Обговорення фотоконкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем La esposa, 19 Жовтень 2009.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Обговорення фотоконкурсів

Нарешті є знимки. Всі такі теплі і осінні, що не мажу визначитись, за кого проголосувати. Думала, що всіх діток впізнаю, але нє, не всіх.... Всі супер!

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Які гарні знимочки!!!!!

3. Галченя

Галченя Well-Known Member

І мені було дуже важко визначитися (але вже проголосувала):girl_smile:. Всі такі класнючі!:girl_claping:
    Знимки просто супер!:girl_claping:

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Ці конкурси - це просто знущання! :girl_mad: Ну так важко когось одного вибрати .... отож, тут я покладу всім галочки "v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v" а в конкурсі таки довелось тільки одну галочку поставити :girl_smile:, хакер з мене ніякий:girl_crazy:, систему взламати я не змогла, то як є так є...
    Всім діткам цьомки :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. kati

kati Well-Known Member

ааа, які всі файнюні.....і так багато!!! Ну і як то вибрати. як вони всі чудові!

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Може, зробити два тури?
    Один тиждень голосуємо за всі роботи, а тоді ще тиждень за 5ку найкращих. Що думаєте?

7. Liliyah Romanova

Так, треба нам якогось куратора до фотоконкурсів буде, бо я он щойно мусіла два фото ще вилучити, бо зробили не форумлянки, а ще отримала пп, що кудись пропало одне надіслане фото. То жах якийсь!
    Прошу вибачення в усіх за незручності. Ми на перших конкурсах вчимося. А це перший такого типу конкурс.

8. Taska

Taska Well-Known Member

мені дуже сподобалась фота "Ням-ням", це ж треба було так момент зловити! Супер!
    угу, дуже хороша ідея, підтримую!

9. Liliyah Romanova

Тоді так і зробимо! Не лише ви підтримали. :)
    7 днів голосуємо за всі роботи. А тоді ще 7 за 5ку найкращих робіт. :)

10. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Такі класні фотки!!!! Я в шоці!!! Чесно кажучи не сподівалась, що їх буде так багато і стільки класних!! Я всі по кілька разів переглядала і ледь визначилась з улюбленим, але в фаворитах маю п'ятірку :) Учасники конкурсу - ви просто молодці!! Браво! :)

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Звиняйте, але "Листопад" під це обмеження хіба не потрапляє?

12. Liliyah Romanova

Кгм... а не ви на моє пп у п'ятницю ввечері не відповіли? Я ж про те й питала, аби мені професійним оком сказали. Я ж не розуміюся.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Кгм...
    У п'ятницю, 13, після міні-мега-форумівки - то був не я (змучився від медовухи).
    Та й питання виглядало риторичним.
    Це фото, на мою думку, не надто справедливо виставляти. Дуже сильно вибивається.

Можливість "відмінити свій голос" є. То й зняти ще одне фото з конкурсу - не велика проблема.

ЗІ: у мене теж було"своє рішення" на конкурсну роботу: дитячий силует на підвіконні, шкло забризкане дощем.

Останнє редагування: 15 Листопад 2009
  14. Liliyah Romanova

У такому разі просто не включимо в 5-ку лідерів до наступного голосування. Чи таки вилучити, як і інші дискваліфіковані?

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Не знаю, як скрипт на то відреагує, але треба дати можливість власникам 12 голосів зробити вибір.

16. Liliyah Romanova

Ок, пішла терти...

17. Taska

Taska Well-Known Member

мабуть правильно, але так не приємно дізнатись що твоє фото дискваліфіковано на другий день після голосування...(((

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Вірю, співчуваю, але...
    ЗІ: не певен, що кількість днів сильно на то впливає.
    Тасько, ми ж з Вами фахівці у фото... [​IMG]
    Чи це Ваш 1-й конкурс з негативчиком? Пора звикнути, що перемагають не завжди найкращі роботи. Частіше - що пасували саме на цей конкурс.
    Наші з Вами роботи сюди не пасують. :)

19. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Тоді треба для профі робити окремі конкурси. А як визначати хто профі, а хто ні? Хто має дзеркалку - той вже профі? Але ж не кожен, хто має дзеркалку, робить профі-фото.. Це все так суб'єктивно.. Але хотілось би, щоб усі могли мати право приймати участь у конкурсі.
    (зразу скажу - не про себе говорю. просто хочеться побачити і професійні роботи форумчан)
    Може проводити одразу конкурс для 2 категорій - профі і аматорів? Навіть якщо і призів би не було для профі, все одно було б цікавіше, ніж дискваліфіковувати, пояснивши що фото "за гарне". Така моя скромна думка.

20. Ума

Ума Super Moderator

це ж наш перший конкурс і ми врахуємо всі свої помилки на наступний раз. В нас тут багато промахів, пов"язаних не лише з професійністю, але й авторством. Була дилема чи можна допускати фото зроблені батьком (через це пару фото дискваліфікували), хоча конкурс для БАТЬКІВ...
    Напевно найправильніше було б в цьому конкурсі дати змогу спонсору вирішувати щодо допуску фото на конкурс, раз ми в правилах і умовах напартачили, але прошу УСІХ, чиї фото не потрапили в конкурс, не розчаровуватися! То звісно не дуже приємно, але ще будуть різні конкурси, де ви зможете на законних основах взяти участь :)