Обережно! Форумні злодії!

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем levandivka, 19 Квітень 2012.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Обережно! Форумні злодії!

думаю, стояло скорше питання непорядності однієї форумлянки стосовно іншої)).
    цікаво почути думку другої сторони. Невже вона дійсно не знала, що це фотка Танюні?(С)

2. natorella

natorella Well-Known Member

ага, не знала))

3. kati

kati Well-Known Member

Хто особисто хоч раз бачив/спілкувався з Ірою-ніколи б не припустив що вона стиряла фотку ,ще й в сусідній гілці..

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

залишається сподіватися, що сталося непорозуміння, і найближчим часом все з'ясується...
    Бо від думки, що в тебе можуть щось поцупити давні форумчанки (а не зальотні комерсанти), робиться трохи не по собі...

5. Siania

Siania Love Life

Щоб такого не було, треба підписувати свої фото. Думаю це просто випадковість.
    А щодо того що ідеї крадуть - не переживайте, Таню, то є, було і буде завжди, головне що у Вас є СВОЇ ідеї, а ті люди що працюють на чужих - ніколи не доб'ються успіху і поваги.

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну чому..?
    Часто зустрічаю на ДП людей, які не дивляться на заголовки, вупше не дивляться. Пруть танком, бо ЇМ ТРЕБА. З чистим сумлінням. І в очі спокійно дивляться, як правильно написала Каті:
    Ну...
    У нас воліють вважати:
    http://www.youtube.com/watch?v=kPhbNE6Exg0

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

знаю і Таню, і Іру...сподіваюсь, що вони порозуміються,б думаю, що таки вийшло непорозуміння...
    п.с. на мою думку, Іра повинна роз"яснити Тані ситуацію в приват, а Танина справа написати чи ні, що ж насправді сталося на ДП...

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Танька, попідписуй свої фотки! це ж бИзнес! на форумі є ситуації ріЖні, і ріжні форумляни. Ти не одна стикнулась з чимось таким. Ніхто ж не хоче почати сам, кожен хоче прийти на готове, свідомо чи несвідомо, частіш за все свідомо і шось та й урвати з того, до чого вже були прикладені інші руці і мозги...
    На пригрітому і готовому простіше і легше як-не-як;) хто не згідний?:girl_cool::d23:

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Таню, підпиши фотки. Це раз. Форумлянку, яка фотку вкрала (ага, ага, не знала вона), забанити навічно, тему витерти. Це два.

10. Bogdanka

і ще, так про-всяк випадок, для "розумників":
    10 продавців посуду Люмінарк на Кідстафі оптом - це продаж на всю Україну, то навіть 15 - будуть мати свою клієнтуру.
    Троє продавців матрасів ВЕНЕТО на одних посиденьках - ніхто не заробить нічого і кому від того добре? НІКОМУ. Може собівартість теми вернеться і то... Тому, "нічьо лічьного, це бізнес" воно то так, але на словах, а в житті вміти заробити - не означає "вкрасти чужу ідею" чи прийти на готове тощо. Що нема інших регіональних площадок? Вагон! Але тоді треба шось зробити самому, а так усьо просто. Продавці, думаю, мене розуміють;)

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Може спершу варто вислухати і другу сторону???

12. terezka

terezka котяка-вишивака

13. Nata

Nata Well-Known Member

Може то я така дурна і чесна, але невже сумління не мучить? І думки в голову не лізуть, що то таки можуть вишукати, що буде неприємна ситуація?
    Ну і що то за ведмежа послуга собі?

14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

звісно.
    ждьомс...

15. Bogdanka

Та от так Нато, сумління в більшості людей, "особливо духовноооооооо багатих" то трохи не то, що воно собою являє...:) Чомусь:girl_in_dreams:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. levandivka

levandivka З яйцями...

Треба СП попкорну закалатати...

17. Nata

Nata Well-Known Member

Та бодай здоровий глузд мав би бути. Важко мені зрозуміти: нащо СОБІ шкоду робити?

18. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Думаю, що коли відомі фірми-виробники дитячого одягу ставлять логотип "Дісней" на костюми, мабуть якусь копійку десь платили. Я костюм купила за трохи багато копійок через інтернет.
    Да, я позичаю багато, наприклад ідею, що у зайців є вуха, а в грибочків шапочки:)

Щоразу, перед тим, як виставити фото в інтернет чи роздрукувати для показу клієнтам, я ОБОВ"ЯЗКОВО питаю дозволу батьків. Принцип в мене такий.
    Та ніц особливого не сталось... Роз"яснення я собі приблизно і так уявляю, бо ми вже не раз спілкувались на такі "делікатні" теми...Мені здавалось, люди завжди можуть домовитись, тим більше, що йдеться не про нафтовий бізнес)) Але ситуації повторюються. Так що я не те, щоб і здивувалась. Це найбанальніший момент. Клони своїх костюмів бачу часто, через те не вважаю себе генієм, котрого всі копіюють. Але торік забрала з прокату на Сихові багато своїх фоток, власне через те, що там були фото діток моїх клієнтів. Без дозволу.

Підпишу. У вільний від вигадування і пошиття костюмів час)) Поки його не маю. Якщо би знайшлась добра душа, котра допомогла би в цім - з радістю би скористалась допомогою))
    А витирати-банити не треба, в кожного свій погляд на бізнес і способи його ведення. Я абсолютно впевнена, що жодні юридичні критерії щодо ведення бізнесу тут не актуальні, більше того - безглузді. Я просто досить давно сподівалась на людське розуміння, все ж таки живемо майже поряд, хіба ж цікаво мати таке ж, як "за рогом"? Стосовно саме цього костюму - взагалі не люблю фабричні костюми, але це вже бажання клієнтів - таке як в мульті)). Хоча згодом я таки пошила іншу Білосніжку)
    Звичайно, я б теж хотіла.

Все вилазить... Не я вигадала, що костюми пропонуються в ПП, коли про них питають мене в темі. Я б до такого не додумалась) Але то інша тема до розмови, якої не дуже хотілось би. Трохи бруднувато. Мені клієнтів достатньо, кажу абсолютно відверто.

Вибачте, що так багацько накалякала, просто тільки но з роботи прийшла, начиталась)) Трохи забагацько брудної білизни повивалювалось, прямо в тему "розборки на ДП" треба))) А я туди щось не дуже хочу... Мені тре шити))

19. Siania

Siania Love Life

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Як хочеш то я підпишу. То не складно.

Але значно цікавіше коли потім знаходяться унікуми які затирають підписане. В мене тричі крали знимки маків і вже не пригадаю скільки разів мил.
    Спершу то шалено злило, а зараз вже просто не звертаю уваги. Як люди крадуть моє, значить самі вбогі на розум і фантазію, і моє таки гарне, як хочуть вкрасти. Був випадок, що дівчинка групу ВК зробила де 50% моїх мил, а решта інших миловарів... Мені стало шкода її, бо мало виставити знимку чужої роботи, її ще треба зуміти зробити як буде замовлення, а ціни вона поставила смішні (10-20грн).