Відповідь: обережно - злодії!!! І в нашого сусіда під під'їздом розбили вікно в шкоді. Я такого масового періоду крадіжок і злодійства за своє життя не пам'ятаю. Чесно, мені після сумерків страшно ніс на вулицю висовувати.
Відповідь: обережно - злодії!!! Мені в хаті страшно, коли чоловіка вночі нема, я майже не сплю, трохи накручую ще себе але страшно, блін. ото часи настали, ніколи й не уявляла собі, що буду лягати в ліжко з думкою, якою мене заспокоює чоловік "якщо що-пістолет зараджений там то"
Відповідь: обережно - злодії!!! Дівчата, брат сказав що минула ніч в нашому районі була багата на крадіжки з авто. В сусідніх дворах теж обчистили машини, одна з них належить якомусь міліціонеру, він грозився знайти винуватих... Але я так думаю то тільки слова
Відповідь: обережно - злодії!!! а у нас два тижні назад вночі витягли з машини прапорці - ЄС і український прапори, та якусь документацію.... слава Богу не понищили нічого і вервицю з Меджигорії не забрали...
Відповідь: обережно - злодії!!! а в нас почастішали випадки з пограбуваннями на дому. напевно по наводці* працюють хлопці, бо якось так співпадає, що йдуть туди, де водиться трохи грошенят*...:: авто теж чистять,але не так як у Львові, більше місто - більше злодюг ...страшно (
Відповідь: обережно - злодії!!! нам минулого тижня в машині з коліс диски познімали... добре що хоч вікно не розбили... а в сусідніх машинах навіть двірники познімали...вони ж майже нічого не коштують, кому вони потрібні?.. злодюжок розвелось - крадуть все підряд. Маю знайомого в міліції, то розказував, що осінню навіть були випадки, що в дітей 12-14 років з ножами ровери відбирали... я вже мовчу про те, скільки кожного дня золота з жінок зривають... жах.
"А в нас... І в нас..." вибачте це якось не інформативно. Пропоную квазувати район чи вулицю. Вважаю користі більше буде. От і нам в авто в дворі на Любінській розбили бокову шибку. Нічого не взяли бо нічого не було. Але вартість тої шибки :eek:....
заведіть собаку з файним голосом))) серйозних злодіїв звичайно ніщо не зупинить, але таких ціленаправлених мало, а дрібні злодюги шукають де простіше
приймайте в компанію - Стрийська/Сахарова, в машині, яка стояла в дворі будинку, розбили вікно, викрали реєстатор(((
Доброго дня. Прошу допомогти. 19.01.2015 о 15:32 по вул. Зеленій, 273 з автомобіля Skoda Octavia було викрадено барсетку з документами. Права на ім'я Лобода Андрій Романович, та техпаспорт на авто (номерний знак ВС 2469 СН). Грабіжник побіг по вул. Зубрівській в невідомому напрямку. Можливо в даний період часу хтось їхав з відеореєстратором по цій вулиці. Також буду вдячний за інформацію про можливе розташування камер відеонагляду на вул. Зубрівській. Звертатися в ПП або за телефоном: O97 I8O I3 0один(Андрій). Дякую за допомогу! PS Ютуб ріже якість, оригінал чіткіший.
Кілька днів тому їхала у 4а, дівчинці з кишені витягнули мобільний телефон. Люди почали кричати щоб швидко водій зачинив двері і одразу дзвонили на мобільний, поки його не вимкнули! Але, на жаль, на той час поки дівчина повідомила що телефон вкрали - вже було пізно, злодій вийшов.
Сихівчани!!!! Уважно перегляньте попереднє моє повідомлення постом вище. Надійшла інформація, що схожих людей бачили на проспекті Червоної калини (того, що в темно-сірій куртці з чорним наплечником, другий спільник в чорній куртці з темно-оранжевими зверху вставками). Можливо, комусь із вас вони трапляться на очі, можливо, хтось впізнає. А ще велике прохання - не залишайте нічого в авто! Вчора ще були два напади на жінок біля Санта Барбари на зупинках після 21 год, перехожі ніяк не відреагували!!! На щастя ніхто не постраждав, в одної з жінок забрали сумку, інша захистилась, а ще надбіг чоловік (жінка встигла в кишені набрати номер чоловіка з мобільного). Будьте обережні!!! Буду вдячна за будь - яку інформацію!!!!
Дуже дивно що ніхто нічого за Винники не написав!В нас тут злодійський бум! Недавно на центральній вулиці,в обідній період розбили скриньку з грошима для вояків,вона висіла просто біля церкви,і при тому що там було 100-150 грн!А вчора якісь "варяти" (це я так делікатно) залізли в сарай до моїх сусідів: вони старша сімейна пара без дітей, а той сарайчик ледве купи тримається...то вкрали молотки,сокиру,якусь пилку....
в мене була аналогічна ситуація в маршруті 3а: 1 січня, я захожу в маршрутку, одночасно говорю по-телефону з нашою форумчанкою, через плече маю клатч в якому гаманець, під час розмови вічуваю клатч став значно легший, я рукою до нього він порожній, я попросила двох молодиків, що стояли поруч повернути гаманець, в них якийсь такий погляд "в тумані" тоді своєю рукою розгортаю їхні руки))), ще б трохи до кишень полізла, але вони раптом мені повідомили, що "якийсь" гаманець "випав", то був мій) ще неушкоджений! в іншому випадку потрібно викликати міліцію, не випускаючи нікого з автобуса.
а якщо водій автобусу буде заодно із злодіями? як то вчинити? Пам*ятаєте останній пік крадіжок десь в районі 2004-2005? я стикалась з тим, що водії на таке можуть не реагувати. Або, коли я помітила, що до мене лізли в кишеню куртки (куди я якраз поклала телефон і на замок закрила), біля мене стояв лише один мужчина, при чому в напівпустій маршрутці. попросила висадити, то водій на мене викричався добряче А одного разу я реально боялась за своє життя: почала піднімати бучу що до пані лізли в сумку, а мене 2 таких здоровезних мужика "попередили" що не треба Сусіда за те, що зловив злодія за руку з маршрутки на зупинку копняком виштовхнули на лід, завдяки чому на власне весілля шкутильгав з гіпсом на нозі. Я нікого не хочу залякувати наперед, крім того розумію, що зараз злодії ще не на стільки обнагліли, але! будьмо обачними...
а квартири грабують по чорному, боїшся з хати вийти, щоб не залізли злодії. а наша доблесна міліція лише чемно склалає акти. напевно заодно з ними.