Якби була можливість її прибрати (муху смислі) - може, в індивідульному порядку (скажімо, щось нацикати в налаштуваннях) - дайте знати. Вже писала, в мене від неї мігрень починається - не справляються мої вочи і з мухою і з буквочками одночасно.
Погоджуюсь з дівчатками, модератори, приберіть, будь-ласка ту муху бо навіть форум читати не хочеться, відволікає і дратує страшенно!!!!!(Шось я сьогодні дуже зла і недобра).
Мені перший день муха подобалась, а сьогодні вже дратує...шановний модераторе MARTINI, розумію, що вам подобається трохи похуліганити, але вже пожалійте нас дівчат, поки ми на мітли не сіли
Ціхо. Модератори тут ні при чому) то в адміна забаганки) казав може б то ще пару тарганів запустити Як на мене то ліпше мушка) чи мух.
Муха, вона і в Африці( тільки там вона це це) -муха і шукає або ге, або мнєсо, щоб на нього наге. Всьо уходю бистримі скачкамі
Ой, а ми його ще й понизили в званнісоррізавтра точно тараканчики налізуть... Ліпше без комах...бо буде бунтНа ЛФ нема, що за дискримінація?
Прикольна муха Такий собі милий хатній улюбленець (ми ж називаємо ДП своїм віртуальним домом, то ж мусить в нас бути якась тварючка ). Най си повзає тихенько --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2015 --- Є Муха там теж собі повзає, нікого не чіпає
зі мною певно щось не альо. Я її не помічаю. Коли спеціально приглядаюся - бачу що є. І не треба казати, шо я сліпа і лінзи пора міняти Я просто спокійна, як удав, і такі дрібниці мені не роблять погоди
Чесно говорячи мене також відволікає ця муха від читання посиденьок. Я думала вона більше як на день не затримається, а тут уже 3 пішов.)))) І справді чому іменно муха а не якийсь метелик? В кого такі асоціації з весною?
вже не смішно, перше квітня пройшло, чо муха далі лазить? --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2015 --- ггг, уявила собі коровку на дп