Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Цукати дуже легко робляться - я знімаю з лимонів і апельсинів всю шкірку цілком, разом з білою частиною, ріжу на дрібні квадратики і варю годину, тричі міняючи воду - річ у тім, що цитрусові обробляють такою хімією, що краще, щоб вода її максимально витягла.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Дівчатка а як ви готуєте стейки лосося?просто обжарити на сковорідці?Чи є якийсь інший смачніший варіант? Ніяк не можу визначитися з НР меню... Думаю зробити Цезар, тільки сумніви беруть то ж треба листя салату, а який він той салат зараз?певно напханий всім і ше й як трава...чи ні?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Я стейки смажу на сковорідці з мінімум спецій, обмазую оливковою олійкою і смажу, інколи мариную перед тим в соєвому соусі з перцем. Коли маю більший кусок то запікаю в духовці.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню І у нас стейки будуть на новорічному столі. Робитиму їх на грилі в мікрохвильовці. Перед тим замариную (оливкова олія, лимон, суміш перців, базилік, сіль, цукор, імбир, розмарин). Зроблю також вершковий соус зі спеціями. Лише гарнір придумати якийсь цікавий і не звичний. Може пюре зі селери?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Лимон краще не давати в маринад до червоної риби а поливати вже готову рибу.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню мені більше подобається запікати у фользі в духовці, а наприкінці розгорнути, щоб зверху утворилася скоринка.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Його робиться просто, але він подається як окрема страва. Індика в ньому не готується. Найбільше мені смакує соус з журавини з цукатами і соком помаранчі. Можна ще додати горіхи. Беремо 500 грам журавини, засипаємо 1/4 скл цукву і заливаємо 1/2 скл помаранчевого соку (свіже витесненого). Ставимо на вогонь і даємо закипіти. Ягодин повинні потріскати але не розваритись. Тому весь процес варіння займає хвилин 10. В кінці додати жменьку цукатів або горіхів. Все!
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню спекла я сирний штолен, ням нямка страшна, смак дуже яскравий, дякую Касі за перепис!!!!!!!! от правда сирного смаку я практично не відчула, чи то просто замало на пробувалась. відрізала манюню дупку від нього, тепер не знаю, куди себе подіти, щоб він нікуди не втік. ну нічого їсти не можу такого, а яке воно смачнюче, мммммммммммммм
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Людоньки, ви так розписуєте, що і я спробую спекти. Це по цьому перепису?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню я до лосося не даю нічого, навіть солі. Головне, щоб був якнайсвіжіший! Смажу на сковороді без олії.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню я печу в духовці, на бляшку даю каплю олії. самі стейки посипаю лимонним перцем. безпосередньо перед подачею чи вживанням поливаю соком лимону.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Ну молодець! Я би сказала так, що роль сиру в ньому - це пом'якшити структуру, щоб він не був забитим. Правда? Якийсь такий смак має ненабридливий, що їв би і їв...
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню І я спекла дві штуки! Запах, вигляд і смак суперові!!!! Касю, дякую за перепис Всім вділила по кусочку на пробу, решта замотала в фольгу і думаю, де б то сховати, щоб не знайшли. Тільки чоловік допитується навіщо штоллен вистоювати тиждень-два, як він і так добрий. Поки аргументів не знайшла.
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню клас. я в шоці. ну то ж треба щоб так пішло в народ я тішуся.)) колись ФІяна назвала мене : Касьою, яка запровадила моду на торбинки для білизни і штолени клас пра?
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню Не знаю як хто, але я коли щось роблю за Касіними рецептами, то мені все вдається. Бо толково розписано і випробувано. Шарунка та Касюнька, шо там казати... пс Най її малинько похвалю:rolleyes:...
Відповідь: Новорічне та Різдвяне меню дівчата, хочу теж спекти штолен, не маю рому. чи можна його чимось замінити коньяком, віскі чи ще чимось порадьте? бо мій не втигне до різдва настоятися