Відповідь: Новорічні бажання А Я хочу-свою квартиру або будиночок; Хочу аби ми нарешті поїхали відпочивати за кордон; Хочу навчитись їздити за кермом; Хочу аби чоловік купи нову машину; Хочу аби Всі були здорові(Аби в Доні пройшла алергія і зникла гемангіома..і я ніколи-ніколи про це не згадувала...) Хочу жити в заможній Україні! Хочу аби в усіх мрії збувались ,але лише ті...які не шкодитимуть ближньому...
Відповідь: Новорічні бажання А я капризна, хочу тільки чудес. Хочу щоб мій брат випросив в Бога чудо - зцілення важкохворого синочка. І ще одне чудо, правда заднім числом,- щоб в Єви була оскома на яблука.
Відповідь: Новорічні бажання Хочу навчитись любити Бога, дітей, чоловіка і себе. Хочу навчитись розуміти чого Бог від мене хоче.
Відповідь: Новорічні бажання Хочу в першу чергу здоров"ячка своїм найріднішим і найкоханішим людям!!! ЕХХХ, хочу терпіння, його так часто не хватає! Ясне діло, що хочу супер класну фігурку і зовнішність! Ще хочу будинок! Хочу машину! А для того ще хочу навчитись на ній їздити а бо нехай машина, а потім і навчусь! ---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- І я цього хочу, а то негативні думки інколи в такі дебрі заводять!)
Відповідь: Новорічні бажання Хочу здоров'ячка собі і своїм рідним! Хочу зустріти своє кохання! Хочу відчути радість материнства! Хочу квартиру! Хочу казки! Хочу в Єгипет! Хочу підвищення зарплати! Хочу ще більше друзів! Хочу радості від життя!
Відповідь: Новорічні бажання Хочу Лексус!!! Червоненький такий, з біленьким салоном... кабріолетик щоб отак їхати літом, вітер у волоссі, темні окуляри і музика на повну... Ааааааа!!!! ХОЧУ!!!!
Відповідь: Новорічні бажання Хочу здоров"я і довгих років життя синочкові, батькам чоловікові і собі. Миру, злагоди і любові в сім"ї даху над головою і хліба на столі. Щоб ми любили Бога, один одного і Бог був посеред нас. Хочу приносити радість всім хто мене оточує і щоб всі оточуючі приносили радість мені. Хочу радіти всьому, що в мене є. Хочу, щоб ми з чоловіком мали можливість забезпечити і своїх дітей і батьків і щоб вони не мали потреби забезпечувати нас.
Відповідь: Новорічні бажання бажаю саме головне здоров"я мамі, бабусі, щоб племінничка вже нарешті хворіти перестала, напевно здоровя-це саме основне чого я хочу побажати в новий рік близьким,знайомим і всім всім всім!!!! і собі також) а ще маю дві мрії матеріальних - айпод і йоркширський терьєр!) надіюсь вони збудуться!)
Відповідь: Новорічні бажання Бажаю хорошого-прехорошого настрою, здоров"я, сімейного благополуччя!! А буде то, то й будуть і машина і все, все, все.....
Відповідь: Новорічні бажання Бажаю всім міцного здоров'ячка. А нашій сімейці взаєморозкміння , благополуччя і маленький ( але свій) будиночок в Новому році.
Відповідь: Новорічні бажання Може відновимо темку? ---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ---------- Я почну Хочу здоров’ячка собі і рідним, хочу, щоб моя братова народила здорову дитинку, хочу, щоб у моєї похресниці склалася гарна доля, хочу кохати і бути коханою, хочу тільки позитивних і гарних змін, хочу подорожувати, хочу радості і маленького чуда!
Відповідь: Новорічні бажання Я хочу, щоб в НР всі близькі були живі, здорові і щасливі. З матеріального - підняти дах, добудувати 2 кімнати, можливо, в одній зробити дитячу...Поступити на дві магістратури, бути мудрою жінкою своєму чоловіку..Ще хочу, щоб мамі вдався розмін квартири, допомагати їй з переїздом і ще дуже хочу побувати в неї на весіллі - вірю, що в новому році мама знайде своє щастя...Хочу вибирати речі племінниці, якої поки що немає в планах сподіваюсь, що в Господніх вже є...Отака я хочунка
Відповідь: Новорічні бажання а я от недавно зрозуміла, що вже маю все, що могла хотіти тому єдиним моїм новорічним бажанням буде, щоб всі стали хоч трішечки щасливішими, ну і звичайно щастя, здоров'я всім своїм близьким