Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки та саме від тебе або Лілі чекала відповідь - хто ж як не ви все знаєте про конкурсні роботи але ж я в шоці - шось собі там рахую - ну ніяк більше 40-ка прикинути не можу
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Глянула в свою схему в РМ (витсавляли всі фуджики в одному архіві на форумі), то там 104 символи, можливо якийсь колір йде хрестик і півхрестик і має 2 символи. Бо рахувати мені лінь. ну, я думаю, що таки 102, як автор каже
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки То капець, ніц нерозумію в півхрестиках і аїді, але знаю, що пару робіт мене дуже вразили! Ледве обрала між трьома най-най. Останньої миті розривалася між бістро і різдв"яними історіями, і таки обрала бістро, бо мене (звичайного споглядача) вразила та скрупульозність у кольорах, і хрестики якость так "в один бік дивляться", ну я кажу, що сприймаю лише візуально
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Вже другий день переглядаю всі конкурсні роботи, милуюсь ними Не можу втриматись, щоб знову не написати: всі вони, без виключення, шедеври! Кожна робота заслуговує на перемогу!
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Переглянула, вірю що там є 120 кольорів. Там так багато віддтінків зеленого й голубого. Складна робота. Я щоб одним кольором щось вишила, не те що 120.
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки А мені дуже сподобались Акварельні маки і білі квіти в прозорій вазі, і ще Дід Мороз, і дама з собачками-клас! Молодці!
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Сьогодні на Водогінній бачила оформлену роботу "Європейське бістро". Але не змогла там розгледіти французьких вузликів. Тикніть мені носом, де вони є. Я думала,що білі квіточки і є тими вузликами, але придивлялася і не побачила в тій роботі, що на Водогінній. Можливо, трішки інакше вишивали. Мені дуже подобається ця робота. Закинула в хотюнчики, тому хочу дізнатися більше про неї.
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки а мені цікаво, чого кілька людей присвоїли мені Ранкову Росу. я ж квіти не вишиваю..
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Ню-ню, а це що таке? Крім того словам Кіточки я довіряю, а вона написала що роса Касіна - значить так і є
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки спіймали на гарячому чесно, ранкова роса - це щось! особливий шарм - люрексова канва. Правда я проголосувала за Дари осені, бо з величезним задоволенням повісила б її на своїй кухні
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Ну Хомка сьогодні "звєрь"! Люди, ви забуваєте, що в тій грі можна і блефувати (окрім Уми і Лілі)
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки і я дуже хочу знати, хто ранкову росу вишивав - що це за виробник, яка схема - сама на неї відразу запала
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки а по голосуванню не скажеш.... треба міняти профіль і починати вишивати квіточки шо лі??
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Хомка видно тепер не їсть, не спить - весь вернісаж перечитує )))))))))))))))) ---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ---------- мені теж дивно... чесно. от якби можна було хоча б три обрати
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки а що ще може бути? лишень складати задачку Ейнштейна ну і звісно вирішувати її
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Ануто, відкидаємо ті номери, які вже вгадані - список зменшується вдвічі і ... далі вгадуємо Може якраз до кінця голосування подужаємо максимально наблизитись до розв'язки
Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки Я коли вперше переглядала роботи ("глазами бешеной селедки":eek, то впали мені в око дві: панянка з песюками і маки. Перша - бо дуже тонка робота, там буквально відчувається рух. Той бек - то є щось, і ще навколо силуету чи тінь, чи лінії, які теж додають руху. Друга - то я відразу не врубалася, чому вона на мольберті: я подумала, що автор робив якісь розводи на тканині, а потім вишивав. Ну дуже оригінально. Хомко, а я вже вгадана, чи ще ні?