Обговорення конкурсів аватарок

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем levandivka, 23 Жовтень 2009.

1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Обговорення конкурсу " Найкращий аватар"

Не подумайте ,що я зануда :girl_haha: ,просто люблю в усьому точність :girl_smile:.

А у нас вийшло фіналістів, трішки більше :girl_wink:.

Останнє редагування: 10 Листопад 2009
  2. odree

odree Well-Known Member

Історія вибору мого аватара :)
    Натрапила на якомусь сайті на гарні картинки, ну і відразу впала в око картинка з тою депресивною дівчинкою. І хоч я за складом характеру далека від депресивності, але вона мені чимось дуже сподобалася, може причуханом, який на мій схожий :girl_haha: а може воками,бо в мене такі часто бувають.
    Хто не відає,то назвала я аватар "Пазвані мнє, пазвані", бо так як багато люду мене і без телефону уявити не може, а тут осінь, люди в паніці, шоці, істериці від того шо то сі діє в тій державі і де ото купити нову маску на лицьо і ототе таміфлю жиби випити і забутися, а телефон мій не дзвонить, і от я така стою (ото прям як на аватарі) і медитую (як Іріна Муравьова перед люстром), а думки в голові вирують :girl_crazy:

Пи.СИ.:зимою буде новий :) бо ото люди вже схаменулися від тих потрясінь і активно мені видзвонюють

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Значить так.Як то водиться на всіх порядних конкурсах,хочу подякувати мамі,татові (читай:адміністратору,модераторам)завдяки яким відбувся цей конкурс.Також велике дякую Natorelli,завдяки якій я і отримала черепашку. :girl_crazy:
    Тепер перехожу до обгрунтування свого вибору.Смішну черепашку я шукала вже давно (треба ж якось відповідати своєму ніку),але зустрічались мені якісь одні черепашища.І от,знову ж таки,дякуючи Natorelli :girl_in_love:,я знайшла ЇЇ.Черепашку,яка викапана я,після стрибання,бігання,вкладання і годування своєї доцьки.А так як зараз повальна мода на маски,прийшлося і мою черепашку відправити на карантин :)

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені щось поплуталося, вочевидь. Переробляти?
    Можу скоротити до 5-ти. Що кажете?

Мабуть, треба переробляти. Перші 5:
    natorella 18
    карапуз 13
    odree 12
    галичанка 11
    Liliyah Romanova 11

Перепрошую решту дівчат за мою неуважність. Важкі дні останнім часом, усе з рук валиться. Учора скаладала список учасників під ниття Дарка "я не буду робити домашнє завдання". :girl_crazy:

5. Liliyah Romanova

Скоротила до 5ти учасників. Правила є правила. Кася ж недаремно їх писала. Вже й так з датами вийшла веселка, тому краще таки далі правила не переінакшувати.

Карапуз не написала пояснення до своєї аватарки. Поки його нема, не можу відкрити голосування.

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Прошу вибачення ,що затримую голосування ,я ненавмисне :girl_smile:.Мені просто соромно писати,бо аватарку я взяла у гілці "Пропоную аватар".Її пропонувала Orman і пропонувала не мені :girl_in_dreams:.
    А тепер, після ліричного відступу,перейду до головного.Коли я побачила цю аватарку,відразу зрозуміла -це моє.Вона ,водночас, і пустотлива, і мрійлива , і змушує замислитись, про щось серйозне. Ну просто як я :girl_smile:.Тут, можна було б зацитувати п.Левандівку,який сказав: "ТАКою її і бачу ":girl_flirt:.

7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ну, от, і чого ви нагадували, :girl_cray: скоротили кількість, а там були такі гарні аватарки...Шкода, що скоротилу Зануду, дуже оптимістичний веселий аватар, черепашку на карантині, свинку в масці, Іспанку, Irynka і Зорянівонька. Нічого, ще ж буде зимовий конкурс! :girl_smile:

8. Liliyah Romanova

А я вдячна карапузикові, що мене спам*ятала!
    Кася старалася, писала правила, а тут раптом цілковите невиконання...
    Дякую, карапузику!!!

І ще раз прошу вибачення в тих, кого "скоротили". Я помилилася ненароком.

9. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Конкурс "Найкращий аватар осені"

Я за Галичанку :) гарна аватарка )))))))))))))))

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

всі авки файні, але найбільше мені іспонує аватар одрі - мабуть тому, що я фанат темного, готичного й іронічного. А ця ава саме така.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І мені всі аватарки подобаються. А опис до них, то тим більше. Але я проголосувала за аватарку Лілі, бо мені вона подобалася і раніше. але коли прочитала допис щодо вибору аватарки!!!:girl_claping: Все так, як я собі і уявляла!

12. SovaBa

SovaBa noctua

Всі заслуговують на 1-е місце,бо всі особливі, і дуже підходять своїм власницям. Але всі авки часто змінювались. Окрім однієї, до якої я дуже звикла. Отож, мій голос за аватар Галичанки, бо і вона сама, і "її зображення" мені вже як рідні))

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я проголосувала за аватар Лілії.Хоч знаю її тільки за дописами,але саме з цією панянкою вона в мене і асоціюється :)

14. Liliyah Romanova

Дівчатка, умова щодо обговорення незмінна - не в конкурсній темі! :girl_cool:

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Уря! Вже можна міняти аватар:girl_blum:

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

а хоч і гарні аватари потрапили у фінал - вони якісь не осінні...

17. Liliyah Romanova

Бо конкурс найкращої аватарки, просто, без теми. Вирішили, що конкурс будемо такий робити раз на сезон.
    Найкраща аватарка осені - це не осіння аватарка. ;)

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, я перепрошую, що пропустила стільки.. а де можна проголосувати і побачити фіналістів???
    п.с. мені найбільше сподобались аватари Лілі Романової і Волошки. Де за них втикнутися?)))

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=45923 Отут, за Волошку не вдасться-вже вибрали 5-ох фіналістів.

20. Liliyah Romanova

Я ото подумала. Може, зробимо конкурс анімованих аватарок? Що скажете?