Обговорення гілки ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 28 Жовтень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
?

Чи є потреба поділити гілку ГВ-ще один дар природи

1. Так

82,5%
  2. ні

7,5%
  3. інше

10,0%
  1. Натуся

Натуся Well-Known Member

Відповідь: Обговорення гілки ГВ

Напевне :) :) :)

2. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Так але ви виступаєте в обговорені "проти" а в статистиці "за" як це зрозуміти? я не нападаю я говорю що тільки аргумент хто це буде робити для мене не аргумент бо ми ще не визначилися що робити а тоді вже буде оприділятися як це зробити можливо тільки певні дописи перекопіювати в нові теми.

3. Натуся

Натуся Well-Known Member

Де то таке було?Вибачайте,не маю настрою сперечатися.Але ПРОТИ я ніразу не написала, то ВИ зробили такі висновки.
    Моя думка вже висловлена
    і більше офтопити не хочу,тому не треба більше зі мною сперечатися за неіснуючу проблему,просто обговорюйте далі що з тим всім робити.:)

4. Yaremko

а як це можна ще зрозуміти?

5. Натуся

Натуся Well-Known Member

ОТАК
    Я думаю питання вичерпано.БРЕК.Мир-дружба-жуйка :)

6. Yaremko

Ну прийшла така ідея зробити нову можна так сказати папку харчування дітей (чи якось подібно) і там би дули вже існуючі теми
    ГВ - ще один дар природи. (тут би ми вже розказували загальне про наш довсід ГВ)
    Релактація
    як стати консультантом з ГВ?
    Як відлучити від грудей?
    Годування тандемом
    Харчування годуючих мам
    Популяризація ГВ серед населення
    Змішане та штучне годування
    Педагогічне догодовування
    Догодовування малятка
    Як відівчити дитину їсти вночі?

ну і створити нові теми. ну такі приблизно
    Теорія ГВ (можуть бути ссилки і контакти)
    Вага дитини при ГВ
    мало молока
    надмірна лактація/забагато молока
    лактостаз/мастит
    тріщини сосків/молочниця/чутливість сосків
    нагрубання молочної залози/зціджування грудей
    чи потрібні дитині на ГВ штучні імітатори грудей (соски, дураки, пляшки, насадки на груди)
    Яка різниця між молочною сумішю і грудним молоком
    Як з повного чи змішаного ШВ вернутися на ГВ

ну по ходу ще можна буде щось відкрити. Ну і найголовніше тема наприклад така назва SOS! поможіть знайти / не знаю де написати і там особу будуть направляти на відповідну тему. Або щось подібне.

7. Натуся

Натуся Well-Known Member

Ще можна додати щось про ГВ і хвороби,або тому подібне,ніби теж актуальна тема могла би бути.

8. Galya

Galya Well-Known Member

А взагалі - якби матусі читали ті всі статті, які їм постійно радять, ну хоча б на ЛЛЛ - там практично про все є - то і питань було б в рази менше. Може в кожній темі першим повідомленням виставити список рекомендованих статей і написати - спочатку читайте, тоді вже питайте:)

9. Натуся

Натуся Well-Known Member

То було би добре до всіх тих тем припнути лінки,але темку типу "SOS", як Таня написала,всеодно треба...Бо не всі мають час і силу читати,наприклад при високій температурі,або коли дитина постійно плаче...Хоча в такому випадку можна вже консультантові хоча б зателефонувати...але то не кожен захоче,комусь "стидно",хтось не має на рахунку,або тому подібні причини і відмовки :)

10. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

І я б казала ще тему " Дитина не наїдається!"

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную назвати "АнтиSOSка"

12. Yaremko

а така тема вже є ГВ і хвороби
    а хіба це не мало молока? яка різниця?

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Для людини, яка на цьому розуміється різниці ніякої:) А новоспечені мамусі часто кажуть, що груди повні, молоко тече, молока багато, але дитина плаче, не наїдається. Тобто мама робить висновок, що молока в неї багато (тобто збільшувати не допоможе, бо куда вже більше), але її дитині всеодно цього не достатньо. І єдиний вихід догодовувати сумішшю.

14. Yaremko

Угу! ми ще забули тему про відмову дитини від грудей

15. Yaremko

Бо я дійсно про неї забула :) коли ви її написали тоді вже згадала що щось таке є.
    Я теми вибирала із одного розділу Для мамусь і татусів, а ця те в розділі Дівочі посиденьки Ой слаба я, слаба я... і тому мені не попалася

16. Yaremko

Останнє редагування: 10 Листопад 2009
  17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Таня, зайшла я по посиланню, тема в розділі Немовлята, разом з "перший раз на горщик", "дитина боїться води" і т.д. А тем по ГВ вийде багато,і це все буде так намішано. Якщо можна, хотілось би окремий підрозділ в розділі "Немовлята". Назвати його "Харчування немовляти з перших днів і до...: проблеми, поради, обговорення" щось таке. От не впевнена що всі зрозуміють, що то йдеться про ГВ(( а не тільки про звичайну їжу, може в когось є краща думка щодо назви)).
    І ще є ідея, щоб не писати все заново і не перелопачувати всю тему, можна передивитись тільки твої дописи, Ксані і Галі, шляхом "всі дописи користувача" - далі вибирати тільки ті що в гілці ГВ і копіювати їх у відповідну тему. Наприклад, допис з ст.450 можна першим в тему "Вага та інші показники росту дитини на ГВ".
    І ще думаю важливо щоб посилання на корисні лінки були в кожній темі спочатку чи в першому дописі. Наприклад, в темі "Лактостаз чи мастит? що робити" маємо кілька посилань в першому дописі, коли будуть ще посилання, просити модераторів переносити їх в перший допис.

Останнє редагування: 10 Листопад 2009
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Маєте і розділ. І теми я туди теж перенесла.
    Ще перенесу туди теми "меню малечі після року" й подібні. Най лиш їх знайду. :)

19. Yaremko

Дякую Лілю!
    ну це і планувалося
    ну я так спочатку думала, але потім побачила що незовсім добре вийде бо це як правило відповіді на дописи/запитаня і набагато краще просто їх скопіювати на початок теми поставити
    Угу, так планується

20. Анута

Анута Well-Known Member

молодці дівчата! дякую!!!