Обережно, за кермом - чоловіки!

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем bora, 16 Квітень 2010.

1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки!

в Винниках "воно" на дев"ятці, тонавана навіть вихлопна, без поворотів, на швидкості 70 їхав...летів, десь дуже поспішав. На міст вилетів. За кермом сидів пацик років 18-20...ну мооожна уявити, що він віз дружину в пологовий...або щось таке. Так ризикувати...Нема слів
    підрізав і зупинив тебе?

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я питала даївців і інструкторів - виїжаючий з внутрішнього зобов’язаний пропустити тих, хто їде по зовнішньому. По правилу правої руки.
    Підрізав, я проскочила, він зупинився і я в дзеркалі бачила його мордяку, яка матюкалась і махала кулаками. А позаду купа машин вже на кільці...Мрак:girl_devil:
    Це все було дуже швидко і я вже думала, що та Тойота мене розмаже по торпеді.. Коли їхала по кільцю, то він не спішив і я думала, що він нормально пропустить, а він газанув прямо на мене:girl_mad:

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Та то гопота і бидлота. Не вірю, що в них щодня жінки народжують... А за те тонування в тому числі поворотників і стоп-сигналів я б машину відбирала - це потенційно небезпечне авто.

3. Маруся Іванова

сьогодня там само якийсь ваз, 110 чи 170, те саме, тільки сигналила я, навіть не зрозуміла для чого.

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Їхала я пару днів тому на трамваї і з вікна бачу, як машина виїжжає на зустрічну трамвайну колію та збиває мотоцикліста. Ніхто не постраждав,але сама ситуація! От куди так треба поспішати? І що ви думаєте? Водій вийшов? Ні, він від'їхав назад і зробив вигляд, що нічого не сталось. :girl_devil: жодного вибачення перед водієм мотоциклу. Нічого, що той впав, разом з мотоциклом? :girl_sad:

6. SoLana

SoLana Well-Known Member

Була вчора свідком однієї ситуації на дорозі. Вул. Кн. Ольги ( в напрямку з Сахарова до н. Цуму), на нерегульованому пішоходному переході водій субару ( був в лівому ряді) зупинився, пропускаючи жіночку, яка переходила дорогу зліва на право, а з права на всіх парах летів таксист на дев"ятці, я в той час нічого кращого не придумала і почала сигналити, він по гальмах, пішов "юзом", але не встиг зупинитися, дякувати Богу що жіночка таки зупинилась перед субару. Скажу вам це дуже небезпечна ситуація, особливо через такі більші авто як субару, видимість обмежена. А буває так, що переходять мами з дітками, і діток попереду пропускають...

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Тому не дарма в ПДР є пункт про обов’язкову зупинку на пішохідному переході, якщо хтось в іншому ряді зупиняється..

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Таксиста прибила б.. Ну хто, як не він, мав б знати які бувають ситуації..

8. allusya

allusya Well-Known Member

Це не стосується більшості водіїв. В мене був такий випадок на Науковій, я зупинилась, інший водій вирішив, що не варто, люди чудом не зробили крок.
    А як їхала з чоловіком на Сихів, чоловік зупинився, щоб пропустити дідуся, ззаду доганяє дев'ятка, не встигає затормозити і тікає вправо, при тому ще сигналив до нас, що ми такі-сякі.
    Я взагалі як бачу пішохідні переходи і людей поряд, намагаюсь скидати швидкість, хоча б тому, що і пішоходи бувають різні

9. Solomi

Solomi New Member

деколи буваю пішоходом, то боюсь машин
    деколи буваю водієм, то боюсь і неадекватних водіїв, і таких же пішоходів, які переходять дорогу на пішоході з високо піднятою головою і дивляться лише вперед , а не по сторонах (маю на увазі ті ситуації, коли інші машини можуть і НЕ зупинитись на пішоході - тоді капець)

10. Маруся Іванова

:girl_claping:то вам в іншу тему))))
    Сьогодні 5 годин вивчала Сихів, життя примусило ))) що я можу сказати, поважний мерс, чемно чекав поки я розвернусь непонятно як і непонятно куда поїду (бо на Сихові я перший раз була) а всякі дев"ятки, без по ворота, повертали, підрізали...Темна якась, дев"ятка, чи 99 скорше, зі спойлером ,закінчується на 26 ВС. Зустрінете - дайте в лоба водієві))). Дуже поширені повороти на перехресті без "поворотів"...
    вражень купа

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

їхала днями вниз по вулиці Гвардійській, а там унизу світлофор з коротким зеленим і досить велике перехрестя, тому за один світлофор виїжджають максимум 3-4 авто. Відповідно тягнучка ледь не з самого верху вулиці. Плюс вулиця неширока, а зі сторони руху догори багато припаркованих авто, тому ще вужче. Ну але всі чемно стоять, потрохи підсовуються донизу.
    А ж тут виїжджає якийсь пацанчик на крутому позадорожнику, виїжджає на зустрічну і на великій швидкості спускається донизу - правильно, де б то він чекав. Тільки заковика в тому що по зустрічній якраз почали підніматись авто, і йому, біднесенькому, не було куди подітись - перегородив цілій смузі дорогу і моргає правим поворотником щоб його пустили в праву смугу. Ну, що робити, таки пустили його, зустрічні проїхали. Але цьому нахабі цього мало - він знову виїхав на зустрічну, спустився до світлофора, постояв секунду на червоне, вирішив що його час важливіший і таки погнав на червоне, жваво підрізаючи трамвай, який мав нахабність проїжджати перехрестя на своє зелене світло. Не водій, а просто джигіт!

12. Rostok

Rostok Well-Known Member

треба було вийти і кинути їй прокладку через вікно!!

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

:tanksmile:

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А що, на Вашу думку, я маю кидати в вікно мужчинам, які себе ведуть по-хамськи і по-рагульськи?

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

15. Rostok

Rostok Well-Known Member

несподівано, але запозичу))

16. Artemida

Artemida Well-Known Member

Сьогодні злегка офігіла від мужичка, який на повних парах звертав з другорядної на головну, де дивлячись, що я їду йому назустріч. Добре, що завчасно пригальмувала, як відчувала, що "воно" не зовсім адекватне. А ще один на кінці Зеленої (на тих страшних ямах) кілька разів хотів мене обігнати і коли нарешті обігнав - заглох прямо перед носом:girl_haha: І нашо то було?
    Та і взагалі, за свій слабенький стаж водіння вже переконалась, що на дорозі стільки ненормальний водіїів.

17. Маруся Іванова

це життя )))

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

Є такі хлопи:) - їм тре бути першим :) сміхота. Згадала, на днях їхала я по вул. Вітовського в напрямку центру, попереду трамвай, є там ділянка, де відстань від тротуару до трамваю маленька, себто авто там не проїде. Чемно їду за трамваєм, і дивлюся -жене, фарами мигає, всьо його єство :bazar:прям кричить до мене :" давай дура, шо тормозиш, їдь!" Я вже дівчина психологічно до такого підготовлена:girl_crazy: - не реагую. Почав мене з ліва обганяти,перелаштувався в мій ряд ( я пригальмувала, впустила, мало лі - яйко може яке несе :) ) і... всьо, далі чемно їде за трамваєм... і треба було того цирку? а нє, на тому дійство не закінчилось - був другий на бусі, який вірив шо він чемпіон, таки був ним, бо їхав перший за трамваєм.

19. Rostok

Rostok Well-Known Member

там справді є невеликий відрізок де ширше і можна проскочити між трамваєм і тротуаром, але то що він рАгуль, навіть не спорю:girl_nea:

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

Свіжий випадок вчора. У нашому дворі машини паркують паралельно до бордюру або на спец. паркінгу. Але є екземплярчики, які мусять залізти колесами на бордюр. Ми цього стараємось не дозволяти, бо той бордюр включно з тротуаром і так дуже "ніжний", тому бережемо, щоб не пообвалювався завчасно.
    Так от вчора поважний 150-кг-й дядько на старому замурзаному джипі старанно заїхав на бордюр двома колесами. Це я бачила з вікна. Коли вже гуляла на вулиці, то ми з сусідкою підстерегли його ну і культурно зробили зауваження. А той мужик одразу почав хамити, кричати, що наступного разу поставить машину прямо під моїми вікнами і таке всяке. Жінка його збоку сиділа і підтакувала, що всі тут такі правильні і її чоловік ліпше знає як то треба паркуватися.
    Коротше смішно мені з того всього. Зачепили ми видно чоловіче его солідного хлопа (ну як то молоді дівки будуть йому вказувати, нє?:girl_crazy:)