Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

1. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Новинки кінопрокату-варто чи ні?

2. octavia

octavia Well-Known Member

3. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, на фільмі "Распутін" хтось був? Цікавлять відгуки

4. lawyer

lawyer Member

Начитавшись купу позитивних відгуків про "Гірко" (і тут, і в соцмережах), вирішили піти. Що ж, я розчарована, дуже! Ми з таким настрОєм гнали на цей фільм, так очікували справді легкого, смішного, життєвого фільму про весілля, але на жаль, залишився лише неприємний післясмак... Думаю, на цій ідеї можна було справді зробити гарне кіно, але не цього разу(

5. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Хтось дивився фільм "Тіні незабутих предків",варте уваги?

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Процитую одну форумлянку, взято з ФБ :girl_smile:

7. Allo

Allo Active Member

А мені сподобався, хоча не люблю фільмів-жахів. Очікувала гіршого. Актори гарно підібрані, сама зйомка була професійною і по спецефектах не поступалася американським фільмам. Перед тим ходила на фільм "Іван Сила", то видно було, що бюджет обмежений, бо домальовували певні сюжети.
    Фільм розрахований не лише на українську аудиторію, лише для України невигідно знімати. Можливо, в нас ще не так багато вульгарщини, але я не студент, тому стверджувати не буду. А Університет у Чернівцях справжній, де дійсно навчаються студенти, багато студентів і не тільки їздять на роверках (принаймні, у Львові). Як на мене, то дивніше було б, якби кожен на машині до університету приїжджав.
    Як каже моя знайома, зараз треба підтримувати український кінематограф не вибірково, а повністю (тобто, ходити на усі наші фільми в кінотеатр). А от коли буде багато нашої продукції, тоді зможемо й вибрати, й покритикувати.
    Але вважаю, що краще самому сходити і пересвідчитися, чи вартий фільм уваги, чи ні.

8. Ellelia

Ellelia Вереснева

я дивилась, сподобався. якщо оцінювати по 10-бальній шкалі то ставлю 7. Мені чогось не вистачило, якесь відчуття незавершенності, ну але то таке)) Взагалі позитивний фільм... один герой дуже класний і смішний, на ньому майже й побудовані усі смішні моменти в фільмі. Дуже все схоже до америк. комедій для підлітків, тому не всім сподобається. Коли ми були на сеансі цього фільму, то взагалі була тільки молодь... але багатьом сподобалось, враження були у всіх позитивні)

і мені сподобався, хоча також фільмів-жахів не можу дивитись, то не моє:girl_nea:

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

погоджуюсь, так важко радити... це так само як з фільмом "Гірко" - одному класний, другом- зовсім не пішло.

Останнє редагування: 25 Листопад 2013
  9. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Були вчора на " Голодних іграх". Сподівалась на більше...
    Не можу сказати, що цілком зле, непогано, але в цій частині було мало екшину. Перша частина була набагато насиченіша переживаннями.
    Ставлю 7 ( натянуту за вуха) з 10.

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ходили сьогодні на Фрикадельки-2. Мультик класний, але перша частина сподобалась більше. Люблю дивитися нові мультики в кінотеатрі, бо українською вони неповторні!

11. Allo

Allo Active Member

Ми теж сьогодні ходили))) Першої частини я не бачила, моя сестра казала, що їй теж більше подобається 1-ша. Хороший мультик, але вдруге дивитися нецікаво навіть вдома.
    Подивилися вдома "Гірко" - в кінотеатр не пішла б, життєвими ситуаціями там не дуже пахне, якийсь тупий гумор.

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ходилисьмо вчора на "Голодні ігри." Не можу критично оцінювати цей фільм. Подивилась із задоволенням. Просто тому, що йшла на фільм із задоволенням :)

13. UnLikE

UnLikE Фотограф

Ми теж дивились в суботу Голодні ігри 2, я особисто дивилась другу частину не бачучи перед тим першу :girl_haha: (хлопець мені основну суть розказав).
    Мені не сподобалось, що надто багато говорили не по темі, багато драматизму і я не вірила ніодному слову головної актриси (то вона одного любить, то іншого.. оприділитись не може)).. незнаю, можливо озвучка все зіпсувала, ну щось було не те. Потім вдома заради цікавості подивилася першу частину (в російській озвучці), то набагато цікавіше було дивитися, більше екшену, менше розмов)

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

Так є і в книжці. Вона реально не може визначитись, вона просто сама толком не знає, хто їй потрібний. Це стане відомо аж наприкінці третьої частини :)

15. UnLikE

UnLikE Фотограф

16. lawyer

lawyer Member

"Тіні незабутих предків" - загалом сподобалось. Є багато перебільшень, багато використано американських манер, але... Це лише початки українського кінематографу, тому думаю, варто підтримати свій продукт, тим більш, що дивитись було справді цікаво.

17. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Захотілось чогось веселого і позитивного, тому вирішили подивитися "Татусь з доставкою" (Delivery Man, 2013). Очікували, що це буде стандартна дурна американська комедія. Це справді майже стандартна американська комедія, але без слова "дурна". Фільм дуже милий і позитивний, цікавий і, я б сказала, душевний та зі змістом. Раджу переглянути :good:

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Фільм "Керрі" по мотивах книги Стівена Кінга ("Телекінез")
    Знала, що багато очікувати від фільму не слід було, але вже занадто американсько-примітивно він знятий. Суть була зрозуміла з самого початку, трохи гидкі деякі сцени, шкода хлопчика - він був хорошим :)

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чи бачив вже хтось мультфільм "Врятувати Санту" ?