Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

дівчата, я в шоці які ви рукодільниці всі!!!!і так багато прекрасних робіт, я у вишивці не петраю нічого, але хотіла б проголосувати за кілька робіт, ну принаймі 3 висунути вперед,так можна?!Я взагалі не слідкувала за цим конкурсом, не знаю хто що вишивав, тому мій голос надіюсь буде об"єктивним(не в майстерності/техніці,бо тут я не маю права вказувати, а у кінцевому результаті - естетично/оригінально/красиво/для душі)))але підкажіть робота Малюка є у двох форумчанок як видно, як тут вибрати????

2. Ума

Ума Super Moderator

ну, естетично/оригінально/красиво також залежить і від фоормлення. а оформлення є різне!

3. natka75

natka75 Well-Known Member

добре,зараз буду детальніше розглядати

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Показувала в себе на роботі вишивки. Дуже сподобались!!
    А може зробимо так, щоб пару штук в першому етапі можна вибирати? а то в мене вже як мінімум 5 фаворитів!

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

думаю Ліля вже правила не перепише.. доведеться, таки голосувати за 1 роботу.

6. Ума

Ума Super Moderator

я навіть не знаю чи є технічна можливість на к-сть вибору. Тобто зробити вибір з декількох можна, але чи можнато обмежити лише трьома чи там 5-ма... навіть не знаю :)

виглядає, що пасувало б то не в один вишивальний конкурс а на декілька тематичних розбити... але вже шо маєм :)

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Такі всі роботи класнющі.Але все ж проголосувала за ту що найбільше "припала до душі":)

8. Orman

Orman Модератор-бомба

ну ви настрочили!

Думаю, що знаю де робота (одна), Кофі, і все :)

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Але гарні роботи подані на конкурс!!! Дуже гарні "Малюк" і ще один Малюк! Песик такий симпатичний! :girl_smile:І Пташки, квіткові композиції :girl_in_dreams: "Ангел з немовлятком", "Дари осені" :girl_in_dreams: Розкішна остання картина... Як тут віддати один голос?!

10. Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

Дуже гарні роботи- можна сказати шедеври, мені подобаються дуже дві а голос всього навсього один. В нас на форумі обдаровані дівчатка!

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну усе.проголосувала. сама не знаю, по якому принципу.:girl_haha:

п.с. ну я так довго думала. так довго....ну але проголосувала за роботу Орман ( ну я так думаю)

12. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

РОботи просто фантастичні :girl_claping::girl_claping::girl_claping: ВСІ!!!!!!!! БЕЗ ВИЙНЯТКУ!!!!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping: ПРоголосувати дуже важко.... але я зробила свій вибір :girl_curtsey: Вже чекаю кінець конкурсу, щоби захом"ячити схемки - особливу ту, за яку проголосувала :girl_in_dreams: (звичайно якщо можна буде - бо така файнюча :girl_in_love: .... і має троха відношення до моєї професії)

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

а ще я 30 раз вже переписала список де чи я робота. точно вже знаю де Кітка ( "МОЙ ЧЕЛОВЕК!!!"), Ума,Холлі, Іринка, Альго...і певно Кофі.

Ліля, ну що , пишемо здогадки де чи робота? (автор тихенько мовчить ) чи ні?

Останнє редагування: 1 Грудень 2009
  14. kitka

kitka Well-Known Member

Скинь мені:girl_crazy:.
    Подивився щойно малий Ромчик всі роботи. Коментував кожну: супер, вау, файно, о ця вже була, ну це твоя, суперезно і т.д.:girl_haha:. А від одної роботи йому аж щелепа відвисла, ходив тут, скавулів, готовий був монітор цілувати.

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Роботи і справді фантастичні але трошки не однотипні, в плані що є початківці а є і майстри. Дуже важко зробити вибір, бо я б проголосувала за кілька робіт а не лише за одну.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

однозначно. того й не голосувала за найскладнішу

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Виходить, що мені пасує голосувати за бочівочку з медом, як не як я місь:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Трохи вас помучу. У вас там забагато імен у списку. :girl_crazy:
    Тільки на форумівську пошту. ;)

А я ще теж не проголосувала. Роман каже за панянку в синьому, а мені ще подобається панянка на тонованій ліптоном канві. От і думаю, за кого ж віддати голос...

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну то буду терпіти!
    ооо. я ж кажу вже від рання 30 раз переписала список.

20. Holly

Holly Moderator

а може краще тут? Так цікаво спостерігати за процесом вгадування