Обговорення фотоконкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем La esposa, 19 Жовтень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Обговорення фотоконкурсів

А коли було вперше?
    У попередньому конкурсі вилучили фото Таськи, котра зараз є спонсором.
    Хельго, переймайте досвід. ;)

2. Ная

Ная Well-Known Member

В попередньому фотоконкурсі фото Хельги зняли за авторство-знимкував тато дитини( фотоапарат,розумію,той же)
    Не думаю шо за рівнем професіоналізму їх варто рівняти.

3. Liliyah Romanova

О, я вже й забула.
    Там були правила. І зняли не лише її, але й Уми. І ще кілька.

4. hrobak

hrobak Well-Known Member

який? станьте спонсором і зможете самі вилучати фото, які Вам чимось не догодять?..

відверто не погоджуюсь із думкою спонсора, більше того - спонсор, мабуть, бачив усі фото, виставлені на конкурс, раніше за форумлян, отже мав можливість ВІДРАЗУ зняти ті, які, на його думку, не пасують. а так - виглядає на те, що спонсор має якісь уподобання щодо іншого/інших фото, і задля їх перемоги знімає ті фото, які можуть зашкодити його, спонсора, планам. дуже прикро, бо жодної об"єктивності тепер сподіватися годі.

5. Liliyah Romanova

А я нікого ні до чого не рівняю. Що сказали, те зробила. Моя думка тут взагалі на далекому плані.

Йой, але люди нині агресивні. :girl_crazy:
    То був жарт.
    Ціле щастя, що Хельга тими обставинами не переймається й далі дуже позитивна.
    Не бачив. Спонсори не мають доступу до форумної поштової скриньки. Тому бачать фото вже тут, у темі. А зіграла роль часова різниця, на жаль. Я би не мала відкривати тему, але оскільки не дочекалася відповіді спонсора, поки пішла спати, таки відкрила тему, аби вона не стояла закрита задовго.
    Спонсор навіть авторства фото не знає. Взагалі дивно, які речі тільки людям у голову приходять. Певно, на форум без кави зайшли. :confused:

Останнє редагування: 11 Грудень 2009
  6. hrobak

hrobak Well-Known Member

та де ж агресивні, просто мені те фото сподобалось найбільше, воно надзвичайно класно передає мегапозитивний настрій, і зовсім не виглядає на професійне фото. до речі, було б незле, якби спонсор особисто обґрунтував зняття того фото з конкурсу, цікаво почути його - професійну - думку. але йому, спонсору, мабуть байдуже до обговорення - так зазвичай зі спонсорами є :girl_in_dreams:

не могла того знати - тому і зробила, як Ви правильно зауважили, поспішні висновки. щодо авторства, спонсор може мати свої симпатії серед виставлених на конкурс фото, навіть не знаючи авторів, хіба ні? :)

без кави, точно. ехх, а наступного разу тільки тоді заходити, як мені дозволять нарешті пити каву, та? :girl_cray:

Останнє редагування модератором: 11 Грудень 2009
  7. Liliyah Romanova

Я це зауважила щодо ваших слів, а не щодо дій спонсора. Прошу розрізняти.
    Можна й без кави, але почуття гумору обов*язково розбудіть. :xaxa:

8. hrobak

hrobak Well-Known Member

та, то треба з гумором, мабуть, ставитись до того, як фото, яке тобі сподобалось найбільше, знімають з конкурсу, бо спонсор... ок, наступного разу виправлюсь.

9. Liliyah Romanova

Угу, треба спонсора за його думку покусати, або принаймні понадкушувати. Я таких способів захищати не поділяю.

10. kati

kati Well-Known Member

мені також дивним отой поділ фото ....ну я розумію фото які зробив проф. фотограф чи в студіі, тоді так це інша категорія, але ж яка різниця в кого яка камера, чи мильничка чи напіврофесійна.... в конкурсі оцінюють не якість фото, а сам сюжет.

11. Liliyah Romanova

Спонсор має право на свою суб*єктивну думку. Саме тому, що спонсор. Не було би спонсора не було би й конкурсу.
    Чому та думка саме така, а не інакша треба питати в самого спонсора.

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а зміст?
    нащо тоді конкурс проводити-має "його, спонсора, плани", то й подарунок можна просто так подарувати, без лишнього клопоту (типу такого обговорення)

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

просто отримати щось і отримати щось за перемогу в конкурсі - дуже велика різниця. але то все - мої суб"єктивні думки, спричинені більшою мірою тим, що я не згідна зі зняттям того фото з конкурсу. направду, шалено хочеться почути відповідь на питання "чому?"

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

чесно кажучи мій знімок теж не дешевою камерою зроблений... може і моє фото зняти?:sad:

15. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ей!!! Народ!!!!! Та не переймайтесь ви так. Якщо винесли таке рішення - значить так має бути. Це ж тільки конкурс, а не боротьба за нагороду. Все О.К. :girl_in_love:

16. Taska

Taska Well-Known Member

отже, ще раз повторю слова Лілі - фото я побачила вже коли голосування було відкрите і мені фото, як я щойно дізналась, Хельги - надзвичайно сподобалось - воно дуже вирізнялось з інших фотографій емоційністю, і як вдало підмітила Ольга - те сплетіння рук дитини і батька - просто бомбезні. Мене Ліля запитала чи зі всіма фотами все гуд - я написала що фото "Вище небе" вирізняється серед інших професійністю. Але я не була в курсі того що рішення про зняття фото із голосування приймається одностайно мною. По-перше, є й інший спонсор, а по-друге мені здавалось, що організатори також впливають на таке рішення.. Якби я знала що одноосібно вирішую це питання, то навряд чи наважилась би на таке рішення не уточнивши деталей цього знімку. Та й взагалі я не була готова брати таку велику відповідальність на себе.. але в цьому лише моя провина, оскільки не уточнила своїх повноважень.
    І ще відносно фотоапаратів - більшість фото зроблені якісними фотоапаратами і як мінімум 3 були зроблені дзеркалкою. Але це не вирішує питання, адже у правилах не було вказано вимог до фотоапарату..

17. Liliyah Romanova

То можна фото назад повернути? Я навмисне його сюди копіювала, з надією, що думка зміниться. :shy:

18. Taska

Taska Well-Known Member

то це також я вирішую? :)
    тоді, звичайно, що так:)

прикро що таке непорозуміння вийшло... у минулому фотоконкурсі усе іншим чином виглядало - спонсор, я так розумію, жодних рішень щодо фото не приймав, а уся відповідальність була за Левандівкою..

19. Liliyah Romanova

Ой, я думала ви читаєте тему "конкурси на ДП". Я там написала, що тепер рішення за спонсорами.

20. levandivka

levandivka З яйцями...

От ТАК завжди... [​IMG]