Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

А я б проголусавала за кожну роботу. Але минулого разу я керувалася власним смаком, а цього разу вже більше на обсяг роботи дивилась. Картини просто надзвичайні.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ну,що тут скажеш: - Шедеврально :girl_claping::girl_claping::girl_claping: ! (с)
    Дівчатка,ви усі такі молодці,маєте золоті рученята,гортаю ваші роботи вже н-ий раз і не можу намилуватися. Бажаю вам ,і надалі тішити нас своїми роботами (язик не повертається назвати такі красоти - просто роботами ) ,а нам бажаю ,не вмерти від заздрості з думкою "чому я так не можу :nea:"
    Пи.Си.Ще не проголосувала,рука тремтить ,не можу виділити одну роботу :girl_impossible: :girl_smile:.

3. mamulja

mamulja Member

Дівчатка, ви просто молодці, кожна робота то присто ШЕДЕВР. Роботи оригінальні, неповторні і індивідуальні. Добре що є такі організатори які заохочують інщих до творчих натхнень.:clapping::give_rose:

4. Iskra

Iskra Well-Known Member

я в захваті від КОЖНОЇ роботи! досі не можу визначитись, якій віддати свій голос. в деяких гостро відчувається "почерк" наших дівочок - будемо бавитися в Агату, чи то пак, Холмса :girl_crazy:
    але таки найбільше цікавить, хто вишивав трояндочки.
    хотіла її вишивати на конкурс, тому й рука найбільше тягнеться проголосувати за неї. але стільки красОт, що очі просто розбігаються...
    йду далі відпрацьовувати свій дедуктивний метод:girl_cool:
    ну й від піонів просто млію...:khomyak:
    і від тюльпанів, яких так багато...і від ірисів, на яких сидить настільки правдоподібна комашка, що я й досі не можу повірити, що вона не справжня, тобто вишита. і від отих гортензій, які колись обов'язково дітки приноситимуть авторці картини:girl_smile: і від... словом, від кожної роботи можна втратити дар мови, в мене оті всі квіточки вже перемішались в голові. йду спати, голосувати буду завтра.

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я пообкладалася папером і випробовую дедуктивний метод... (і то ніц, що я маю до завтра ще подушку дошити і відкриточку зробити)

на сьогодні мій "дедуктивний" метод працювати відмовляється... Чоловік каже, що я хора :) Але, бачу, що більше ніц вже не придумаю, та й списочок мій виглядає досить достовірно (у двох, навіть трьох роботах впевнена на 99,9%, ну в третій на 97:wacko:.

Останнє редагування модератором: 8 Вересень 2010
  6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А в мене щось забагато учасниць :) . Не пам'ятаю, хто вибув.
    А роботи дійсно супер. Голосувати буду пізніше, не можу ще остаточно визначитись. Так кортить подивитись результати голосувалки, але поки не буду, щоб не піддаватись впливу більшості.

7. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Фіяна вже ото другий день в потрійному "ШОКОВИ".
    Та де там - 14 робіт - 14 тисяч падаючих хом'яків! :khomyak::khomyak::khomyak:
    В голові одні квіти...

Сьогодні трішки розклала по поличках свої враження та захоплення від конкурсних шедеврів. Дуже хочеться прокоментувати кожен, бо справді кожна робота унікальна, вартує уваги та захоплення, і в кожну вкладено цілу купу любові, праці та душі вишивальниці.

Отож, Колібрики з Гібіскусом та Гортензії з Мушлями (№1 та №3) – то моя любов:girl_tender:! Дизайни, котрі є в моїх вишивальних планах, ба, навіть маю придбані набори (чи вишивала і чому не вишивала на конкурс не питайте – не скажу:girl_wink:). Не перестаю захоплюватись „французами” в колібриках, а споглядання гортензій ще більше загострює моє бажання повернути літо назад! Надзвичайно цікаво зроблені знимки роботи №3 – зблизька кольори насичено-яскраві, а здалеку – зовсім інші - дуже ніжні та пастельні, кольори такі багатогранні мов на 2 різних роботах.

Дійсно багато на конкурсі весняних тюльпанів –
    Тріо тюльпанів (№2) – солідні та дуже масштабні.
    Танцюючі тюльпани (№6) –дуже цікава техніка - бомбезний результат.
    Тюльпани для мами (№7) – й справді дуже ніжний супер-подарунок.
    Мої туліпи (№10) – стильні та пристрасні.

Незабувайки (№4) – прості, ніжні, стильні (супер-рамочка!)

Осінній подих вітру (№5), Тліючі жаринки (№8), Троянди на білому стільці (№11) – супер-роботи з неперевершеними дизайнами, якраз „на часі”. Автори робіт – хороші стратеги, обрали „майже осінню” тематику, якраз для вересневого голосування. Недаремно усі 3 дизайни – у фаворитах-лідерах.

Роботу Квіткова акварель (№9) прикрашає ніби жива справжня комаха. Розглядаю її вже другий день і ніяк не допатраю як то можна було таке зробити? Шедеврально...
    Запах весни та літа (№12) – сміло можна було називати палісадником – і крокуси, і тюльпани, і фіалки...
    Волошки (№13) – то взагалі супер-частина просто мега!-проекту...
    Лілії (№14) – все думаю - чи то Лілія вишивала чи для Лілії хтось вишив:girl_wink:?

мої любі вишивальниці - ви усі МОЛОДЦІ, я вас :kiss: і :give_heart:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

я таки думаю, що ту комаху просто приклали до знимки. а вишиту видно на загальній картинці.

9. La esposa

La esposa Moderator

йоооой, а я ж ще не проголосувала! навіть забула, що то треба вибирати :sad: йду, буду себе мучити... і ще більше хочу тих колібриків вишити...

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я теж довго над фотками сиділа і ніяк зрозуміти не могла :)
    теж схиляюся до думки, що комаха-стрекоза, як і бжолик (чуть не проговорилася :ninja:)-то елементи декору :)

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну власне, я маю думку, що стрекоза на шклі прикладена просто. а бджолик - смахує на пришитий.але в любому випадку- інтрига страшна.

збацати таке - знімаю капелюшка!:hi::hi:

12. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Наскільки знаю, бджолик, як елемент вишивки, входить до того вишивального набору від ДМС.

13. Iskra

Iskra Well-Known Member

а я уже визначилась з картиною, за яку голосуватиму. цілу ніч і цілий сьогоднішній день вона мені не виходить з голови. ну щось в ній є таке, що (мені особисто) затьмарює розум:girl_wink: хоча ще вчора ввечері не могла визначитись між кількома фаворитами. тепер усі вагання пройшли:girl_smile:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

А коли закінчується перший тур голосування? Я щось в правилах не знайшла, і ще ніяк не визначусь між такою кількістю краси:girl_in_love::girl_claping:

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я ніяк не можу прголосувати!!

16. Імель

а тур буде один
    вирішили, що робіт не так і багато для двох турів
    час закінчення голосування стоїть на голосувалці :)

Останнє редагування: 9 Вересень 2010
  17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Мені коркурсні роботи вже сняться) Вчора чоловіку показувала всі роботи, розказувала, які тонкощі є в кожній роботі, він сказав, що моя робота все одно, на його смак, найгарніша :girl_cool:
    Доречі, спершу не звернула особливої уваги на "Тліючі жаринки", а вона така гарна і стильна, я знаю навіть, де б її повісила :girl_haha: Хоча, для кожної конкурсної роботи знайшла б куточок, якби вони всі мої були)

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Зі мною вже, певно, вся родина ті роботи передивилась. І я вже точно знаю що я дві з них хочу!!! Над одною думала вже давненько, а от над іншою вчора мама заставила задуматись (так гарно розписала мені де б вона пасувала і на якій стіні)

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну може, заодно - будем писати свої враження про найстильнішу (оригінальнішу) і найскладнішу роботу - просто , на вашу думку.

ніби є такі номінації, але визначать їх спонсори.
    але хочеться почути думки рукодільниць.

п.с. йду ще порозглядаю і напишу.

20. Імель

:)
    я тільки що знов ганяла розглядати

в лідерах тримаються роботи відомих виробників
    причому відрив досить суттєвий

дуже шкода, що теж ДУЖЖЖЖЕ гарні, але більш прості дизайни (Незабувайки, танцюючі тюльпани не отримують стільки голосів, на скільки заслуговують

мені особисто найбільше подобаються роботи в рожевих тонах-троянди та тріо піонів, моїїїї, аж говорять до мене, настрій піднімають

а оформлення подобається в томуж тріо та Незабувайках, власне і сам підбір оформленн, і рами, паспарту

ех
    красота