Обговорення фотоконкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем La esposa, 19 Жовтень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Обговорення фотоконкурсів

можна, я потім сама перезалию й поміняю розмір

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Плакав... :D:D:D

Вписуєте 1024, взамін 640 штатних.

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я перша (після модераторів звичайно))), побачила фото дітлашків:radist::radist::girl_claping: Зірка курорту - безподобна:girl_in_love:

4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Усі дітки такі файні :girl_claping:
    А я обирала-обирала і не вислала своє мацьопство... не з моїм щастям у подібних конкурсах перемагати :girl_sad:

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дякую,дякую:girl_spruce_up::girl_in_dreams: шкоднік теж такий моднячий,шо капєц:girl_cool:

шкода,що тіки один голос-я тепер мучуся за кого голосувати:girl_cray:

а ми от не так перемогти,як поучаствувати хотіли...бо давно мітилися на всякі конкурси і все нам шось мішало (але якшо виграємо,то теж будемо раді:girl_smile:)

Останнє редагування модератором: 11 Грудень 2009
  6. Liliyah Romanova

А я би теж вислала. Мені сама участь приємна. Товариство приємне, про фото дітлашків узагалі мовчу... Я ці конкурси більше сприймаю як свого роду форумівки. :girl_smile:

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Та я ж кажу, що обирала :) Певно невірно виразилася :)

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

переглянула фото у збільшеному вигляді - ті посмішки ще миліші!!!!!!!!! просто супер.....

9. Liliyah Romanova

За рішенням спонсора фото Хельги знято з конкурсу.

Вище неба!!!!!!.... весело!!!!!!!

вже повернули!!!!

Останнє редагування: 11 Грудень 2009
  10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А чому?????:girl_sad:

11. Liliyah Romanova

Мені сказали, що вирізняється професійністю й треба зняти. Далі балакайте зі спонсором, бо тут я рішень не приймаю взагалі.

12. хельга

Ааааааааааа... зрозуміло. Я не професіонал, то фотоапарат справді хороший, дорогий. В основному фоткає чоловік (він теж не професіонал). Я беру до рук ту махіну, щоб десь і чоловік був на фотках з малим. Шкода, що більше не зможу приймати участі у фотоконкурсах :girl_sad: , бо "мильниці" в мене нема.
    Бажаю успіху всім учасникам!!!!:girl_smile: фотки просто суперові :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

13. Ніка

Ніка Well-Known Member

якесь дивне рішення...
    як на мене то просто вдало зроблене фото, з нормальною якістю (а не на мобільний)
    мені воно ДУЖЕ сподобалось!!! і не погоджусь з думкою спонсорів. ну але вони вирішують, то ж це їх право...

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Лілю, а можливо все-таки доцільно провести фотоконкурс для форумлян, які професійно займаються фотографуванням, крім того у мене на форумі є друзі, які не займаються цим професійно, але в них виходять ТАКІІІІ фото:girl_in_love: А для них конкурсу ще не було.... Он Мартіні писав що ніби Цифролаб зголошувався спонсорувати такі речі, може якраз, адже так і ця лабораторія собі може клієнтів надибати:girl_spruce_up:

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

а я вже проголосувала за це фото :sad: дуже сподобалося, особливо символічно руки дорослого в кадрі - завжди підтримують дитину!! треба буде своїх дівчат в польоті знимкувати...

16. хельга

О-о-о!!!! Дякую спонсору за те, що визнав моє фото професіональним - для мене, яка в тих всіх кнопочках ніц не розуміє і знає де натиснути, щоб сфоткати, це велика честь :girl_curtsey:

17. Liliyah Romanova

Я про це знаю. Проте рішення спонсора - закон.
    Та можливо. Тільки треба призи для них якісь придумати. Ну бо невідомо, що то може бути. Розпитаю коротше, бо потреба є, це 100%.

Останнє редагування: 11 Грудень 2009
  18. levandivka

levandivka З яйцями...

А Ви їх фотошопте "навпаки"...

19. хельга

З погляду митця - в мене на таке рука не піднімется :girl_mad:

20. Ная

Ная Well-Known Member

Вже вдруге фото Хельги вилучають з конкурсу,а я ,чесно,не розумію за шо при всій повазі до спонсора,котрий прийняв таке рішення. Минулого разу,правда,причина була інша. Шодо фотографій дітей,мені здається,шо тут якість самого фото не має великого значення ,головне-та неповторна мить зазнята в кадр,під враженням від котрої натискають "проголосувати" Не думаю,шо було б інше оцінювання якби вилучене фото було зняте мильницею.