Новoрічні та Різдвяні костюми

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Borodinka, 8 Грудень 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Новрічні та Різдвяні костюми

Шкода, коли дитячу красу так нещадно замальовують. Най і для сцени. :girl_sad:
    Точно не зрозуміти. Навіть якби в мене доня була, то я би все одно не хотіла її перетворювати на страхополох. Ти впевнена, що розуміння залежить від того, хто в тебе є? Бо по вулицях і дорослі в такому вигляді ходять.

Останнє редагування: 25 Грудень 2009
  2. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Відповідь: Новoрічні та Різдвяні костюми

Ви, щойно порівняли мою дитину з страхополохом.., дуже прємно, дякую. Ніхто її на "таке" не перетворював, всім в групі, а в тому числі і завідуючій сподобалося! Негоже такими словами про дитину висловлюватися. А зрештою в кожного своє бачення світу.Наразі це тільки мені вирішувати, як і що робити! В такому вигляді, я її дозволяю тільки знаходитись на сцені!

3. Відповідь: Новoрічні та Різдвяні костюми

Лілю!Ніколи не думала ,що ви зможете обізвати страхополохом чужу дитину.Чи то неприязнь до мами???!Не можна бути такою категоричною,словом теж можна болюче вдарити....А ще говоримо про любов один до одного...А-Я-Я-Й!!!!:girl_blum::girl_blum::girl_bye:

4. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Пастушок:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування модератором: 30 Травень 2010
  5. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

А в нас була киця і маленька тігра, потім дівчатам в школі так сподобалось що в нас брали костюм на вступи , та собі такий робили :)

http://s004.radikal.ru/i205/1007/d3/e4579059407c.jpg

6. cherri

cherri New Member

Дівчата! Підкажіть де у Львові можна взяти на прокат костюм Джека Горобця для дорослого. Дякую!

7. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я сюди ,поняття не маю де шукати. Мені треба на пергші числа грудня костюм танцівниці кабаре і ковбоя. Де взяти підкажіть?

8. enigma

enigma Well-Known Member

У Львові є прокат костюмів, на Джерельній, я там брала. Лінк на сайт не даватиму, бо буде як реклама.

9. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Бачила ще костюми також на Горбачевського знизу і по вул Костюшки

10. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

Так, на Костюшка Джек Горобець є точно (він у вітрині стоїть), та й ціни там меньші, ніж на Джерельній.

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А де саме на Костюшка той прокат, хоч номер будинку скажіть. Якщо це буде як реклама ,то напишіть в карму.

12. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

Навпроти інфізу (а точніше, навпроти смітників :girl_haha:)

13. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Сьогодні, прогулювалась і побачила ще один магазин, де є костюми, правда, не заходила, тому незнаю чи для дорослих чи для дітей.
    Городоцька навпроти костелу, детальніше можу в пп