Відповідь: обережно - злодії!!! Можуть і без наводки, можуть просто прослідковувати, є такі шо "пасуть" по вікнах. Скоріш за все то "малолєтки", крутяться в вас в дворі такі? Зверніть увагу чи ніхто не "крутиться" біля під"їзда, напевно вони вирахували шо вас не буде дома.
Відповідь: обережно - злодії!!! погано вирахували, я дуже по-різному виходжу з дому, бо не працюю,а от вчора вони напевно бачили як я вийшла і не помітили, як швидко прийшла, буду тепер слідкувати, от проблема де гроші заховати до вихідних, бо завезем до батьків,бо із собою не дуже хочеться возити
Відповідь: обережно - злодії!!! Скоріш за все.Просто тепер уважно придивляйтесь, але дуже в "шпіона" не бавтесь, вам то зараз не потрібно.
Відповідь: обережно - злодії!!! думаю, що знову десь через місяць попробують, щоб трохи призабулося, а ще сусідка сказала, що є у на на 9 поверсі якийсь алкоголік молодий хлопець, що міг і він бути, глянем на нього
Відповідь: обережно - злодії!!! Почну трошки з веселого Прийжджали у село на свята мої тітка і дядько. Вчора рано, йшовши в церкву, дядько не знайшов у кишенях куртки свої речей (гаманець, посвідчення, ключі....), наробили кіпішу, всю хату перерили, вирішили шо в поїзді або хтось поцупив, або вилетіли. Сума не дуже велика - 400 грн., але шкода...самі пенсіонери...але що поробиш, то всього лиш гроші. Але у цієї історії веселий кінець - дядько знову збирається до церкви, на вечірню службку, стоїть в церкві, запихає руки в кишені - і о чудо, все на місці . Виявляється він рано одягнув не свою (племінника) куртку. ото радості було. Всі ото переповіли, один одному потішились шо все добре. Приїжду я сьогодні з села додому...і шось довго добиралась, по дорозі маршрутка поламалась, пересідала...і ніби настрій непоганий, але ше так сказала, шо не мій день. Думаю погода гарна, вечір довгий з"їжджу я ще в магази, вийшла на зупинку (я живу на перехресті Любінська - Виговського),достаю 10 грн. з кошилька, чекаю маршрутку...думаю треба тітку з іменинами привітати, беру телефон, але підїжджає 18, та й я сідаю. В маршрутці неймовірно слизька підлога, чуть не впала, стою біля водія не проходжу далі, бо мені дві короткі зупинки і чекаю здачу, людей пару сидячих...і тут чую шось падає - дивлюсь мій телефон, якраз підходить мужчина до виходу, ше мені підняв його, я здивувалась як то так вийшло...де він був, шо вилетів...але в мене таке буває, шо все в перемішку, телефон, гаманець, рукавиці і ше й сумка не закрита. Тут ше телефон дзвонить...і якась дівчина добігаючи до маршрутки падає...Одним словом якийсь міні хаос. Але я без задньої думки йду у Сільпо (єдине шо засмутило, що при падінні шматочок від основи чохла відколовся)...набрала всього, підходжу на касу - і не можу знайти гаманця (таке часто буває, шо я в сумці чогось не можу знайти, і кожен раз думаю - все, вкрали), але на цей раз таки не знайшовся, думаю може вдома забула, але ж памятаю шо гроші доставала перед маршруткою. Вийшла з магазину в ступорі...розумію, що то лише гроші( також десь 400 грн), але так шкода гаманця, карточок, перепустки...і так образливо мен, тут відмовляєш собі, економиш... І на себе лиха, шо не уважна ( завжди мене тішило, шо в мене нічого не крали, бо постійно від знайових чую якісь історії), і цікаво мені хто...чи то ше як я заходила в маршрутку, чи вже як їхала, чи в магазині. Може хто і бачив, але побоявся сказати, але я не дивуюсю. По дорозі додому шераз пішла на зупинку, в надії знайти гаманець...не знайшла...ех, ото мені буде наука.
Відповідь: обережно - злодії!!! О, в мене крали і телефон, і гаманець. Замріяна школярка - легка здобич Одного разу побачила руку, що лізла в мою сумку, то неочікувано для себе гримнула по тій руці зі всієї "дурі". Думаю, той хлоп був в шоці А недавно гуляєм з подругами. Одна розказує, що гостювала в родичів в Києві і в неї в метро вкрали гаманець. За то з неї посміялась сестра, в якої наступного дня теж крадуть гаманець. Але найвеселіше в тому було, що після цієї розмови приходить смс від коліжанки, в якої в Парижі під час екскурсії вкрали гаманець і ми ще блокували всі її картки - ото вже сміху було
Відповідь: обережно - злодії!!! Виявляється, то ще не кінець моєї історії...Дзвонять мені сьогодні рано на мобільний, питають ім"я, прізвище, кажуть шо на рахунок документів (гаманець з перепусткою), давайте зустрінепось в центрі до дев"ятої, я кажу не можу , бо на роботу іду. Тоді питають де я працюю (хоча на перепусці вказане місце роботи), і назначають зустріч біля скрині. Кажуть шо винагороду хочуть - 100 грн. Я думаю ну ладно, заберу, щоб ніде не валявся, ше подивлюсь шо там є, може поторгуюсь. Беру для підмоги двоюрідного брата, дзвоню, він каже, ви вже на місці? кажу так. А в чому ви вдягнуті, кажу - в пальті чорному. Він - підіть купіть поповнення на 100 грн., і я потім скажу де забрати, де та дівчина працює. Я кажу нє, мені така не підходить, я хочу подивитись шо там є. Він "та што ви волнуетесь, там все есть, там все есть...никому ето не надо, ево украли, только деньги достали"... Але так точно і не захотіли сказати, шо там є. Кажу але тут нема де купити..."там есть терминал, переведите 100 грн.".... Я сказала, шо ні, там нічого такого цінного нема, и мені в принципі теж він уже не потрібний. Я думаєте то розвод? він його хоч мав? Чи мав, але просто боявся давати отак?
Відповідь: обережно - злодії!!! в мене раз так сумку вкрали, то потім по студентському знайшли, де я вчусь, мене прямо з пари викликали. Теж десь 100-150 грн вимагали (казали, щоб хоч бензин оплатити), але це було років 10 тому. Я,звичайно, відмовилась, то вони документи так віддали. 100% впевнена, що то були самі викрадачі, хоч казали, що знайшли документи без сумки вже.
Відповідь: обережно - злодії!!! Та ми не раз знаходили документи (паспорт, посвідчення, студентський) і вертали. Злодії гроші забирають, а документи, гаманці, сумки одразу викидають, щоб не втрапити до рук правоохоронців. Це, певно, " чесні свідомі громадяни" Вам вирішили повернути.
Відповідь: обережно - злодії!!! 100% може він документи і мав, але певно це був ваш злодій, який не хотів писком світити! і він би віддав вам документи... але сказав би запрати десь з-під тумби-ящичка-смітника і описав конкретне місце - це поширена практика. хоча тепер маючи номер мобільного - можете йти в міліцію, писати заяву, давати покази і телефону номер - а може якраз знайдуть. бо то явно розвод, нормальна людина б просто віддала документи, а ваше дякую - то вже за змогою і за власним бажанням!
Відповідь: обережно - злодії!!! Отожбо, а то посуті неприховували, шо вони злодіїї (якщо вони його взагалі мали), бо казав, шо його у вас вкрали, достали тільки гроші, а все решта є...ну а звідкіля йому знати шо там було? (крім перепустки він нічого не хотів казати, а про неї я написала в оголошенні). І оті такі схеми, ви киньте, ми скажемо де взяти...звичайна людина такого б не робила. Напевно вичитав оголошення в вашому магазині, тай вирішив підзаробити...Мому обуренню немає меж.
Відповідь: обережно - злодії!!! Наскільки чула, це стандартна схема злодіїв - викрадають гаманець\документи, а потім самі ж вимагають винагороду за повернення документів. В мого чоловіка ще в часи студенства в клубі вкрали куртку зі всім, а потім ще вимагали гроші за повернення документів і ключів. Так він мусив віддати свій годинник за все це. Відірвала б руки таким сволотам !
Відповідь: обережно - злодії!!! В мене теж є сумний досвід із злодіями. Мій батько водій, і часто возив шефа на його новобудову. І десь певно злодіі слідкували за ним давно і подумали , що та крута хата то мого батька, і розвели його за ""стандартною схемою""..... І дивно як попався, бо має стаж водійський великий і всяке перебачив... Певно по доброті душевній. Так от ... Зупинив його на виізді з тих особняків дядечко один дорогу питати, поки питав тато вийшов пояснити, другий заліз на заднє сидіння і вкрав барсєтку....в якій було 1500грн які батько іхав повертати другу, бо брав в борг(((( Тато був просто в стані шоку ... Ну таким я його ше розстроєним не бачила... Ми в результаті всією сімєю ту суму знов нашкребли , хоч тяжко тоді було, борг вернули, але тепер маєм науку, як виходим з машини 10 раз все перевіряєм. І ще на 2 ий день нам під самі двері ту барсетку принесли два бомжа мєсних з документами з правами але без гаманця і грошей... Як вона тут опинились хто зна?? Певно слідкували за татом чи маєтків ше "десь " немає. То вони нам віддали і ше вимагали гроші, я ім дала 20грн, то він ше зі мною шарпався віддати не хтів, а я ше й сама вибігла теж в стані шоку, рада була що хоч документи знайшлись, Але благо бомж був пяний ) то я мала "перевагу", штовхнула його і втекла до хати! Тому будьте обережні, як кажуть : ""знав би де впадеш, тоді б постелив!!""
Відповідь: обережно - злодії!!! Я вже починаю думати, чи добре я зробила шо відмовилась, може би дійсно кинула ті гроші і він мені сказав де взяти той гаманець... але чого він так вперто не хотів сказати шо в ньому є, мене то насторожило...і взагалі, там реально цінного для мене вже нічого не було (картки поновила, перепустку мені не дуже то і треба, думаю зроблять без проблем, флешка стара покоцана, ну гаманець...але я б його вже не захотіла носити)...а діяти за їхньою наглою схемою просто не хочеться... ---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ---------- кошмар! ше не все...дзвонить до мене вже інший номер, якийсь хлопчина, на рахунок документів...я кажу вже сьогодні дзвонили, а він - "ну і шо? забрали?", я кажу ні, мені умови не підійшли... а він - "ні...іга собі, я зараз розберусь".
Відповідь: обережно - злодії!!! Розкажу один випадок. Це поширена практика "розводу" серед російських фотографів. Думаю, скоро таке "щастя" добереться і до України, і, можливо, не тільки фотографам слід бути обережнішими. Коротше, суть така: — Добрий день, з вами розмовляє полковник міліції/заступник мера/помічник шефа (купа варіантів, переважно високі посади в держ.організаціях). Ви фотограф? Нам дуже терміново треба відзняти концерт/нагородження/конференцію/корпоратив, оплату гарантуємо, ваші умови нам підходять, приїжджайте через годину туди-то. Наївний фотограф їде на місце, і тут події розгортаються далі, власне, сам смак "розводу": - А чи не могли би ви по дорозі купити три пляшки дорогого коньяку? Дорогого, бо високе начальство іншого не п"є.. Так, ми вам віддамо гроші по приїзді! (..ну, коньяк так коньяк.. тим більше, їдучи своїм авто, людина переважно бере більші суми з собою) за кілька хвилин: - А не могли б ви поповнити ще один рахунок, на невелику суму, там по дорозі є термінал..? Ні, самі не можемо, у нас підготовка, нас самих несподівано викликали, а вам і так по дорозі.. А давайте зразу два рахунки поповніть, дуже дякуємо! Чомусь людина, коли поспішає, логіку відключає.. Особливо, коли в тій же міській раді, наприклад, знімала не один раз і все ок. А ще й так майстерно голову завертають. Це "легкий" варіант намахування. Набагато гірше, коли за відсутності водія ще й машину відкриють і техніку вкрадуть. Дивно, але таких людей багато, які повелися.
Відповідь: обережно - злодії!!! Років 6 тому мені вкрали гаманець. Я до останнього сумнівалася, що його таки вкрали - думала, що сама десь посіяла. Грошей там не було (може якісь 10 грн.), але був студентський, читацький і картка на стипендію (на якій якраз було вже 3 стипендії - відкладала дитина). Я одразу заблокувала картку. За кілька днів на домашній зателефонувала панянка і сказала, що в неї - моя банківська картка і вона може мені її віддати за винагороду. На запитання звідки у неї мій номер телефону, сказала, що обдзвонює усіх із моїм прізвищем :8:. Звідки картка? - Знайшла, а у Вас хіба не крали гаманець?.. Одним словом, повідомила її я, що б більше не телефонувала і не турбувала. Як вже потім пояснив сестри чоловік - крадії працювали за певною схемою. Картку банківську повертали, ти нею користувався далі - а потім гроші щезали з рахунку.
Відповідь: обережно - злодії!!! Ви все правильно зробили, ви ж оголошення подали і тепер вам будуть дзвонити ще не раз любителі розводити людей. у моєї співробітниці права були вкрали, то вона оголошення подала, знали б ви скільки їй тоді дзвонили. і головне у всіх вони були. Задавайте конкретні питання, колір гаманця, на чиє прізвище карточка і т.д. Не відповідає - допобачення
Відповідь: обережно - злодії!!! рік тому в мене вкрали гаманець і при тому шо сумка була закрита..грошей там майже не було,але карточка на стипендію,безліч карточок на зники,та й гаманець новенький,то ше добре що витягла зранку з нього студентський....
Відповідь: обережно - злодії!!! 100% - розвод. В мене брат так подавав в "Ваш магазин" оголошення про загублену папку з документами (на той момент ми вже її знайшли). Подзвонив чоловік, що знайшов папку, сказав підійти під Скриню. Але на запитання, якого кольору папка, чи сказати по-батькові, щось мямлив і так і не сказав. Брат не пішов, бо папка вже була в нього, а той хто дзвонив, напевно таким і займається, як ви пишете-дзвонитиь по газеті до всіх і обдурює їх на гроші.