обережно - злодії!!!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем loreniya, 21 Вересень 2010.

1. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Відповідь: обережно - злодії!!!

Дівчата, нас обікрали!(( Рясне 1, за Барвінком (вулиця Річицька). Нас вдома два дні небуло, сьогодні зранку мала шок коли побачила квартиру свою перевернути дороги ногами:girl_cray: обідно плачу. Забрали ноутбук (а ми тільки виплатили за нього кредит) і донечки золото (хрестик і кульчики). Але от телевізор не забрали (плазма). Добре що дома більше нічого не маємо!

2. La esposa

La esposa Moderator

от же ж...
    скільки тут з"явилося подібних дописів, жах!
    в нас вчора візок дитячий обчистили, не порівняти з квартирою, але то люди(((

3. Людок

Людок New Member

І що тим сво...треба було в дит.візку? Добре, що сам візок не поцупили.

4. Муська

Муська Well-Known Member

слухайте, та то ціла вантажна машина мала би забрати. А що сигналізації немаєте? А сусіди, невже нічого не чули, не бачили?

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Вот в нас вчора також якийсь дивний молодик по району швендяв, пробігся по вуличках. Я якраз з малими на вулиці гуляли , коло будинку на велосипеді і самокаті возились. Може заглядав, де кого вдома немає...

5. lyanysya

ужас, ну де ж так можна! Це ж візок!

Блін так обідно, що рились навіть у дитячому ліжечку, в іграшках, дитячі речі взагалі по цілій хаті порозкидані, ще й образ валявся! слів просто нема...:girl_devil:

6. Муська

Муська Well-Known Member

мабуть спішились дуже. І що сусіди також нічого не чули , не бачили, шуму не було ніякого?

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

На наступні вихідні також буде творитись, щось подібне (бо знову три дні вихідних, люди масово кудись будуть виїжджати). Б
    Будьте обережні. І ставте, хоча би сигналізацію на будинок. Повірте, то того вартує: сусідів розбудить, злодії втечуть, щоб не світитись(тож можливо нічого і не втигнуть вкрасти), плюс на моб. телефон буде дозвон.

7. lyanysya

Це новобудова, не всі квартири заселені, але ми живем на 4 поверсі, НІКОГО з сусідів на нашому поверсі небуло, і на третьому( Всі порозїжались. Тільки одна сусідка з пятого поверху бачила підозрілу бабулю з палкою (яка грюкала по поверхах, виглядала вікна на вулиці- і ніби шукала якогось свого сина). Як ще сусідка пригрозила їй що викличе міліцію - ця зразу втекла! (помолодівши з палкою в руках).

8. MarMar

MarMar Active Member

а в нашому подвір'ї з кількох машин спустили бензин, понищили при цьому машини - груба робота. були спроби і колеса знімати. ото часи настали

9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В моєї знайомої вкрали дуже дорогий золотий ланцюжок. Було то так: сіла вона на 1 поверсі в ліфт, коли вже двері зачинялися, то до неї в кабіну заскочив хлопець якийсь. Їй треба було на 9 поверх а він їхав до 5. коли на 5 поверсі двері відчиняються, то він розвертається, і зриває з її шиї той ланцюжок. Вона в тому повному шоці так і стояла в ліфті. В міліцію не подавала ніякої заяви, каже що їй страшно, бо той злодій знає де вона живе.

10. kraplynka

kraplynka реалістка

Злодії нагліють до неможливого. Цієї неділі серед "білого дня" - в обід пробували пограбувати нашу знайому, що живе у будинку поряд. В неї броньовані двері, хороші замки. Лиш несправний дзвінок. Певно злодії дзвонили, і вирішили, що вдома нікого нема. А вдома був її дорослий син. Він почув, що хтось вовтузиться із замком, і вирішив, що то мама з церкви повернулася. А там в дверях два абмали стоять. Він підняв крик і ті повтікали. А будинок 6-ти поверховий, знайома на 1-му живе. І то ж не боялися навіть, що хтось із сусідів йтиме, може побачити, що вони під дверима і вовтузяться... І ще від однієї знайомої почула, що нещодавно почистили 2 квартири теж на нашій вулиці (Санта Барбара, район ринків).

Останнє редагування: 10 Липень 2014
  11. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Cанта-Барбара - за останній місяць у нашому дворі розбили вікна і дістали 4 магнітоли, зняли 1 номера, тобто постраждало 5 машин. Пограбували 2 квартири...:girl_impossible:

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

За останній місяць, кажете?
    Хм, а чи не "допомогли" в цьому ділі наші приїжджі люди зі Сходу? Просто співставила час.
    Виходить цікаво: "Свій. До свого. По чуже своє".

13. amurka

amurka New Member

В нашому старенькому жигулі теж злили бензин, ще й кришку з баку прихватили...певно бракувало комусь))

14. MIra

MIra Active Member

сусіду теж таке учудили, та ще викуп хотіли- 500 грн. Знайомому акумулятор з жигулика зняли, а ще через пару днів бензин спустили.
    Десь 2 місяці назад то підпалили машину, кажись vw passat. нехай мене жорстокою назвуть, але би руки покрутила. кому воно мішає? але тої наволочі повно є, і міція їх кришує.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене те саме питання було, коли мені якась зараза ключем машину поцарапала. Не можу зрозуміти навіщо:)

16. Allo

Allo Active Member

Не спихайте все на східняків, у нас своїх злодіїв вистачає. Нам обікрали квартиру ще у грудні, разом з тим і в сусідньому будинку кілька квартир. Поки люди на майдані - наволоч цим користується.

17. Milady

Milady Well-Known Member

Натрапила в соцмережі на таке:

18. marycherry

marycherry Member

Чула випадок коли слідкували за водієм, який на хвилину відійшов від машини, і почистили машину в районі гуртівень. Ще чоловік розповідав, що в Києві на світлофорах людям прямо з передніх сидінь моментально відкривали двері і крали ноутбуки, із багажники теж обкрадають.

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Та ні, я все на них не спихаю. Та навіть певної частини. То так, мої роздуми на тему.
    Отут згідна повністю. Аморальні особи, що поробиш.
    P.S. нас теж пограбували до лютневих подій.

20. Ikeamarket

Ikeamarket Active Member

Вчора, близько 18.00, приїхали на виїзну церемонію заручин хороших друзів на першу (та, що знаходиться нижче, відразу за львівською теле-радіо компанією) оглядову площадку Високого замку. Залишили авто в 100-120 метрах від самої площадки, за невеликими кущами збоку...
    За хвилин 30 ми повернулися до авто, відкрив його чоловік як зазвичай (пультом з сигналкою) і, сівши в салон автомобіля, я помітила, що немає нашого відеореєстратора (стирчав тільки кавалок кабелю) - оглянувши авто просто "отетеріли" - на місці не було ані моєї, ані чоловікової сумок (в яких і гроші, і телефон, і карти банківські, і ДОКУМЕНТИ на автомобіль) - зразу запитання - "як таке сталося, якщо автомобіль був зачинений???" - після довгих обшуків пагорбів-кущів-смітників Високого замку в надії, що ті злодюги викинули сумки, забравши тільки гроші, під"їхали викликані нами патрулі (досить-таки швидко, до 30 хв.) склали протокол, почухали потилиці, залишили свій номер тел. і казали дзвонити, якшо-шо...
    В годині 22.30 - 22.50 у мене вже тел. розривався від дзвінка з невідомого номеру : " - Це С*******?, - С*****, - Мені потрібен М********, мій знайомий знайшов його документи, які він "розкидає" по Львову...",
    кажу : - "Як "розкидає" ? У нас вкрали документи з автомобіля!!!"...
    І віддала трубку чоловікові...Після 5 хвилинної розмови з тим, хто "знайшов" наші викрадені речі, зійшлися на "винагороді" і домовилися про зустріч в р-н лікарні на Топольній...
    Закінчилося все тим, що чоловік оплатив "винагороду" (через термінал, на номер тел) і забрав наші речі (звісно, без готівки і відеореєстратора - добре, хоч документи повернули!) з місця, до якого вів його той телепень по телефону...
    П.С.: ми самі собі винні, бо такі речі, як документи, носяться при собі, але, стоявши в пару метрах від авто, навіть не очікували такої нахабності...
    Просто, будьте уважні....