Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Капітан Філіпс - в принципі, скорше варто. Місцями нудноватий, але можливо я покладала надію на більш напружений сюжет)
    Ну і Том Хенкс - вартий уваги!

2. zetta

zetta Well-Known Member

холодне серце - багато спiвають, ну i з появою снiговичка стало все веселiше. Вцiлому сходити варто, але не з маленькими дiтьми, моя 2,6 роки дивилась але пару разiв було в неi бажання пiти). Менi сподобався i доцi старшiй теж)

3. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

теж дивилась, нічого таке, але місцями дуже скучно і одноманітно.
    А сподобався "Тіні незабутих предків."

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми нині були. Не можу сказати, що супер захопливий, ще було пару музичних вставок які не люблю, але додивилися. На раз піти можна.

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

"Хоббіт: пустка смоґ" - майже три години незабутніх пригод, неймовірно красивих пейзажів, усі сцени дуже раптові і місцями було дуже страшно, особливо на початку, спецефекти і музика робили ефект присутності, 3д тут не дратувало, очі не боліли. Від екрану неможливо було відірватися, хотілося вірити у цю казку, у цей світ, для мене сьогодні відбувалася справжня магія, а не просто перегляд фільму, ще досі під враженням.

"Крижане серце" - такий дівчачий-дівчачий мультфільм, багато якісних пісень (пісня принцеси Ельзи (Демі Ловато) - дуже сподобалася), мені здається, що цей мульт не може не сподобатися, і багато дівчаток будуть мати новий улюблений мультик, який можна дивитися 100 разів і він не набридне. Сцени з оленем і сніговиком - весь зал реготав, а колискова про неідеальних людей і ідеальних оленів - посмішка до вух у мене була весь час!

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я нетипова дівчинка:girl_blush2:
    чекала від "Крижаного серця" якоїсь казки-свята, а було нудновато, забагато співів, може тому, що я їх не дуже люблю або через те що спів 18-річної королеви видався мені страшним дисонансом, взагалі голос гарний, але не для такої дівчинки, Анна співала миліше
    добре, що наш малюк в останній момент відмовився і ми ходили з чоловіком, думаю йому б взагалі не сподобалось
    графіка чудова, але мульт слабенький, і сніговичка мені було мало!

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Моя донечка отримала його від Миколая, щоб не скучати за ним.

Мені мульт сподобався, бо я йшла з очікуванням чогось нудного, а виявився дуже навіть файний. У вас просто дівчаток нема :girl_haha: Моїм, 10-ти літній і 6-ти літній, сподобався і мужу також. Муж до нас прийшов з фільму який з захопленням дивилась моя старшенька - The Hunger Games, Catching Fire. Не знаю як правильно перекладається. Вона книжки перечитала, той хотіла фільм побачити.

8. lawyer

lawyer Member

була вчора на прем'єрі "Ялинки-3". мені дуже сподобалось! такий добрий фільм, який дуже додав передсвяткового настрою. другу половину фільму періодично плакала, то з суму, то з радості. "Ялинки", здається, не бачила, а "Ялинки-2" на скільки пригадую, не справив на мене аж такого враження. отримала велике задоволення від перегляду, рекомендую!
    п.с. о, знайшла свій відгук про попередню частину
    3-а частина точно не нуднувата. а бачу, я плаксива:):)
    п.п.с. у фільмі дали зрозуміти, що "Ялинкам-4" бути!

9. zetta

zetta Well-Known Member

Йолки 3, один з найпозитивніших, один з найромантичніших, один з най добріших фільмів , раджу. Щойно з кінотеатру і одразу ділюсь враженнями.

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прийшли з Хоббіта - вражень море, навіть не знаю кому більше сподобалося:)
    Хто любить цей жанр не пошкодує!

11. lawyer

lawyer Member

"Кохання у великому місті-3" - перша половина фільму справді смішна, а друга трохи затягнута. Актори класні, особливо люблю Зеленського, Чадова, Брежнєву:). Хоча наскільки пригадую, попередні частини сподобались більше. Разок переглянути можна

12. Virna

Virna Well-Known Member

а мені, навпаки, остання - найкраща.

13. whisper

whisper Well-Known Member

ходили на "Крижане серце", всім так сподобалось, навіть мала (3р.) цілу дорогу про сніговика розказувала :). Рекомендую.

14. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Вчора ходила на Кохання у великому місті 3. Дуже смішний фільм. Раджу сходити:girl_yes:

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

Теж вчора ходили, насміялись до сліз.
    По телевізору - так би не вийшло..

16. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Ооо...я тоже))) йшла на сеанс при повному параді з макіяжем.. а вийшла

17. zetta

zetta Well-Known Member

Щойно повернулись з фільму "друзі друзів" , комедія, легка , є свій сюжет , зима, дід мороз , і просто легко дивиться. А починалась зі зустрічі двох подруг ... Такий там сніг ) . Шось я дивно то все описала)

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

І ми з чоловіком ходили на вихідних в кіно, на" Кохання у великому місті 3", також сподобався фільм, насміялись. А чоловіка ще й після фільму на роздуми "пробило", про те, як його донечка підросте, і він буде свою квіточку від "кавалєрів", таких як у фільмі були, оберігати:girl_crazy::girl_crazy:

19. zetta

zetta Well-Known Member

Були і ми на коханні в місті 3, смішніший ніж попередні частини, просто добрий і не напряжний.

20. zetta

zetta Well-Known Member

Вій, ну варто глянути. Фільм має свою досить добре розкрите тему .