Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Якраз зайшла сюди щоб про нього написати. Дійсно жах, навіть було бажання просто вийти ззалу.

2. lawyer

lawyer Member

і я також!
    фільм нууудний! дуже-дуже! переклад російський, українські титри появлялися час від часу.
    змісту у фільмі практично нема, якоїсь основної думки я так і не зрозуміла.
    люблю Паркер, але цей фільм явно не додав їй балів.
    Не рекомендую!!!

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

"Шкіра в якій я живу"
    В мене враження двояке - фільм нестандартний це точно, тримає в напрузі весь фільм, сюжет і актори суперові, але ось розвязка важка для сприйняття особливо для мене. Від Альмодовара звичайно не варто чекати попкорнового екшену.
    Подивитися варто однозначно.

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Подивилася "Друзі по сексу". При тому , що Тимберлейка не люблю, акторка теж не впечатлила, від перегляду отримала задоволення, якісне кіно, особливо, якщо порівняти з купою мотлоху, яке виходить останніми роками під назвою "романтична комедія".
    Ніби і сюжет передбачуваний, і актори "не мої", але знято динамічно і цікаво)

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Альмодовар, мій улюблений. Але тепер не можу дивитися, бо занадто переживаю(

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дивилась вчора в кіно "Ромовий щоденник" з Джонні Депом. 20-30 роки 20 століття, Пуерто-Ріко. Джонні - журналіст. В цілому фільм непоганий - гарна картинка, актори приємні, часом навіть сміялась, вийшла з залу цілком задоволена. Але вже потім призадумалась - а про що власне фільм? Романтичної лінії, як такої, немає, революційні настрої Пуерто-Ріко передані слабенько, особисті емоції головного героя теж якось не розкриті...Одним словом, подивитись раз, одержати задоволення і забути)))

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

"Скільки в тебе?.." - нудно було таак! Не знаю, як змогла перші 20хв висидіти. Разів 5 збиралася вимкнути, але вирішила, все-таки, оцінити фільм. Примітивно.

7. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

"Зараза".... більш дурнішого фільму мабуть не дивилась... без сюжетної лінії... без головного героя... депресивний, нудний, деколи неприємно-страшний.... шкода було 2-ох годин на таке....

8. odree

odree Well-Known Member

З четверга в кіно йтиме фільм "Головне не боятися". Так сталося, що я його вже бачила, але в російському перекладі. Фільм мені дуже сподобався, правда не обійшлося без сліз :sad:

9. Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

"Кіт у чоботях" - дуже навіть варто! :girl_yes2:
    Класний, веселий, захопливий мультик. В головній ролі - котик зі "Шреку". Чесно кажучи, навіть не сподівалась, що отримаю стільки позитивних емоцій від перегляду мультфільму..
    Особливо раджу подивитись усім любителям котиків [​IMG]

10. Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

"Час" - такнічо.
    В головних ролях - Джастін Тімберлейк і Аманда Сейфрід (гарна дівчина, яка по всьому фільмові бігала-втікала від переслідувачів на височезних каблуках і в короткій спідничці :connie_pull-pigtail).

Трилер ("накал страстей" десь приблизно такий, як у мультику "Кіт у чоботях"). Фантастика. Задумка непогана, але, як на мене, є купа прогалин і недоробленостей у сценарії.

Загалом фільм можу оцінити десь на "4-". Грошей не шкода. Але от друзі, з якими я ходила на цей фільм, оцінили його як "муть" :girl_crazy:

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І мені сподобався, але не зовсім дитячий:)

12. Dominika

Dominika Well-Known Member

також ходила на "Час"("Время" - рос.). Мені дуже сподобалось. Сюжет небанальний, весь фільм сидиш в напруженні, ну і , дівчата, Тімберлейк, "шо тут сказать"))), окраса(для мене) будь-якого фільму:girl_blush2:

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Сьогодні ходила зі своїми хлопцями на "Пригоди Тінтіна: Таємниця Єдинорога". Сюжет цікавий, картинка гарно промальована, якісна, тобто від 3D очі не болять. :girl_cool:

Єдине, що можу сказати, що все ж таки це фільм більше для хлопчиків, хоча в залі були і дівчатка, ніби всім сподобалось.

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Зовсім не сподобався мульт. Явно програє Шреку. Намудрили забагато.

15. sunset

sunset Active Member

"Кіт у чоботях"- раджу, дуже-дуже мульт сподобався, мені з чоловіком цікаво було- ще досі сміємось з приколів, але жарти такі не дитячі, хоч в залі багато було малечі))

16. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Фільм "Ромовий щоденник"/The Rum Diary з Джонні Депом - ми з чоловіком, ще трошки, і заснули б....На загал, було цікаво лише кілька моментів, фільм "витягують" Джонні Деп та красуня Ембер Херт і просто шикарний образ п"яниці-бродяги Джованні Рібізі, ще сподобались пляжі та гарненькі машини 50-х років...ну і все,напевно.

Цікаво, що думають інші:girl_in_dreams:

17. lawyer

lawyer Member

вчора переглянула цей фільм. загалом сподобався! переклад російський, титри українські. жанр - мелодрама, поєднана з комедією. фільм описує поведінку дівчини (Кейт Хадсон - люблю цю акторку:)), яка дізналася, що у неї рак. фільм плаксивий, але жартів достатньо, деколи вони були аж надто "американським гумором"

18. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

моя скромна думка : 90% з того, що йде в кінопрокаті -примітивізм, якщо не сказати грубше (+ заплатити досить немалі гроші за перегляд).
    на щастя є можливість подивитись дійсно щось вартісне онлайн в неті

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І нам мульт сподобався - цікавий сюжет, графіка дуже реалістична, на фільм схоже. Мультик хлопчачий з морськими пригодами, хоча Ярці також сподобався, на тверду 4.

20. Barbie

Barbie Well-Known Member

Ходила вчора на "In time"(Час). Фільм сподобався, не такий вже банальний та ідея загалом хороша. Тобто нема дуже великої філософії і головна ідея проста і зрозуміла. Аманда більше подобається блондинкою, а Джастін лапочка:girl_tender:Сподобався як актор, думала буде гірше:)