Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

ну що? як вам результати? заздрите мені? :girl_crazy:

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

нєа :xaxa:

нєа, тішимся :dance2:

3. Ума

Ума Super Moderator

мені цікаво почути аргументацію тих Холмсів. ЧОМУ?

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Бо ти писала, що багато розкиданих хрестиків, що тяжка робота.Мені вона здалась однією з найважчих!

5. Naturals

Naturals Well-Known Member

о я спочатку так само думала, а потім осінило і таки вгадала:girl_yes:

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

і я так казала. Напевно тому, що там багато різних кольорів в одному "кубі". Хтось жалівся))))

7. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата-конкурсанти, прошу готувати свої історії, фото процесів до гілки з процесами конкурсних робіт. сподіваюся у всіх є фото?

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А мене ще трохи з толку збила ота фраза про непостійність. Я в принципі близька була, бо просто поміняла роботи місцями (ну моя натура: з двох варіантів обрати неправильний)

А як мій чоловік тішиться, що виграла "обдерта табуретка"! (то він так собі назвав і тепер ходить і розказує мені про табуретку вже другий тиждень))

9. Імель

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

запостила ОФФТОП, але раз ви всі тута, то тримайте

Останнє редагування: 17 Вересень 2010
  10. OxankaF

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

таакс, з 14 учасниць я відгадала 13! непогано :) (помилкою було те, що замість Нифки залучила до списку ОксанкуФ, - думала що вона таки встигне...)

правильно відгадані мною - Квітка (одразу зрозуміла по опису), Кітка (стійка асоціація на інтуїтивному рівні, + не могла її уявити автором будь-якого іншого дизайну з учасників), Холлі (пальцем в небо).

Касюні помилково приписала гортензії (після її 2-разового зацікавлення дизайном та онлайн-обговорення можливого спільного процесу думала що вона так сліди замітає :girl_crazy:) хоча мені постійно заваджало слово "любимі" в описі - не Касіне слово...

Умці - Осінній подих вітру - чому? - таки не поясню... - на інтуїтивному рівні...

Троянди на білому стільці спочатку приписала ЛюдмиліП (опис мені підходив до неї дуже), але тільки 2 дні тому зрозуміла, що стіни на фото - Умині :)

була впевнена, що Колібрики Хомки, а Нечуралс вишивала Запах весни та літа...(вона в схемах квітів написала, що їй гжель подобається)
    Вишиванці приписала Волошки (через великий об'єм роботи - характерну їй швидкість)...
    ну і ще 3 помилкові авторства - Тріо тюльпанів-Лапочка, Незабувайки-Оддлі, Танцюючі Тюльпани - Нікалавлі :)

ну і свою роботу я відгадала :girl_spruce_up: цікаво чи хтось ще мене впізнав? (я шифрувалась - фотку роботи не на своїх стінах робила, але так і не змогла її вдало гарно зазнимкувати :) але нічого - головне, що мама дуже задоволена подарунком :)

писи. Я неодмінно приєднуюсь до спільного процесу з кодовою назвою - "ТАБУРЕТКА" :girl_crazy:

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

файно, значить спільному процесу бути :) (але ще точно не знаю коли)

13. Ума

Ума Super Moderator

+1
    я дуже замітала сліди, але єдина більш-менш вдала фото була саме на знайомій стіні...

14. Імель

Ірка-Шкірка :xaxa:
    і Іриска, я була в ШОКОВИ
    чи мо ви трохи сусідуєте ;)?

Умо, ти ж набору вишивала?
    то я питаю через канву :ninja:

15. Анута

Анута Well-Known Member

ОГО! навіть так??
    а можна мені сказати яку роботу мені приписували? потішусь віртуальним авторством ;)

16. OxankaF

як цікаво, четверо дівчат думають, що я мала б вишити "квіткову акварель"
    по двоє - Незабувайки і Лілії
    і по одній, що я мала б вишивати Колібрі і Гібіскус, Тріо тюльпанів , "Hydrangeas and Shells" і Троянди на білому стільці.
    Треба задуматись:d64:

17. Ума

Ума Super Moderator

так, з набору (діменшинс). я не знала як то подати на конкурс, щоб не було зрозуміло що то набір. то просто не написала назву ниток :girl_crazy:

18. Імель

Кася Волошки "приписала" Ніфертітті. Касю, через бісер?
    Оддлі можна було розшифрувати в темі про вишивку бісером, ну і через станок вишивальний

от і маєш вишивальні плани :xaxa:
    не такий страшний аїда чорт, як його рісуют :ninja:

Останнє редагування модератором: 17 Вересень 2010
  19. Ума

Ума Super Moderator

і хомчині тюльпани в процесах ще до конкурсу було видно що на станку вишиваються. То я теж одразу подумала на неї. В процесі реєстрації дизайнів, я в скриньку не заглядала і знала тільки ті дизайни (хто їх вишиватиме), в яких мені відмовили :) (колібрі і ще одна робота, яка так і не потрапила на конкурс)

20. Імель

всьо можна
    на попередній сторінці