Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Знаю, я раз тут писала саме про це перехрестя і таку ж ситуацію. То не смішно, я була на місці зустрічної до такого придурка машини. То було таксі грьобане. Лоб в лоб. Там між машинами міліметри були. Я його обматюкала, мусила здати назад, щоб не зчинити корка і випустити мудака (були майже під світлофором). Руки довго трусилися... Зверху таки стала обдивилася спереду машину, не зачепив, на щастя. ---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ---------- Висунути руку і спокійно показати середній палець.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Півгодини тому на Вашингтона: Стою на тротуарі коло світлофора, чекаю свекруху. Світло з зеленого переключається на червоне для водіїв, відповідно пішоходи починають рух через перехід. І тут жене чудо на червоній 9-ці, різко гальмує на зебрі і кричить з вікна до дівчини, що переходить - Куда преш, б...ь! Дівчина розгубилася, впала в ступор. Я йому кричу - ти що не бачиш світла, а він глип - наверх і тоді так винувато "Ой, вибачте, не помітив" І так благально склав руки не знав куди сховатися поки зелене загориться. То капець - людина не бачила світлофора взагалі!!!! І переходь після того дорогу на регульованому переході... Я вже мовчу про нерегульований. То вже в іншу тему, але напишу тут. Кілька хвилин потому, коли я вже сама їхала за кермом два чувачка з ближніх сіл за кілька метрів від того ж світлофора вирішили перейти дорогу. Зупинились посередині, чекають. Ну а я собі їду спокійно. І тут один з них починає перебігати прямо перед моїм носом!!!! Я по гальмах і по сигналу, а воно стоїть собі і чекає свого товариша, поки той перейде. Дивуюсь таким екзепмлярам.І що йому дало те перебігання як і так мусить чекати?
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! в серпні на Сихові біля 96-ї школи на смерть збили дитинку 5-ти рочків - друга мого малого з садочкової групи.... взнала про це тільки пару днів тому коли сталася трагедія, ми були на відпочинку, а потім не казали виховательки, бо, напевно, бачили, що я вагітна, щоб не хвилювати.... досі до тями не можу прийти.... аварій багато стається, щодня по телевізору чуєш що хтось під колесами гине, а тут дитинка, яку знаєш.... мій малий ще до недавнього питався, чому його Юрчик не ходить в садочок..так чекав... Боже, так шкода і боляче, що через якогось...навіть слів підібрати не можу кого, що валило по дорозі між будинками з шаленою швидкістю, більше нема на світі такого солодкого чудового хлопчика... там зараз зробили лежачі поліцейські і 2 пішоходні переходи, але хіба ж пьяним уродам, чи тверезим уродам ті знаки про щось говорять...?
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! За такі слова на ДП банять. В Винниках сьогодні так само збили хлопчину, біг до школи. Маршрутка №40. Навіть якщо ти будеш мега-супер-обережний, знайдеться мурло, якому все пофігу, бо він мурло (((обережність, обережність і ще раз обережність (((
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! То вчора було "У Винниках маршрутка збила хлопчика: дитина у реанімації У неділю, 8 вересня, о 18.26 у Винниках, що біля Львова, на вул. Сахарова водій маршрутного автобуса № 40 скоїв наїзд на пішохода, дев’ятирічного місцевого жителя. Як інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, дитину у важкому стані госпіталізовано в реанімаційне відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги. Обставини ДТП встановлюються. Проводиться дослідча перевірка." Я звичайно побробиць цього ДТП не знаю, але виникає питання - а чому той 9-ти річний хлопчик бігав по дорозі без супроводу дорослих? Я не думаю, що водій маршрутки був нетверезий або навмисне наїхав на дитину. Це я до того, що медаль має дві сторони. Одне діло, що п"яний нелюд гнав по спальному р-ну на шаленый швидкості і не тямив як і куди їде. Але ж буває, що пішоходи і самі на дорозі виринають нізвідки. І тоді водій просто не встигає зреагувати вчасно. Звісно, дитини шкода, але не хто його зна по чиїй вині все сталося. Я сама не раз бачила як мама з дітьми і коляскою, чи то бабулька з торбами чи ще хтось там просто переходить дорогу в небезпечному місці, на червоне і т.д. А винен завжди буде водій( Сумно
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! але ми завжди впевнені, що це стосується НЕ нас.... тільки потім буває надто пізно
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! ??? Сьогодня перед школою...то якесь інакше??? дві сторони, звичайно, але ж чого ганяти по спальному районі 80, або навіть ті самі 60 повз пішоходи.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Я думаю, що справа скоріше не в швидкості (хоч у ній також), а у відсутності культури у пішоходів та водіїв. Іноді можна їхати і 20 км, але тобі таки хтось вискочить поперед носа, бо на його думку ти занадто помалу повзеш. І таких випадків купа. Чого варта лише їзда по вулиці Сихівській в р-ні ринку "Іскра" в розпал торгівлі. Всі несуться на маршрутку де собі хто хоче, бо йти до світлофора або тєжко, або ну його. Тут треба не лише пильнувати тих пішоходів, але й добре пильнувати машини попереду (а раптом хтось дуже мудрий перебігає дорогу і машина різко загальмує). А спробуй всіх і все впильнуй)
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Та, пішоходи взагалі не думають. Дуже часто вистрибують під колеса невідомо звідки. І часто навіть не дивляться чи водій їх бачить... Але я про інше прийшла написати. Нині їду по Чорновола, збоку їде маршрутка, водій відкриває своє віконечко і як... плюне... і прямо перед моєю машиною. Культура
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! нині близько 18.30 якесь чувирло на регульованому пішохідному переході при зеленому світлі для пішоходів підбив мого мужа (сильно вдарив машиною в ногу, не збив, на щастя). Особа чоловічої статі, звісно. "чоловік" сказати - язик не повертається, бо воно навіть не визирнуло у віконечко, а поїхало далі. Муж запамятав номер, писатиме заяву.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Ото, точно, часто йдуть по переходу, навіть не подивляться чи їде хтось, типу я правий, я йду, всі мають зупинитися. Добре як їде нормальний водій і зупиниться, але придурків ж хватає, а як якийсь наркоман чи пяний за кермом.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! ага, є. Там поряд були припарковані машини, і всі, хто бачив, були в шоці. Хтось один з тих водіїв дав свій номер мобільного
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! ну Слава Богу, все таки світ не без добрих людей!! Муж хоть цілий? треба звернутись до толкового адвоката
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! минулого тижня на науковій: їду, бачу пішоходи масово переходять дорогу, я дивлюсь на світлофор - мені зелене (відповідно їм червоне), я далі дивлюсь на пішоходів і все наближаюсь, люди далі йдуть прогулянковим кроком, я кілька разів глянула знову на світлофор, мені далі зелене, думала, може глюки не могла повірити власним очам, бо йшла не одна людина і багато. сумно
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! часто таке бачу на світлофорі біля Оперного - хтось один пішов на своє червоне, поки автомобілів не було, за ним ще хтось, і ще, і так ціла вервичка народу, аж тут і машини підїхали. Стадний інстинкт. Але найнебезпечніше коли за таким "стадом" іде людина, яка або розмовляє по телефону, або просто задумана, слідкує лише за спинами перехожих попереду, а на світлофор і не дивиться. І думає собі десь в підсвідомості - всі йдуть, отже зелене, і навіть не гляне чи не наближається авто. Просто зомбі!