Відповідь: Новорічні бажання Дуже-дуже хочу, бажаю та мрію: - щоб здійснилася наша з чоловіком велика-велика мрія - завагітніти, виносити та народити здорове малятко; - щоб Бог подарував міцне здоров'ячко для усіх рідних мені людей; - щоб у всіх дівчаток, родин, сімей (в першу чергу, тих, що "сидять" у Посиденьках), які так мріють про немовлятко, нарешті збулася їх найзаповітніша мрія!!!!!!!!! А матеріальне усе додасться, основне, - мріяти правильно та сильно-сильно, з вірою у серці та Божою поміччю і ласкою
Відповідь: Новорічні бажання Мої мрії: - здоров*ячка, миру і взаєморозуміння батькам, рідним і нуджаючим; - гармонії у нашій сім*ї; - захистити своє дослідження; - купити задумане авто; - отримати задуману роботу; - відпочинок у Індії чи Греції.
Відповідь: Новорічні бажання - Хочу разом з єнотами левандівки помолитись коло Стіни Плачу. - Хочу нічого не робити і похудати на іщо 20 кг
Відповідь: Новорічні бажання Ой, всі так глобально мріють У мене мрії набагато матеріальніші: -хочу піч - вбудовану, крутезну,з грилем; -хочу Діанці качельку у дворі; а тепер нематеріальні: -хочу розуму моєму чоловіку; -попрошу мамі здоров'ячка; -нарешті побачити море;
Відповідь: Новорічні бажання Це мої минулорічні бажання.... Нажаль вони не змінились.Хочу те саме.Бо ,на жаль, цього року знов втратила близьку людину-бабусю, і маленька моя має проблеми із здоров"ячком.....Тому прошу і хочу теж саме ,що просила минулого, але на жаль бажання не збулось...Вірю , що наступний рік для нас буде щасливим і вже БЕЗ ВТРАТ(бо за останні 3 роки втратила дуже дорогих людей - друга, тата, і бабусю).
Відповідь: Новорічні бажання аналогічні бажання..тілько мені -6кг трішки менше,але більше вже нічого не хочеться,лиш би ті 6кг лишилися в цьому році,бо вже в другу пару зимових штанів не влажу
Відповідь: Новорічні бажання Молюсь за те щоб в наступному році Фаріон стала міністром освіти України.
Відповідь: Новорічні бажання А переформулюйте своє бажання, постарайтесь не використовувати "не". Для прикладу, "Щоб усі рідні і близькі завжди були поруч", або "З моїми рідними і близькими ми завжди разом", або ще щось...
Відповідь: Новорічні бажання Ага, я теж знаю ту фішку Наш мозок не розуміє частки "не" і коли ми собі будемо казати "НЕ їсти,НЕ їсти", то автоматично ще більше думатимемо про їжу. ТОму треба собі казати наприклад:"я сита...я сита", або так (при загадуванні бажання) До речі, такий спосіб висловлення бажань чи установок працює значно ефективніше
Відповідь: Новорічні бажання а я так хочу спокою....гармноії з собою і визначеності від себе!!!!!!! хочу,що діти були здоровими і розуміючими... хочу,щоб в новорічну ніч я і далі вірила в чудо.... хочу власну квартиру,а ще краще - невеличкий будиночок біля Львова, затишний садочок довкола, собаку,обов*язково велику і машину...Шкоду Фабію...ех.... "мечта сбывается..и не сбывается...любовь приходит к нам" Так хочеться,щоб хоч щось з того всього збулось.......
Відповідь: Новорічні бажання Щось згадалося: "Мечты-мечты! В чем ваша слабость? Ушли мечти - осталась гадость"
Відповідь: Новорічні бажання Я хочу , щоб близькі і рідненькі люди були здорові Хочу ще двох здоровеньких діточок Хочу побачити у цьому році свою сестричку і племінників (дуже--дуже) Хочу стабільності для України Хочу миру у всьому світі Хочу працювати за фахом Хочу здобути другу вищу Хочу щоб було менше сліз і біди у світі
Відповідь: Новорічні бажання Я, дуже, дуже, дуже хочу у 2011р. народити в термін здорове дитятко Хочу, щоб мене нічого не боліло Хочу насолоджуватися вагітністю, а не думати про те, що мене щось болить Хочу, щоб всі мої рідні люди були здорові Хочу закінчити ремонт в квартирі Хочу просто бути щасливою
Відповідь: Новорічні бажання хочу малятко хочу щастя всім і мудрості тим, від кого щось в цій країні залежить (всім тобто) здоровя близьким
Відповідь: Новорічні бажання Загадаю Здоров'я усім близьким. Нам стабільного достатку, впевненості в майбутньому та завжди гарного настрою і стати батьками в 2011 році
Відповідь: Новорічні бажання Хочу міцного здоров"я для усіх рідних. Хочу народити дитину(а завагітніти можна ще до Нового Року). Хочу стабільної і високої зарплати для чоловіка. Хочу знайти роботу. Хочу власну квартиру, або особняк. Хочу максимум радості і мінімум смутку. ХОЧУ ЩОБ ВСЕ БУЛО КЛАСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!