обережно - злодії!!!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем loreniya, 21 Вересень 2010.

1. Відповідь: обережно - злодії!!!

Щодо номерів, що крадуть з машин, то перш ніж давати злодіям гроші, потрібно ретельно обшукати тереторію навколо (в радіусі 100 метрів). Вони ніколи не беруть номери з собою, а залишають поблизу.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: обережно - злодії!!!

Мій тато також казав, що чекав, поки він передасть ще комусь той гаманець, чи просто до когось підійде/дасть знак тощо. Але він тоді дійсно був сам...Хоча тато підозрює, що з ним був старенький дід, який просто не заступився за свого. Вони дійсно часто працюють гуртом, і розповіді про лезо по очах також не тішать...Але тато (тілець за гороскопом - борець за справедливість), просто не зміг би собі пробачити, що бачив крадіжку і нічого не зробив...Він би потім не спав нормально, це я точно знаю...І до того ж він у нас дуже сильний фізично, з ним не страшно ходити по темних вулицях.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

Не треба їм взагалі грошей давати! Пишете заяву в міліцію - дадуть вам тимчасові і будете їздити. Ви ж самі злодіїв вчите на таке. Якби перших 20 з ким таке зробили не дали гроші, то не було б взагалі такої схеми. А так вони бачать, що працює і раді старатись.

4. Ольга

Ольга Well-Known Member

дівчата на ЛФ була тема теж про злодіїв, тому хочу нагадати, що біля автовокзалу і досі працює шайка злодіїв, з наплечниками і милим виразом обличчя! цитую з ЛФ

5. terezka

terezka котяка-вишивака

останнім часом багато їжджу в потягах, так от, будьте уважні, зараз почали красти багато і дуже часто, все, що відбулось за пару днів, не буду писати, але от
    останній випадок - чоловік сидів з компанією хлопців, вийшов в туалет, повернувся і сидів далі. А потім ті хлопці вийшли, і виявилось, що вони взяли і його сумку з під нижньої полички

6. loreniya

loreniya Well-Known Member

ще одна "тєма" - ходять по хатах типу агітація перед виборами, приглядаються що в кого вдома де лежить варте уваги, а потім... коротше двері нікому не відкривати!!!

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:eek:
    а ви що тих агітаторів до хати пускаєте? :girl_impossible:
    я з ними тільки через двері говорю, і то- в нас з сусідами 2 квартири відгороджені, далі ліфтової площадки не пускаю, а багатьом взагалі двері не відчиняю

8. terezka

terezka котяка-вишивака

в мене вони самі не заходять, бо я, якщо й відкриваю двері, то лише з великим псом біля мене, і на прохання забрати собаку відповідаю: говоріть що вам треба, собака не заважає говорити.

(працівники жеку, яких я знаю в обличчя, заходять просто, собаку ховаю сама, а от незнайомцям не довіряю)

9. mysha

mysha New Member

Продублюю ще цей випадок з моєю знайомою в цій темі, можливо, комусь допоможе

10. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А в мене було таке 2 рази, і в чоловіка і в кума! з одної сторони підходить людина, щось дуже стурбовано розпитуе, як до лікарні пройти і перепитуе детально, а з другої сторони зникае сумка!яким чином до мене не доходить! а ще раз точно памятаю машину закрила, але сумку там лишила... через 5 хв. виходжу, а нема! НІКОЛИ не залишайте в машині цінних речей! Навіть якщо спустило колесо, все робіть і ходіть навкруг машини з сумкою в руках!!!!перекиньте через плече, хай не зручно, зато надійно!

11. panna

panna New Member

Два місяці тому, моя коліжанка підвозила співробітницю в банк на Іскрі.Коли та вийшла з машини, коліжанка з середини заблокувала усі двері і залишилась чекати. Сумка, в якій були всі документи, особисті речі і купа цінного майна(там дійсно було дуже всього багато), лежала біля неї, на ручніку. Коли співробітниця повернулась і в той момент, як вона сідала, відкриваються задні двері і вихоплюють ту сумку. Навколо людей було купа(базар все ж таки), на крики"тримайте злодія" ніхто й не реагував, таксисти, які за цим спостерігали теж стояли в стороні. Менше ніж за годину передзвонили чоловікові(бо в сумці був її моб. телефон) і попросили викуп.

12. likeangel

likeangel Member

моя мама колись так повелась біля макдональдсу на 700річчя і в неї поцупили сумку з грошима(біля 3 тис. зелених мала)((((((((((((((((((

13. Seppy

Seppy Active Member

14. levandivka

levandivka З яйцями...

А карабін на плече з оптичним прицілом брати, чи звичайного досить?

15. kati

kati Well-Known Member

Ну рiзнi випадки бувають, деколи i бiльшi суми можуть бути у сумцi....
    Найстрашнiший випадок розказала на днях колiжанка. Iх обiкрали на...кладовищi. Доки ii мама плакала на могилi сина ублюдки вкрались сумку, там також крiм рiзних документiв та ключiв була велика сума грошей, бо якраз пiсля кладовища мали iхати в кафе замовляти на 40 днiв поминки....

16. likeangel

likeangel Member

їхала платити за ковані ворота та автоматику і по дорозі мала зустріч біля макдональдсу. От поки чекала на зустріч і сталася та біда(

17. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

зараз спека і багато хто сидячи в машині відкриває вікна, двері. Злодії цим користають, з одної сторони відволікають а з другої спокійно забирають сумку, я так один раз попалась. Тому будьте уважними.....

18. Масік

Масік Well-Known Member

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

Дівчата, у мене вчора був стрес: ходжу вчора по квартирі вся така довольна, роблю їсти прибираю, музика грає:) і маю таку звичку поглядати на ручку вхідних дверей(у мене манія переслідування) і тут бачу, що хтось дуже її крутить, вибиває, чоловік не міг бути, бо це обід тай мої ключі запхані у дверях, я починаю кричати хто там - ні звуку, настрашилася я, думаю не йду дивитися... І тут через кілька годин приходить сусідка (у нас спільний коридор) і каже, що перші двері повністю відкриті. Виявляється, то вже до нас не перший раз хочуть зайти у гості, бо минулого це було з місяць назад їх налякала собака сусідки, а вчора я:) але я тепер дуже боюся бути вдома сама. А головне, те що це хтось із нашого будинку, бо у сусідки вхідні двері були відкриті цілий день, бо там лежала хвора дочка і щоб не ходити відкривати вона не замкнула, то до них він не пішов, бо напевно добре знає їхню собаку, яка зразу напевно розірве, а до нас захотілося.
    А ще тиждень назад обікрали наших знайомих - просто зайшли нічого не перевертали забрали техніку всю і гроші. Отож зараз злодії наступають чи що...:girl_mad:

20. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Жах який!!!! А вислідкувати якось? хоча, розумію, то малоймовірно. Найгірше, що явно свої або за хорошою наводкою добираються, раз сусідку не чіпають.