Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

вчора були в "Ашані" на "Жахливий Генрі" - ЖАХЛИВЕ кіно...майже всі герої кричать одне на одного,принижують,зовсім не смішно,ніякої моралі...ще й все це у форматі 3Д...нащо???
    нікому не раджу...я обурена,донечка незадоволена...прийшли додому - включили Альфа...

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Подивилась фільм"ЗАРАЗА",(Зараження)2011р.-фільм про вірус,яким заражуються люди і починається пандемія, нескажу, щоб сподобався,але для одноразового перегляду підійде.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

4. sunday

Heureuse не лишайте Петросяна без роботи...

5. Heureuse

Heureuse вірю...

6. sunday

Heureuse :girl_yes2: слушаю и повинуюсь.:girl_wink:

7. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Дивилися з чоловіком недавно фільми "Вагітний" - жах повний:sad:
    і "Друзі по сексу" - сподобався обом, вкінці від емоцій навіть всплакнула:)):girl_tender:

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ми з Рибою ходили на Піну - мені не дуже сподобалось
    я, як палкий любитель танців, очікувала на фільм-феєрію, а вони, та трупа Піни, все більш кривлялись, ніж танцювали
    за такі "танці" я б відправила їх на "вечірню хореографію":girl_feminist:

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дивилась з Дженіфер Аністон "Невыносимые босы" и "Фальшивая жена". Легкі для перегляду фільми, перший дивитись без дітей:girl_crazy:

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

дивилась вчора, так собі, такий зірковий склад акторський (Гвінет Пелтроу, Джуд Лоу,Мет Деймон, Кейт Уінслет), а фільм ну зовсім мене не вразив, ледве до кінця досиділа.

11. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Також вчора цей фільм дивилася. Фільм в дусі "Америка врятує світ". Для одноразового перегляду таке нічого, але більше я б не дивилася.

12. TUCR

TUCR Well-Known Member

І я дивилась цей фільм, такий нічогенький, також всплакнулось в кінці:girl_tender:, а ще давилась "Очень плохая училка", також не погане кіно.

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А ми минулого тижня дивились "А скільки в тебе?", чоловікові сподобалось, а мені - ні. Посміятись є з чого, але фільм не має моралі...типу можна переспати із 20-ма хлопцями, нічого поганого в цьому нема, тому дівчата не думайте головою, спіть з ким хочете і коли хочете...

14. Ная

Ная Well-Known Member

Дивилися сьогодні в кінопалаці фільм "Мушкетери",сподобався. Гарно підібрані актори,оновлений сюжет,варто подивитися.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

А мені не пішло...Два рази пробувала дивитись, більше ніж на півгодини мене не вистачило...такоє.

16. in todash

in todash Active Member

А я таки додивилась. Мученицьки, але додивилась. Не сподобалось.

Із останніх новинок - дивились із коханим "Реальну сталь". Мені сподобалось)) Незважаючи на те, що всі події досить передбачувані (мабуть, непередбачуваність в теперішніх фільмах, - явище рідкісне), фільм хороший, - і на роботів подивитись цікаво, та й історія сама добра і з хорошим кінцем)

17. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

також сьогодні дивились-сподобався,хоча спочатку не дуже хотіла на нього йти :)

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Смішний,класні актори,але не для нашого менталітету точно.Трохи переборщили вони...
    "один день"-класний!класний!
    "спляча красуня"(2011) так як і "студентка по виклику"(2010)-змістовні,непогані, але мені заважкі,на "любітеля".

---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ----------

"Вдребезги"-думала, що змістовний, а виявився все ж жорстокий тупий фільмец

19. odree

odree Well-Known Member

Дивилися вчора "Як вона це робить". То просто жах. Тупий, нудний і т.п. Фільм на 2, не рекомендую.
    Коротко про фільм. З рекламки передбачалося багато сміху і кумедних моментів - було лише 2-3 таких моменти і все, решта все тупі розмови. Нудота. Сара Джесіка Паркер - вже геть висохла, на неї аж страшно було дивитися, ну і для цієї ролі вона геть не підходить. Пірс Броснан - теж невідомо яким чудом опинився у цьому фільмі, явно не його размєрчік :) Одним словом - фільму фуууууууу

20. cream

cream New Member

ходили на "У чужій шкірі" чи "Шкіра, у якій я живу", дуууже сподобався, не стандарт, а я таке люблю