Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Згідно правил ви неправі звісно, але те що культури бракує тому водієві - факт очевидний. Взагалі нашим водіям (при чому переважно чоловікам) бракує культури поведінки на дорозі
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! а як ДАІшник то не чоловік. Таких придурків і без форми багато. То просто такий попався. А скільки такого є. Я просто хочу зрозуміти, що чоловіками керує в такий момент. Явно не здоровий глузд, а потім такі оченята перелякані і ото," а я не зав". То ж не дітки неусвідомлені, а дорослі дядьки яким чимось затьмарило мозок, а ти потім пів життя лікуйся, якщо живим лишишся. Пиха та азарт - вороги за кермом, а особливо для чоловіків. ---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ---------- 12.4. У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год. Я думаю, що в даному випадку при їзді 50 км.год - я якраз і була в межах правил. А щодо руху по смугах - можна вважати, що обїжджала перешкоду, там не тільки ями, а й купа припаркованих авто, які тре обїждати. І доречі - з тим хто так спішив - стояли на кожному світлофорі поруч.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! пл. Ринок, взагалі, пішохідна зона! там навіть знаки висять то напевно ви їхали, і находу губи красили? А я як то побачив, то за рульом, чуть бритву в каву впустив :D:D:D Є ще одне важливе правило "правило 3Д" - "Дай Дорогу Дураку"
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! пл. Ринок і вулички навколо неї це різні речі, у пішохідній зоні не їжджу! таким теж під час руху не займаюсь
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! та я жартую але хотів би подивитись як ви рух регулюєте на пл. Ринок
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Ви могли і 5км/год їхати і нічого б не порушили. Це Ваше право, головне не > 60. От коли вже стоїть знак, що рух менше скількись там км/год забороняється, тоді так. А він якщо хотів їхати скоріше за Вас, то мав обігнати без порушення правил ДР.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! відкрию вам секрет, :shutup: навіть якби ви їхали <=80 ви б теж ПДР не порушили :ninja:
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! порушили б однак за таке порушення не передбачено штраф (штраф "починається" за перевищення швидкості на понад 20 км/год) тобто якщо йде мова про швидкість в місті шрафувати починають за перевищення швидкості понад 80 км/год
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Трішки не так. Це однозначно порушення правил, але перевищення швидкості на менше, ніж 20 км не обкладається штрафом.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Для мене найнебезпечніші водії це водії маршруток і сини, дочки олігархів(які думають що вони господарі на дорозі). Був в мене один випадок, я їхала в маршрутці в час пік, і водій маршрутки трохи підрізав крутелика на джипі, зауважую підрізав, не зачепив не вдарив, не пошкрябав... Зупиняється джип виходить той мужик і з кулаками до водія маршрутки, водій йому каже я ж просто тебе підрізав, той вибив скло біля водія дістав пістолет і почав йому погрожувати, люди в маршрутці в шоці до того мужика говорять щоб він заспокоївся і вийшла його дівчина і просила щоб він сів в машину... він сів і поїхав, причому задніх номерів у нього не було, а коли він стояв передніх видно теж не було. Чесно кажучи в мене був шок... Якщо б він зачепив його, то результат був би який... Що та дівчина робила поруч з таким чоловіком?...невже товщина гаманця закриває очі геть на все...
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! колись мала "щастя" їхати в авто з хлопчиною, який спокійно об'їзжав все, що треба і не треба по зустрічній смузі. і страшно дивувався чому це "ті придурки" його не пропускають. він щиро вважав, що раз у нього мерседес, то йому всі мають уступати... після цього я на дорозі завжди роблю "скидку" на те, що назустріч може їхати хтось, хто теж так вважає
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Це не секрет. Але Ви однозначно не праві, якщо маєте поняття у ПДР і тримали їх в руках, то Вам пояснювати не треба чого.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Знову згадала: Їде джигіт з дівчиною в авто і їде на червоний. Дівчина - Ти чого Він: - Я джигіт, мені можна. Їдуть далі, зелене світло. він зупиняє машину і чекає .Дівчина: - А тепер що? - А якщо зза повороту інший джигіт виїде? Як казав наш інструктор на дорозі є три діййові особи: ти, твоя машина і купа при... гм... нерозумних людей кругом.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Угу. Казав мій свекор "на дорозі діє правило 3Д: дай дорогу д... гм... нерозумним людям"
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! А що хіба по місту не можна їхати до 80км/г? Можна, в чому неправий?
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! 12.4. У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! А нащо тоді писати до 60 км.год обмеження? Якщо за наступні двадцять не штрафують - то не означає що можна їхати із порушенням. Ось вона логіка - дай тільки привід десь не дотриматись - одразу будуть не дотримуватись. Поясню на прикладі - якщо вас зупинять за перевищення, а ви будете їхати 82.км.год - то ви порушили не на 2 км,а на 22 - різницю відчуваєте? Ось вона чоловіча логіка за кермом.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Якщо я буду їхати у населеному пункті зі швидкістю 79 км/год, я буду оштрафований? Ні, відповідно, я щось порушив? Ні... Крім ПДР є ще КоУП Водіям його теж варто знати, дуже варто... Семе так! різницю відчуваю, а ви? А знаєте чому не штрафують?
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! Марна трата часу, для чого ж тоді ті правила, як Ви собі далі своє торочите? Навіщо писати чорним по-білому не більше 60? Мове йде не про , а про порушення правил.
Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки! не я то писав і не я приймав... питайтесь депутатів. А ви як їздите? до 60км/год чи більше? Бо пристали з буквоїдством... Технічний стан нових машин дозволяє їздити і з більшою швидкістю, без ущербу для безпеки. Тому це навіть добре що дають +20 км, бо 60 їхати дуже повільно. Хоча в кого старенька "копійка", тому і 30+ здається мега швидкість. Доречі перший в світі штраф(якщо не помиляюсь) був виписаний за перевищення швидкості, бо якийсь "джентельмен нісся по проспекту з шаленою швидкістю, аж 20км/год!" Тут ще треба пішоходів дисциплінувати, щоб не лізли під колеса... а то такі як "куріци" ніби спеціально кидаються під колеса.