Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Ми були свідками цього ДТП нажаль. Я ще досі не можу оговтатися від цього, Діма також бачив і дуже важко це переносить. Коли взнали, що хлопчик помер, то дуже довго плакав і молиться кожен вечір за нього, щоб він став янголятком. Але в нікролозі було написано,, що помер на 13 році життя, а тут пишуть, що 9 років. Хлопчик йшов по тротуарі з друзями і один з них його штовхнув на дорогу в той момент їхала маршрутка. Хлопчику дуже травмувало голову. Чоловік мій викликав швидку, яка напевно їхала пів години....жах, просто жах... Серце досі болить від того побаченого, а коли прибіг тато як же він плакав, кричав і просив Бога не забирати в нього дитину....
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Мені так колись штовхнули хлопчину його колеги по бригаді з ремонту доріг. Врятувало те, що діло було на повороті і я встигла загальмувати.. Шкода сім'ю хлопчика, іншого малого, який догрався, шкода водія маршрутки.. Така біда..
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Сьогодні теж була свідком подібної ситуації, двоє хлопчиків, раптово вибігли на дорогу, водій встиг загальмувати, і довго стояв не їхав, мабуть був в шоковому стані, а хлопчики ( гімназисти років 10-11), посміхаючись пішли собі далі...
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! та то треба вийти з машини і добре дати по заднизі, покликати батьків Дати дітям конкретно зрозуміти які можуть бути наслідки і за своїх і за чужих дітей. страшно жити, страшно відпускати до садка до школи.Сумно. Але напевно така доля. Це вже другий випадок у Винниках на тому місці.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! нехай робили б якісь практичні заняття в школах по ПДР чи шо сумна статистика...
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! та вже зробили. Тільки до тих пацанів то не дойде ще років зо 15 точно Ще дуже вбивають морально ті віночки-хрести вздовж дороги ((( так згадалось
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Не думаю, щоб допомогло. Бо ж розповідають, що проводять періодично такі заняття. Я була свідком, коли дівчинка років 10 - 12 на перехресті Стрийська-Наукова (виїзд зі сторони центру) стала просто перед машинами, яким було червоне, в той же час як і їй було червоне. То підійшов до неї міліціонер, забрав з дороги, мабуть, пояснив для чого світлофор. Вперше таке бачила.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! вооот в чому проблема. В нас ДАІшники займаються не тим чим треба. Краще повилазили(повиходили - якось язик не повертається сказати) б на найбільш аварійні ділянки і слідкували б за пішоходами, зокрема за дітьми!
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Згадала, в нашій школі ще минулого навчального року, роздавали такі "пам'ятки", і в них доречі розповідалось, що діти не так орієнтуються на дорозі як дорослі, наприклад дітям набагато довше часу потрібно аніж дорослим, щоб визначити відстань до наближаючого авто, швидкість реакції в них теж менша, банальна розгубленість завжди майже присутня, відчуття страху в них не таке як в нас, тому вихід один - бути обережним. А сьогодні доречі, про дайців якраз згадала, на пр. Свободи, на регульованому пішоходному переході, з одного боку стоїть працівник ДАЇ, по другу сторону студент, який перед мною переходить на червоне для пішоходів світло, і нічого, жодної реакції. А про те, що паркують прямо на пішоходному переході, і ніхто ніяк не реагує.. короче писати можна багато...