Відповідь: обережно - злодії!!! Ти просто відсканували сигналку коли Ви закривали авто. А потім вони могли десять раз відкривати і закривати авто як і Ви пультом. Таке часто роблять на великих парковках біля супермаркетів. Зауважте, коли намагаєтесь закрити авто пультом, часом це не вдається, ніби не спрацювало, в цей момент вас могли просканувати. Будьте тоді уважніші або просто їдьте в інший супермаркет (собі дешевше ) ---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- А ще часом на великих парковках одночасно спрацьовують сигналки в декількох машин, це теж часом свідчить, що працюють злодії зі сканером
Відповідь: обережно - злодії!!! Та може не звернули увагу, Ви ж на церемонію приїхали, а не машину пильнувати
Відповідь: обережно - злодії!!! В нас, просто, трохи специфічно-не зовсім приємний для вуха сигнал, коли відкриваєш-закриваєш авто. Хіба, можливо, вони і його якось глушать((
Відповідь: обережно - злодії!!! То правда(( Там цілу "операцію" вони придумали з передачею грошей-речей... За чоловіком під час того, слідкувало чоловік 8 - це тільки ті, кого він помітив
Відповідь: обережно - злодії!!! Саме так пробували пограбувати мого чоловіка біля магазину "Ікеамаркет" на Смаль-Стоцького. Коли чоловік сів в машину, один підійшов і вибачився, що його дитина поцарапала самокатом бамбер, вийди і оцінимо збиток... Чоловік вийшов, але інтуїтивно розвернувся і побачив як із пасажирського сидіння напарник першого витягує сумку. Чоловік рявкнув, злодюжка кинув сумку і втік у дворик біля магазину... Першого злодюжки само собою вже і не було. Є запис на відеореєстраторі, але так як нічого не вкрадено, то і заяву не писали. Поцікавились в знайомого (працює в міліції), але не дуже зацікавились тим відео (обличчя першого злодюжки дуже добре видно - обходив машину спереду). Так що ледь мої формочки для морозива не стали золотими...
Відповідь: обережно - злодії!!! Зробите дуже добре діло, якщо викладете тут та в соцмережах шматок відео або скріншот з обличчям злочинця.
Відповідь: обережно - злодії!!! в темі --Наша міліція нас береже..?-- раніше писала про вкрадений велосипед. Так от ми вдіднайшли відео (чоча це мали робити слідчі чи дільничі) і виклали його в мережу. Крім образливх коментів.. нічого. Міліцію теж не цікавить цей запис. Сказали що в них нема ні засобів (!!!), щоб переглянути відео, ні часу, ні програмного забезпечення, щоб збільшити/приблизити картинку і зробити фото злочинця((((
Відповідь: обережно - злодії!!! veroni4ka, а людину на вашому відео можна впізнати? Відео багато людей поширило? Дивно, що така байдужість. Така інформація (з фото) може вберегти когось від неприємностей. А може і допомогти знайти злочинця.
Відповідь: обережно - злодії!!! Сьогодні розказали, що у Львові недавно викрали 3 дітей, зокрема, хлопчика в районі Високого замку (гуляв з батьками, та якась машина підїхала і викрала). І ще кілька таких випадків. Не знаю подробиць і чи то повязано, та треба ьути дуже обережним і наглядати за дітьми.
Відповідь: обережно - злодії!!! В мене гаманець витягнули в трамваї. Щойно розрахувалась за квиток, поклала до сумки, взяла квиток, хотіла закрити сумку - а гаманця нема! Біля мене повно людей. Та якимось дивом обернулась прямо до злодія. Він очі до неба. Кажу йому: "Гаманець віддай". Він в руках пакет тримав згорнутий (а мій гаманець в ньому). Віддав, вибачався довго. На зупинці вийшов і втік. Але. Ніколи б не подумала, що високий чоловік середнього віку в окулярах, лляній сорочці, джинсах , на вигляд - такий собі математик у відпустці, може бути злодієм. P.S. Трохи кульгає (це вже бачила, як тікав). Будьте пильні!
Відповідь: обережно - злодії!!! Дівчата, будьте пильні, коли залишаєте машину на парковці підземній в Ашані. Бо були випадки в знайомих, що поки спрацювала сигналізаціч і поки власник машини спустився на парковку, вже те, що потрібно злодії вкрали. Тому цінні речі краще брати із собою.
Відповідь: обережно - злодії!!! То вже декілька місяців "чистять" машини. Зі сканерами сигналізацій. Тому можна поїхати в потрібному напрямку і лише згодом виявити, що речей нема. Отак от. п.с. по тій причині ношу ноут з собою
Відповідь: обережно - злодії!!! Після випадку з пограбуванням машини взимку в мене параноя - навіть окуляри беру з собою. Якщо є якісь пакети, ставлю на підлогу або під сидіння, якщо щось більш громіздке - то в багажник. Так-так, я трохи "того"
Відповідь: обережно - злодії!!! В знайомої на вулиці вкрали золото. Вона довго вагалася та таки написала заяву. Знайшли на днях злодюжку. Що там з золотом- не знаю, та хоч інші не постраждають. До чого то я все- таки варта писати заяви!
Відповідь: обережно - злодії!!! Друзі! Сьогодні з брами між 7-8 ранку (р-н привокзальна) у нас вкрали дитячий візок. Візок був у оригінальний, привезений з Англії, такого бльше не зустрічала у Львові. На ручці був надпис - mamas and papas freestyler. Конверт був фірми silver cross. Тканина - чорний джинс. Якби хтось бачив такй візок, Прохання повідомити за номером 097дев"ять4235нуль8 або в пп (Фото з інтернету, на капюшоні у нашому візку не було надписів)