Відповідь: Новинки на посиденьках ні не бачили, Каті, позич свою лупу мені..... а як здогадатися , що там той офтоп дійсно написаний???постійно перевіряти кнопкою???
Відповідь: Новинки на посиденьках Якщо кнопки нема, значить під нею ніц нема. Нащо ставити кніпку, без вписування тексту під нею?
Відповідь: Новинки на посиденьках А ще я помітила нові картиночки в оформленні сайту. Дякую! ггг оффтоп )))))))))))))))
Відповідь: Новинки на посиденьках Ой... сподіваюся, вони ненадовго й скоро буде щось красивіше. Ці теперішні мені нагадують оцю статую.
Відповідь: Новинки на посиденьках Я оці мала на увазі. а тамті - так, як я часто буваю на головній... хай живуть
Відповідь: Новинки на посиденьках в себе бачу тільки з буквами ОФФ -ОФФ, а не кнопкою...ще одна проба
Відповідь: Новинки на посиденьках Але це тільки у свому повідомленні так можна. Було б класно, якби я могла додати такий коментар/оффтоп до попереднього повідомлення і він так би ховався за кнопочкою
Відповідь: Новинки на посиденьках Ще кілька хвилин тому зображення були інші. Не ті дівчата, а жовті чоловічки.
Відповідь: Новинки на посиденьках а я не бачу таких панянок..., О, заодно новинку спробувала. цікаво.
Відповідь: Новинки на посиденьках Вітторіє, на головній сторінці, внизу є "додатково". Ті панянки там оселилися.