Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Не сподобався - такий затягнутий і не до кінця мені зрозумілий, хоч трейлер був досить багатообіцяючим.

27 грудня в Планеті стартує "Гравітація", плануємо подивитись знову, цікаво побачити його саме в ЗД.
    А для діток (і не тільки) прем"єра "Лего. Фільм".

2. Kvakywa

Kvakywa Member

Розчарував "ВІЙ" трейлер був багатообіцяючим а так зовсім не страшно і навіть кумедно в багатьох моментах

3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Та це і не жахи зовсім. Жанр фільму: пригоди, фентезі, триллер. :girl_wink:

4. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Мені сподобався момент в церкві, коли тому картографу розказали всю правду як все сталося.

5. La esposa

La esposa Moderator

Дзвоню до мами, розповідаю, що йдемо в кіно. Мама каже:
    - Ти пам'ятай, тобі не можна страшних фільмів дивитися, тільки все легеньке і веселе.
    - Мам, та то кіно якраз легеньке і веселе, не переживай!
    - Ну добре... — тут мама щось запідозрила і перепитує:
    - Ну ви хоч не на "Вія" йдете?
    Я реготнула:
    - Ні, на "Франкенштейна" :girl_crazy:
    Мама не повірила, а я переконувати не планувала ;)

Короче, дивилися ми позаминулого тижня Франкенштейна. Як я і казала - кіно легеньке, примітивне, нічого страшного, йшли виключно щоб подивитися гарне 3D. Планували розвантажити голови, але в той день зранку почалася ота колотнеча, коли багато людей постраждали на Майдані, і в голову нічого більше не лізло((((

6. kristina

kristina Well-Known Member

Дівчата а на фільм "Помпеи" хтось ходив/бачив , цікавлять відгуки

7. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Ходила в Аймакс на драму "Дубровський " (Росія, 2014р), особливого враження не отримала, але відмічу що морально фільм є важким, місцями був трішки нудний, та незрозумілий, а кінцівка мене розчарувала через те що дуже довго розгортали сюжетні лінії, події, і якось так миттєво все обірвали(((
    Можливо це тому що спочатку фільм знімався одним режисером як 5-ти серійний, а потім інший режисер зліпив все в одну серію і вуаля примєра.
    Спробую почитати книжку, може більше сподобається!

І може хтось був на мелодрамі "Анатомия любви" (США, 2014р.) що зараз транслюють варто іти чи ні? Які враження?

8. tsyganka

tsyganka Member

Були ми на "300 спартанців:розквіт імперії". Досить актуальний перегляд як на теперішній час :girl_wink: Був ефект присутності, як і в кожному аймаксі, всі сцени побоїща прямо перед очима: відрізування голів, боротьба мечами, стрільба з луків, битва кораблів і шторм на морі. Сподобались дві жінки-воєводиці, їх сила і мужність. Ну і звичайно завершення фільму, коли греки об'єдналися в одне військо, щоб перемогти персів і доказати, що готові боротися за свою незалежність до останнього воїна.
    Перегляд рекомендую.
    Р.S. З дітьми б не радила йти, хоча декілька дітей у залі було (як на мене, то їхні батьки геть розум втратили:ireful:) Фільм зовсім не для дитячої психіки!

9. Ellelia

Ellelia Вереснева

Була на фільмі Need for Speed: Жажда скорости - сподобався. Гарно все змальовано, гарні тачки, автопарк бомбезний:girl_dance: Класно показані гонки. Є почуття. Після виходу з кінтеатру піднімається такий драйв, що хочеться самому сісти в машину і поїхати на всіх парах:girl_haha: Фільм побудований на основі гри, так що хто таке любить, то сміло можна йти і дивитись:girl_cool:

Ще були на фільмі "Люблю Назавжди". Ну що сказати, після перегляду трейлера я хотіла піти на цей фільм, але мені зовсім він не сподобався. Якось все так ... ніяк. Нудно дуже... Половина залу просто сиділи і говорили собі, тому що було не цікаво... нехай ще перша половина фільму така собі, ну а друга - не пішла зовсім... Брат головної героїні гарно зіграв роль, кумедний такий.)) Далі нічим не зачепило, думала що буде набагато краще... не рекомендую. Після перегляду фільму жодних емоцій, шкода згаяного часу. Не сподобався.

10. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

І мені. Я від того фільму не сподівалася аж чогось такого, тому не розчарувалась. Фільм, як фільм, не так, щоб :khomyak:, але це було:

Я на цей фільм чекала д-у-ж-е довго і дивилась його тільки заради Джессі Пінкмена, хто дивився ВВ, мене зрозуміє...:girl_blush2:

11. Ellelia

Ellelia Вереснева

справді, не так щоб впасти і не дихати, але подивитись можна:girl_cool:
    о так:girl_dance:

12. zetta

zetta Well-Known Member

гранд готель Будапешт- специфiчний фiльм, для +16, на любителя. чоловiку не сподобася а я не шкодую що переглянула.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Ной- дуже гарний фільм, гарні герої , добро, зло, любов, Бог.

14. SoLana

SoLana Well-Known Member

О! так!!! Шедевральний! Сьогодні на перегляді був момент коли "зал" плакав.

15. zetta

zetta Well-Known Member

В нас теж зал плакав ) фільм заслуговує перегляду..... Дорога до Бога вузька .

16. Latane

Latane Well-Known Member

Не сподобався "Ной" - нічого шедеврального, окрім самого оповідання не побачила, суть якого зовсім не розкрита за досить довгий фільм... Такий собі типовий американський блокбастер. Актори хороші, всім відомі, але характери не змогли передати...
    Тому на мою думку не варто!

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

ооо, я вже облизуюсь на цей фільм...може вдасться на нього вирватись. буквально місяць тому дивились з чоловіком вдома фільм про скаутів "Королевство полной луны". Нам він дуже сподобався, хоча й знятий у дуже специфічній авторській манері. Потім побачила анонс "Будапешту",зацікавилась, і глянь - а в них один і той самий режисер - Уес Андерсон. І, судячи з анонсу, знятий у тій самій манері.:girl_claping:Ну і він ще зняв "Поїзд на Дарджилінг"... Вотаке...

18. Virna

Virna Well-Known Member

Теж були вчора на "Ної", зал був повнісінький. Нам сподобався, але трохи розчарувала присутність фантастики, отих кам"яних істот. Я чекала від фільму якоїсь більшої правдоподібності, думала, що буде більше акцентів на будівництво корабля, на саму біблійну історію. Справді були зворушливі моменти, коли котилися сльози, проте, мені здається, забагато надуманого в характерах персонажів. Оті внутрішні протиріччя Ноя стосовно існування людства були якось не так розкриті.

19. Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

і ми були вчора на "Ної". Фільм вражає, але треба бути готовим, що то блокбастер, а не переказ біблійної історії.

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Минулих вихідних дивилися "12 років рабства". Фільм не для слабонєрвних, але дуже класний!

20. lawyer

lawyer Member

І я переглянула "Ной". Мені сподобався. Однозначно вартий уваги. Зал аймакс був набитий вщент.