Після табуретки і гортензій з ракушками

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Нифка прасті :girl_blush2:
    але заради заспокоєння справедливості скажу, що і мені відмовили і той дизайн теж на конкурс не попав :girl_devil:

3. Naturals

Naturals Well-Known Member

ги, а мене тільки 2 вгадали:girl_crazy:. А я то думала що всі здогадаються що то мою робота.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

я впала!
    так, нарешті пишу враження і про свого Холмса.. писати буду довго:girl_crazy:

1. Колібрі - ставила на Фіяну., тому що вона хотіла їх вишивати ( а може ні??) , і тому акуратна робота і не початківець вишивав. Ніби памятала що, Naturals - мала приймати участь - але щось взагалі їй ніц не присвоїла.. мало знаю її роботи.але - робота надвичайно гарна і акуратна!

2. Тріо Тюльпанів - Маріасі я присвоїла, вважала , що їй підсилу така клопітка робота. Людмило, ну ви маєте терпіння - ТАКЕ вишити!

3.Гортензії - думала на Хомку. вразила мене робота власне виконанням.. ну таке вже все рівнесеньке. БРАВО!! Ніка, просто молодець! так мене заплутати:girl_impossible:

4.Незабувайки - напишу, що здогадалася, бо Людмила Р писала, що бачила роботу" дуже ніжнну" на офоромлені в Клейноді, і Лапочка зізналася, в дописі що це її робота.. от за словом НІЖНІСТЬ - я її вгадала. це саме ніжна робота. і рамка клейнодівська:girl_smile:

5. я. ну що?? троха вас сплутала.

6. танцючі тюльпани - я думала на Ніку Ловелі.. просто методом виключень. що це робота Хомки - найбільше мене здивувало. чомусь, мені це не її стиль, АЛЕ - освоювати нові техніки - це якраз її стиль!

7. Тюльпани для мами - оформлення клейноді железно , нє? ну так я думала і вирішила що це Людмили Р.. Фіяно, ти мене здивувала приємно, я чомусь думала що ти вишиваєе все якісь молнументальні картини, а бач- вишили милий букет . дали б ти знимку макро - я точно б вгадала, що це ти.

8. Жарини- но, що вам сказать. тєжко, було не побачити - що це щось не банальне і оригінальне ( тобто МОЄ!) - ще з процесів.. старшно раділа , що хтось шиє щось таке , що будуть плутати з моїм:girl_crazy:.. це 100 % моя картинка. і поставила тому на КІТКУ. смаками ми таки троха схожі.:girl_tender::girl_tender:
    9.Іриси - збивало мене слово "схема з журналу" - ну ні як я не могла допетрати хто в нас має такі схеми. вирішила, що це Імел. + картинка в кінці, хтось написав що формляли її в суботу перед конкурсом... отже, Нифка - то найбільш таємна для мене учасниця. я б не вгадала.
    робота креативна , і стрекозка додає їй шарму.

10. Туліпи - доооовго мурдувалася. коли вирішила , що троянди Уми ( читати нижче)- то здогадалася , що це Квітка. баааааааааааагото роботи, набір ( так думаю) і не вспівала з поданням. і чуть видно , що це робота " молодої" рукодільниці. АЛЕ, знімаю капелюха - вишити ТАКУ роботу не кожен зможе. це реально - купа праці. і те що Квітка це змогла - це вражає!!

11. Троянди!!! - то було ЩОСЬ, для мене з процесів ще. всі знають, що я не долюблю банальні квіточки і тут - опа! а трояндочки такі класні! прошуршала Дім в неті - подивилася дизайн. і вирішила - що то Квітка вишиває. не знаю чого , до ніку привязалася чи що - ну то була мені її картина спершу. коли виставили всі роботи - то я розумію - ЩО НЕ ЗНАЮ РОБОТИ УМИ!?? і шок! я реально 2 дні - розкладала полички в голові, бо так мені вперлося вгадати Уми роботу.
    но і як шок спав - 1. хрестик в ту сторону, що треба.2. робота ДІМ. - не вказані нитки, значить набір ( так собі придумала, що Ума має мати ДІМ)3. акуратно неймовірно.4. оформлення Клейнод ( добре, що не бігала туди зі знимкою рамку звіряти, бо вже була готова).. а збивало мене те, що я втовкмачила собі в голову - що Ума почала її на морі, а отже в процесаї її не повинно бути. ну але п.1-4 перемогли. ВІТАЮ Ума, шикарна робота! направду - ШИКАРНО!:girl_tender:

12. Запах весни - думала на Оксанку Ф, бо вона теж не вспівала закінчити. реально не мала аргументів. робота така , стилю якої - не було на нашому форумі . Вишиванка - як оформите, обовязково нам покажіть!

13. Волошки - просто поставила Ніефертіті. на жаль, бісерних вишивальниць не знаю. Одллі - класний трипитих! і фото дуже гарне на стіні!

14. Лілія - знала, що Холлі, бо пасує до неї. абсолютно її стилі.:girl_smile:

всьо... настрочила:girl_crazy:

5. Імель

там мали йти Жаринки, а за ними Туліпи
    щоб розбавити кольорову гамму, я втулила між них Іриси :)

вгадала Нифку тільки Холлі, і то підозрюю, що в магазині бачила :)

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

глянула табличку - я мала вишивати - Трянди на стільці, Жаринки, Туліпи (5!) , Гортензії і увага! - ВОЛОШКИ.. ой мама.! я до бісеру не знаю з якого боку підходити.:girl_crazy:

7. La esposa

La esposa Moderator

А Мар"яся присвоъла мені честь бути потенційною вишивальницею колібриків (о як загнула! :)) я оправдаю твої надії, Мар"ясю! :girl_crazy:

8. Імель

як побачила ваші з кіткою реєстраційні листи, довго сміялася, то ж треба :)
    але Туліпи мені теж дуже подібні до ваших робіт

може й не дивно?

9. Ума

Ума Super Moderator

туліпи просто схожі на ті піони, що ти, Касю, зараз вишиваєш от і присвоювали...

може мені ніхто й не заздрить, але я вам так заздрила, коли ви в холмса бавилися!!! не те слово!!! на наступний раз, прошу інших модерів поміняти пароль до скриньки і мене не пускати, хочу тож в Холмса бавитися :)

10. Анута

Анута Well-Known Member

я до Касіного добавлю хіба що взагалі не вагалась чия робота.
    і робота теж МОЯ! бачила б такий дизайн - обов"язково б поставила за мету. не даремно напевно це єдина картина, яку мені приписали ;) ну і звісно, що голосувала за неї.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну не можу тобі позаздрити, бо страшно люблю ті загадки -відгадки. теж би не хотіла бути модератором конкурсу.
    і дяки всім , хто голосував за мою роботу - реальне не чекало. чомусь на 10000 % була впевнена, що її "не зрозуміють":girl_smile:

12. Імель

і я хочу :girl_cray:
    а Тарас мій як хоче, щоб я бавилася :girl_crazy:

13. Naturals

Naturals Well-Known Member

А мені присвоїли - Dimensions "Hydrangeas and Shells"-2, Тюльпани для Мами-2, Квіткова акварель,Dancing Tulips, Запах весни та літа-2, Лілії-2. Саме основне, що найбільше випало на картини в голубих, синіх тонах:girl_crazy:(с чего бы это:girl_crazy::connie_pull-pigtail)

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

а куди процеси ставити?

15. Імель

відчинила тему

дівчата, ТІЛЬКИ процеси, обговорення не там

16. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Так не дурила я нікого :) я реально не встигала, а коли встигла то постало питання з оформленням, тому роботу подала з дозволу модераторів в останні хвилини... не хотіла подавати роботу, бо не була належно оформлена, не люблю я таке.. але взяли мене ;) дякую велике.

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

по процесу:
    думаю мою роботу можна було ще розгадати по не якісних фото з мобільного - в процесах.

про оформлення - тяжко було, капут. ніц не пасувало..

про нитки - це набір ДМС , нитки ДМС - файно, залишки всі мої :). але одніжї ниточки впритик вистарчило, а певних відтінків- жмути залишилися.

18. Імель

а по голці втикнутій в канву?

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

а що я одна так процес фотографую?:girl_crazy:

20. Імель

ой, не знаю, але в тебе часто зауважую :)