Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

"Нестерпні боси" - фільм на 5+, не памятаю коли я отримувала таке задоволення від комедії!
    Такий смішний переклад українською непристойних слів. Але з дітками не раджу, є пару пошлих моментів.

2. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

витримала 25 хв...як добре,що не пішла в кіно,а дивилась онлайн...
    пару????пошлятина повна...із тупими жартами...всі жарти на рівні "Американського пирога"...:bad::bad::bad:звісно ІМХО

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

І ми були у Кінг Кросі на "Смурфиках". Не лише діти вийшли задоволені, а і я. У самому кінці я ,навіть, розчулилась і пустила сльозу, але довелося її швидко витирати, щоб діти не засміяли:girl_flirt:.
    Пи.Си. Я тепер до чоловіка , інакше ніж " я тебе смурфенно кохаю" і не кажу :girl_blum:.

4. likeangel

likeangel Member

Пункт призначення - гидота повна! взагалі хотіла через 10 хв вийти, чоловік вмовив залишитись........що забагато - то не здорово

5. Музик

Музик Мартуська

обіцяла описати враження від щойно переглянутого в Кінг Кросі фільму "Один день"

мої особисті враження - дужже двоякі - з однієї сторони сподобалась ідея показати стосунки двох людей в розрізі одного дня в році, а з іншої - дуже затягнуто, багато подій вставлено, які не відіграють ніякої ролі, двогодинний фільм скоротити максимум хвилин до 40, а решта - просто фон.

6. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Фільм " Такий як ти"...суперова комедія і хороша гра акторів, хоча сюжет досить стандартний - обмін тілами. Подивитися вартує.
    Також ходила в Планету кіно на "Пункт призначення 5" в 3D форматі. Мені сподобалося, так як я люблю фільми такого типу.
    Наразі в планах піти на "Полтергейст 3")))

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

- от не побачила в тому фільми моралі ніякої :)
    тема досить заїзджена. фільм нормальний, але якби знала, що побачу, то не йшла б на нього. фільм називається "хочу як ти"
    краще б на смурфиків пішла.

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Та це ж просто комедія, як купа комедій зі схожими сюжетами. Проста і легка для перегляду)))

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Джейн Ейр
    Фільм дуже гарний. Актори задіяні в головних ролях - Міа Васіковська та Майкл Фассбендер - цілком відповідають моєму персональному уявленню про те як мають виглядати Джен Ейр та містер Рочестер. (хоча Тімоті Далтона у серіалі виробництва ВВС ніхто не зможе перевершити). Мене розчарували у візуальному плані Сен-Джон та його сестри - авторка описує їх як надзвичайно вродливих(особливо Сен-Джона), а у фільмі вони просто кумедні. Я книжку знаю на пам"ять і можу цитувати абзацами. Мені знайомі всі деталі всіх можливих описових сцен, тому мені важко було змиритися із певними "вольностями", але об"єктивно - фільм знятий дуже гарно, стилізований навіть колористично під вікторіанську епоху і я подивилася його із задоволенням. Хоча, моїм фаворитом серед постановок "Джейн Ейр" була, є і буде постановка телеканалу ВВС 1983 року.:girl_in_love:

10. Dominika

Dominika Well-Known Member

Була на днях в Києві і вирішила сходити на цей фільм, бо був вільний час. ХМ.... Не знаю навіть як прокоментувати даний фільм. Хвороблива фантазія режисера плюс дія галюценогенів)))) Витерпіла годину, вийшла...

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

рекомендую документальний фільм "Народжені бути вільними".
    дивилися з дитиною в ІМАКС - просто супер.
    тваринки дуже гарно показано в природному середовищі. і тема повчальна.

12. Insolence

Insolence Living The Dream

Фільм Тіля Швайгера Спокусник / Kokowääh (2011) подивилась з цікавістю, мила така комедія з елементами мелодрами.І він і його мала просто супер. На гуртом вже є BDRip

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я теж рекомендую, але йти туди з дітьми і без чоловіків. Мій мало не заснув :boredom:

14. silvia

silvia Well-Known Member

то точно, мій позіхав і позіхав.....:girl_haha:

15. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Ходили вчора,на Агент Джонi Інглiш Перезапуск.
    бойовик-комедія,дуже сподобався фільм,думали ще раз йти :) насміялись,ну зрештую,як і у всіх фільмах,де є містер бін (Роуен Еткінсон)

16. tasha

tasha New Member

А ви перші 4 фільма не дивились? Я наприклад знала на який фільм йшла, не скажу, що дуже сподобалось, але додивилась докінця.

а от фільм про боссів мені теж не дуже сподобався, добре що дивилась онлайн і не викинула за це купу грошей.

17. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Дивились "Вагітний" фільм на 3. - нудноватий,примітивні жарти.
    Задоволення ніякого не отримали,просто втрачений час.

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Погоджуюсь на всі 100%, спочатку було було трохи смішно, потім просто нудно, ледве додивилась докінця. Недолюблюю я сучасні російські комедіїї - одні і ті ж актори, однотипні жарти...

19. odree

odree Well-Known Member

Відгуки з останнього переглянутого.
    1 - Агент Джоні Інгліш - капець повний, одне розчарування, а не фільм, місцями чуть не заснули. Як на мене не вартує потраченого часу. Фільм на 2 (і то з натягом)
    2 - Це безглузде кохання - суперовий фільм. Всім рекомендую. Вічна тема :) Фільм з розряду - ще б пару разів з задоволенням переглянула :) Оцінка 5
    3 - Професіонал - хороше пацаняче кіно. Хороші актори, хороша гра. Фільм на основі реальних подій. Оцінка 5

Сподіваюся у вівторок ще буде відгук про Погоню :)

20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

"Випускний "(2011р)-Ну як і всі фільми про випускні,типовий американський,одноразовий.
    "Історія Попелюшки-3"-Типова історія попелюшки:haha:пусте таке кіно:)
    "Я не знаю,як вона це робить"-фільм для жінок,про жінку ,яка всюди все встигає:),мені не сподобалось,нуднувате таке .