обережно - злодії!!!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем loreniya, 21 Вересень 2010.

1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Відповідь: обережно - злодії!!!

бачили б ви лиця цих "чесних свідомих громадян" -там на чолі написано, чим вони займаються. А так як в сумці не було ні грошей, ні телефона, то вирішили хоч так заробити. Я думаю, якби нормальна людина знайшла документи, то віднесла б в Бюро знахідок, а не літала по всьому Львову 3 дні, щоб потім вимагати на той час великі гроші (для студентки) за якусь нещасну залікову книжку.

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

та чого ж. он моя бабця років десять тому знайшля цілу барсетку на вулиці, напевно поставили на капоті та й поїхали. а там і права, і дозвіл на рушницю і ще якісь документи. то вона їздила по адресі вказаній у документах і вставляла під двері записку де вони то все можуть забрати.

4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

ну, я думаю, ці документи набагато важливіші, ніж заліковка, яку я, зрештою вже на той час відновила безкоштовно, і вона не вартувала 3-ох денного шукання мене по всіх корпусах Лісотеху (це ще добре, що в мене прізвище не популярне було тоді :ninja:) Єдине, чого мені шкода було, то це готової курсової роботи, але хлопці напевно думали, що вона ніякої цінності не має, і просто викинули її.
    Ваша бабуся, звичайно, молодець, але ситуації різні бувають.

5. Маріка

Маріка Well-Known Member

Просто не перестаєш дивуватися, що та злодійня вже видумує, щоб людей дурити.
    Продавав мій чоловік пару речей через інтернет. От дзвонить до нього якийсь дядько, що він одну річ би придбав на подарунок і терміново. Чоловік каже, що нема проблем оплачуйте на рахунок і я вам вишлю. За пару годин дзвонить той самий дядько, що він оплатив через інший банк, гроші можуть йти довго, а йому потрібно вже, дуже просив відправити. Коли в нього попросили скан квитанції, то сказав що зараз надішле і ... пропав, звичайно.
    Ну зовсім вже за лохів людей мають! :girl_devil:

6. kristas

kristas Well-Known Member

щойно був третій "клієнт" :girl_crazy: ... ал так попалився...я вже не маю сумніву, що то "розвод". Я вже пожаліла, що дала те оголошення, хоч бери і номер міняй :girl_mad:

7. Відповідь: обережно - злодії!!!

Ну то тепер хоч собі "развлічєніє" з того зробіть) Познущайтесь з тих гадів-розводіл. Наприклад:

Дзвонить невідомий номер? Піднімаєте трубку, і одразу кажете: 3-тє відділення міліції, старший сержант Добролюбова слухає (тут основне не ржати).
    або
    Домовляєтесь гарненько про зустріч, кажете, що принесете навіть не 100, а 500 грн, бо дуже вам ті документи треба. І - не приїжджаєте. Дзвонять, питають, де саме ви є і в чому одягнені - придумуєте-фантазуєте. Дооооовго)) Вкінці нарешті можна сказати: "Та як ви мене не бачите? Я тут он з 2-ма міліціонерами стою"..
    або
    Домовляєтесь про зустріч, а от місце зустрічі встановлюєте - відділення міліції..

Коротше, я би познущалась :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Arabika

Arabika Well-Known Member

В минулу п"ятницю у сестри чоловіка злодюги квартиру пограбували. Винесли всю готівку і прикраси. Тепер міняють вхідні двері. А міліція сказала, що шанси знайти злодіїв мінімальні. Напевно їх ніхто не шукає.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Точно не шукають! В нас 11 років шукають-знайти не можуть(і це Винники).
    Вони ще вбивства розслідують, а грабіж для них це не робота!

10. Маріка

Маріка Well-Known Member

Дівчата, наткнулася на одному форумі на таке:
    Тобто, шахраї вже придумали як з мінімальними даними забирати гроші з карток.
    Ех, як жаль, що той Приват немає альтернативи.

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я щось не можу до кінця зрозуміти, якщо гроші зняло з картки, чому заблокувало телефон?

все ясно, я вже погуглила, утка чергова

12. Маріка

Маріка Well-Known Member

Як вияснилося в того хлопця, що до нього 3 рази телефонували і скидували, а він передзвонював за тими №, але там не відповідали.
    Тобто шахраї дізналися 3 останні № тел куди він дзвонив і просто заблокували сімку.
    А до картки, з якої зняли гроші, був раніше привязаний заблокований № тел. Потім його ніби змінили і додали № жінки,а старий не видалили і смс з банку приходили на 2 номера. Ну от одним шахраї і скористалися.
    Як кажуть за що купила, за то і продаю.
    Але тепер ті шахраї такі схеми придумують, що вже нічому не дивуєшся.
    Як казав Бендер, знають 1000 способів чесно видурити в людей гроші.

13. bobryha

bobryha Well-Known Member

Дівчатка, розкажу про лохотрон з яким стикнулись моя мама- дзвонить невідомий номер, мама бере трубку- там чоловічий голос "тіпа мій брат". і дуже погано чути. і плачучим голосом- мама поможи і непонятно шо далі. Мама зразу зрозуміла шо то не брат, так як той не в україні, але трубку зразу не положила. після хвилинної розмови всі грошики з маминого рахунку тю-тю... так шо будьте обережні, якщо дзвонить непонятно хто, зразу ложіть трубку.

І ще один лохотрон який розказали знайомі- дзвонить серед ночі син батькам і просить передати гроші, так як він когось побив і його забрала міліція. батьки піля того передзвонюють на його мобільний- відсутній звязок. потім до них додому типу присилають таксіста за грошима, батьки в шоці віддають. а потім вияснюється шо син був з друзями в барі і в нього дивним чином був заблокований мобільний на 2 години...але син подумав шо то просто в барі погане покриття. потім коли вони сіли і проаналізували. як так шахраї змогли підробити голос сина і той згадав, що останні тижні до нього дзвонили всякі "вікториниі акції" то підключіть кабельне, то якийсь інтернет і він з ними спілкувався- от шахраї нарізали його ж голосом потрібну промову, обробили на компюторі і...

після того я дуже обережно віндношусь до дзвінків від невідомих

14. terezka

terezka котяка-вишивака

а яким чином так відбулось? мама погодилась на розмову "за рахунок абоненту" чи як?

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

В батьків, мабуть, здоровий глузд узагалі вимкнувся. Не можуть додзвонитися до сина -ок, можна (і треба!) зробити дзвінок у райвідділок міліції (навіть якщо син і не повідомив, куди саме забрали, то тих райвідділків є не так вже і багато - в межах Львова обдзвонити їх - справа 10-15 хвилин часу). Потім. Таксисту (невідомому!!!) гроші віддали, але самі навіть не виявили бажання сісти з ним в машину і поїхати до сина? Не запропонували, що привезуть гроші самі?
    Якщо батьки себе справді так поводили, то чомусь не дивуюся, що їх обдурили. Отримали свій гіркий досвід, лиш би вміли висновки зробити.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

от свіжа історія про відому схему: продавала я на одному відомому сайті сумочку. Знайшовся покупець , отримав реквізити до оплати. Дзвонить мені годину тому покупець, такий весь вихований- "прошу-перепрошую"( мужчина): " Я в банку, але хотів би уточнити реквізити, бо касирка набирає , а в неї не проходить платіж." Ок- ще раз диктую номер рахунку. - "Так, все вірно я записав. Може це в неї система щось "глючить". Спробує ще". Через кілька хвилин знову дзвінок: "Так, ніби все гаразд. Але зараз вам на мобільний прийде номер з приватівського 10060, продиктуйте мені". Відповідаю, "що ніяких номерів і т.п. не диктуватиму. Платіж елементарно проводиться касою , чи через термінал і т.п. по тим даним, що має покупець". Він: " Ага" і відключається. Не буду говорити, що ніякого платежу так і не поступило. А на мій тел. справді з 10060 надійшло повідомлення про "підтвердіть пароль на списання... і сума вартості товару, яку би він мав "гіпотетично"оплатити" і який би він хотів отримати. Так що будьте пильні з торгівлею на усяких кідстафах, аукро і т.п.

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я б без слів сіла в машину таксиста і їхала разом з ним. Хто той таксист? Що буде з сином, після того, як таксист привезе гроші, чим син дістанеться додому? Купа запитань. Батькам вони в голову не приходили? Дали гроші а ти, сину, розгрібай як хочеш.

18. analastanka

analastanka тень на стене

19. bobryha

bobryha Well-Known Member

в тому то й справа що мама не погоджувалась що дзвінок буде за її кошт!!! та і за хвилинну розмову зняло 50 грн(все що було на рахунку)

20. Savchenko

Savchenko Member

трохи позитиву