Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

і я про те саме від ранку торочу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! так вже хочеться капут

2. Ума

Ума Super Moderator

Давайте в гурті то обговоримо? але лише здогадки... так цікаво спостерігати за методом дедукції вашим :)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та вже є в гурті. То я не всю тему прочитала на той момент, як писала. ;)

А ми з Умою будемо як ґуру дивитися згори й посміхатися так хитренько... :girl_haha:
    Я щиро зізнаюся, що дуже багато робіт би не впізнала.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

то я щойно добавила тему в гурті.
    заходьте- діліться враженнями.

5. Liliyah Romanova

Дякую, я вчора від того вибуху краси й емоцій геть забула. Згадала, як на айподі дивилася ДП, а там незручно робити такі повідомлення з лінками.
    Угу, там навіть вік був, що я навмисне прибрала. :girl_blum:

6. Анута

Анута Well-Known Member

наступного разу будемо встановлювати більш чіткі правила.
    я колись брала участь в новорічному конкурсі, то там було чітко обумовлено, що розмір картинки не більше Х*Х см і кольорів не більше N. Щоб роботи були більш-менш однаковими по складності і оцінювати сам підбір картинки, виконання, оформлення.
    Бо тут, наприклад, дуже складно обрати одну, оскільки роботи просто різні. Неможливо поставити на один щабель роботи з золотої колекції Дім, Космо чи ще деякі з меншими по об"єму робіт та насиченості, але абсолютно не позбавленими свого шарму і краси.
    Ну але це будемо знати вже на майбутнє ;)

7. Ума

Ума Super Moderator

от я пропустила... я ім"я забирала племінника :)

ну так, тут дійсно різного рівня роботи, але то є перший конкурс, задача якого зібрати рукодільниць на ДП, або ж заразити рукоділлям когось новенького :)
    здається, із задачею справляємось, нє?

8. Liliyah Romanova

От буду тут злюкою, але напишу. Мені чомусь дуже хочеться, аби перемогла саме робота тої вишивальниці, котра часто на вернісажі буває. Ну, бо саме завдяки тим, хто буває часто, вернісаж і живе, і без них би конкурсу не було. Може, я неправильно думаю, але то лише моє особисте побажання.

Того нас там дві було. ;)

Останнє редагування: 1 Грудень 2009
  9. Анута

Анута Well-Known Member

пішла дивитись до гурту... але зараз така стомлена що моя дедукція та інтуіція десь собі сховались і відсипаються ))))))))))

10. Ума

Ума Super Moderator

Все правильно! Тому й маємо в парвилах 100 дописів, на наступний раз (ніхто ж того права не забирає) вони теж зможуть взяти участь за умови що будуть активними на ДП :)

11. Liliyah Romanova

То був один із найперших сформульованих конкурсів. Відповідно, обмежень ми не робили, бо мали повчитися, що і як. ;)
    Я про це думала, але нема можливості обмежити кількість голосів до скажімо 3 чи 5. Відповідно, якщо би хтось вибрав усі, то так би й було. А сенс у такому малий.
    Просто врахуйте, що зараз ми обираємо 5 претендентів (може, таки 7?), а не переможців, відповідно ваш голос може когось пропхати у 5тірку. Якщо думати під таким кутом, то все вийде, як треба.
    І ще я Касю цілковито підтримую
    Я також не буду. Не тому, що не подобається, дуже подобається, але відчуття справедливості в мене загострене. :xaxa:

12. Ная

Ная Well-Known Member

Вишивальниці,ну ви і молодці:girl_claping::girl_claping:! ВСІ роботи ДУЖЕ гарні,стільки задоволення їх переглядати! Надто важко серед такої краси вибрати одну найкращу,бо дійсно,різняться за складністю виконанняі за стилем...:girl_in_dreams: Вибирала найлішу як в магазині-ту,котру хотіла б для свого дому:girl_smile:. Після конкурсу проситиму схему,бо шось мені аж вишивати захотілося:girl_smile:.

13. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Одну вибрати дійсно дуже важко, якби було пропорційно до кількості робіт. Наприклад, якщо в конкурсі до 10 робіт, обираємо одну, якщо від 10 до 20 - дві.
    Погодьтеся, що вибрати одну з 7 робіт легше, ніж 1 з 23.
    Але мабуть міняти зараз нічого не треба.

14. Liliyah Romanova

Неможливо просто. Нема такої технічної можливості. Так що я тут цілком згідна.
    Я так і не почула відповіді на своє питання, здається.
    Обираємо на другий тур 5 чи 7 найкращих?

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

5. бо будуть знову сумніви.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

5 бо почнуть стогнати щоб з семи три вибрати чи ще щось

17. Ума

Ума Super Moderator

я кажу по голосувалці подивитися, якщо 7 робіт отримали відрив, то чого б і ні?

18. Liliyah Romanova

Ну, ми із семи (якщо, бо подобається думка Уми) трьох і будемо вибирати. :xaxa:
    Добре, що Умця приз на друге місце забезпечила. :girl_claping:

До речі, я так подумала, що треба буде таки зробити правила щодо гурту вишивальниць. Наприклад, кількість дописів у Вернісажі, кількість позаних робіт, процесів... І в конкурсі зможуть на майбутнє брати лише його учасниці. Вже давно таку ідею виношую, але треба вияснити, які є технічні можливості самого гурту.

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я думаю, що треба ще трошки зачекати. Наразі є явних 5 лідерів. Інші мають одинакову кількість голосів - 1 і 2. Як між ними вибирати? Можливо ближче до кінця голосування картина проясниться і вже тоді можна буде точно визначитись - 5 чи 7.

20. Юстуся

Юстуся Well-Known Member

Дівчатка чиї маки???????:girl_in_love::girl_claping: Мені така вишивка-акварель дуже подобається.Цікаво це з набору?
    Після конкурсу будь ласка поділіться схемкою.