Новонароджена дитина не відпускає маму від себе. Організація ГВ у перші тижні після пологів.

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем SuperRhino, 21 Квітень 2015.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Приєднаюся до розмови. Дівчата, я зараз в одній руці може піднос нести з чимось, в іншій малого і ще ногою світло вмикати і клямку дверей відчиняти.
    Авторці теми хочу сказати стосовно порадників, вони будуть завжди і просто треба навчитися адекватно реагувати. Мамцю рідна, скільки разів мене порівнювали з коровою: жирне в мене молоко чи не жирне. До місяця малий висів на циці, то було не жирне. Після того як зважили його і в півтори місяці малюк важив майже два кіло, молоко відразу стало жирне))))
    Стосовно готування і прибирання, якщо чоловік не вміє, старайтеся щось елементарне зробити вечером, коли чоловік вдома. Я перші місяці їла дуже просту їжу. Могла шматок кролятини відварити з морквою і їсти. Часу багато не займає, щоб таке приготувати. А потім все внормується, стане легше. Мене виручала качелька, така як шезлонг, в розетку. Малого клала, він там люлявся і дрімав. Я могла за той час попрасувати. Потім навчилася встигати щось зробити, коли малий спить. До речі, вдень ніколи з дитиною не спала, хоч і хотілося. Потім не могла відійти від денного сну, голова боліла. Але всеж-таки рекомендувала би поспати вдень, якщо є бажання. Так, щоб довго не писати. Все буде добре. Годуйте свою дитинку цицею і насолоджуйтесь моментами материнства, бо час так швидко біжить, а по господарству все потім наверстаєте.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

• Смішно Смішно x 2
  4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Останнє редагування: 13 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  5. Almariel

Almariel Well-Known Member

Та всьо норм! "І" - то сполучник при перераховуванні 4-х букв: С, Л і Н, Г.

6. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Я ще поки майбутня матуся, але вже теж отримала перли, що дурника тре давати, бо діти спокійніші будуть. Вже мене і питали, чи пляшечки я малим маю? І вже там список продуктів, що покращують лактацію, мені озвучили (ну проти нього нічого не маю, бо горіхи, халву і компот з сушки я люблю). І те, що молока в мене на двох діток не вистачить вже теж мені сказали:girl_cray: І що догодовувати треба буде обов'язково:girl_cray: А я вірю, що все у нас буде добре:girl_yes2:
    Ох, єдине, чого я боюся, так це дати раду одночасно двом діткам. Якщо вони будуть хотіти постійно висіти на циці, то не знаю, як то все організувати. А ще якщо мої зайці будуть малими такі, як були я і чоловік...:girl_haha:То прощайте тихі ночі і дні;) будем співати (читай плакати) разом:girl_haha:

• Подобається Подобається x 1